Προς το περιεχόμενο

Elgato HD60S - USB 3.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Χθές πήρα μεταχειρισμένο ένα Elgato HD60S capture αλλά δυστυχώς χωρίς καλώδια.

Όταν προσπαθώ να το συνδέσω μου βγάζει message "Game capture HD60 S need to be connected to a USB 3.0 port to function properly"

του πέρασα 2.0 USB καθώς και απο ένα κινητό μου USB 3.1 αλλά συνεχίζει το ίδιο μήνυμα. 

Σε βίντεο που είδα για ρυθμίσεις και power management κλπ δεν έκαναν κάτι.

Φταίει το καλώδιο; Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιο καλώδιο που θα είχα ελπίδες

απο Cosmodata ισως; (Είναι πολύ κοντά μου για να πάω) 

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To έχεις συνδέσει με την usb 3 του υπολογιστή και παρόλα αυτά σου βγάζει το ίδιο μυνημα?

Αν δεν κάνω λάθος το βύσμα που συνδέεται σε αυτό είναι USB -C. Όποτε το καλώδιο σίγουρα είναι τουλάχιστον usb 3  και το μόνο πρόβλημα είναι να το συνδεθεί σε usb 3 θύρα και πάνω στο υπολογιστή,

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Ναι το έχω βάλει σε όλα τα ports 3.0 του streaming pc και δεν έχω αποτέλεσμα. Το ίδιο μηνυμα μου γράφει. 

Μπήκα σε κάτι άλλα forums και τα καλώδια που δίνουν απο amazon λένε κιόλας compatible with elgato etc

και σκέφτηκα ότι ίσως απλά θέλει κάποιο συγκεκριμένο τύπο καλωδίου; Εννοώ data transfer speed; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, id4192 είπε

Ναι το έχω βάλει σε όλα τα ports 3.0 του streaming pc και δεν έχω αποτέλεσμα. Το ίδιο μηνυμα μου γράφει. 

Μπήκα σε κάτι άλλα forums και τα καλώδια που δίνουν απο amazon λένε κιόλας compatible with elgato etc

και σκέφτηκα ότι ίσως απλά θέλει κάποιο συγκεκριμένο τύπο καλωδίου; Εννοώ data transfer speed; 

Τι επεξεργαστή έχει το pc? Λειτουργικό? Έχεις κατεβάσει   drivers ,  προγραμμα?

Δημοσ.

Το ότι ένα καλώδιο είναι Type-C δε σημαίνει ότι είναι και USB 3.0 δυστυχώς. Υπάρχουν πάρα πολλά φθηνά καλώδια εκτός προτύπου που είναι 2.0 και ας είναι USB-C. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά, πολύ λίγα κυρίως high-end κινητά έχουν 3.0 και παραπάνω θύρες, στα περισσότερα είναι 2.0.

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα χρειαζομαι ενα καλωδιο που ειναι USB 3.0 to Type C με 10gpbs - Super Speed. Θα προσπαθησω να βρω. Αν εχει κανεις να μοθ προτεινει καποιο please.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...