giorgosdp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα στην παρεα, καλες γιορτες με υγεια ευχομαι σε ολους !! γραφω πρωτη φορα αλλα διαβαζω παρα πολλα θεματα συζητησης και ηρθε η ωρα μου να ζητησω την βοηθεια σας, μετα απο σχεδον 10 χρονια με εγκατελειψε δυστυχως η LG 42la660s 3D και εχω ξεκινησει την αναζητηση για αγορα νεας. Ειχε γινει πολυ βαρια χρηση με παρα πολλες ωρες χρησης μεσα στη μερα. κυριως συνδεση με το PC μεσω hdmi για καψιμο σε ταινιες και σειρες (για ηχο ειχα τα ηχεια του pc καποια logitech 5.1 αρχαιολογια) και 2ον για ΦΙΦΑ με τα φιλαρακια μου στο ps4 . Μενω σε γκαρσονιερα και ο χωρος μου γενικα ειναι περιορισμενος οποτε η αποσταση θεασης που εχω ειναι απο 2.20 μ εως 2,60-2,70 μαξ . με βαση το επιπλο που θα μπει η τηλεοραση μεχρι 55'' σηκωνω γιατι απο την μια πλευρα εχω το PC και απο την αλλη μια βιβλιοθηκη και θα κουμπωσει οριακα σχεδον . στο ζουμι τωρα ,δεν μπορω να κανω αγορα με μετρητα δυστυχως οποτε θα προχωρησω μεσω πιστωτικης με ατοκες δοσεις ταβανι ποσο 1000 ευρω πολυ ζορισμενα, Νο1 για μενα ταινιες/σειρες και Νο2 παιχνιδι παιζω κυριως ΦΙΦΑ και κανα arcade που και που,δεν με ενδιαφερει για απαιτητικα παιχνιδια εχω καλο μονιτορ και παιζω στο PCεχω ξεχωρισει τα εξης : 1)Sony A8H oled ( με εχει πιασει ενα αγχος για τις oled απο αυτα που διαβαζω μην δεν κανω καλη χρηση και κλαιω μετα) 2) Sony x89j 3) Sony x90j (ιδια χρηματα με την A8H) καθε γνωμη πανω στα μοντελα αυτα απο οποιον εχει εμπειρια ειναι καλοδεχουμενη και εννοειται και αντιπροτασεις. Θελω να εχει διαρκεια η τηλεοραση μην με βγαλει πχ 4-5 χρονια μονο θα απογοητευτω παρα πολυ, εννοειται αν δεν αξιζει κατι αυτη την στιγμη μπορω να περιμενω ενα διαστημα ωστε αν προκυψουν καποιες ευκαιριες δεν καιγομαι τοσο πολυ να βιαστω, σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους
kalogero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55x93j-bravia-xr-full-array-led-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Σε Sony έχει αυτή σε καλή προσφορά .. και με 49€ επιπλέον δίνει 5 έτη εγγύηση της Sony .. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από kalogero
giorgosdp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kalogero είπε https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55x93j-bravia-xr-full-array-led-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Σε Sony έχει αυτή σε καλή προσφορά .. και με 49€ επιπλέον δίνει 5 έτη εγγύηση της Sony .. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στα χρήματα αυτά είναι μαζί με την A8H oled 2020 πιστεύεις είναι καλύτερη επιλογή η x93 ; Κατά δική σου εκτίμηση πάντα τι πιστεύεις ;αν περιμένω στις επόμενες εκπτώσεις λες να πέσει καμιά από τις πιο ακριβές στα λεφτά αυτά ; Η δεν αξίζει να περιμένω; Και να πάω προς την χ93 ;
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kalogero είπε https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55x93j-bravia-xr-full-array-led-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Σε Sony έχει αυτή σε καλή προσφορά .. και με 49€ επιπλέον δίνει 5 έτη εγγύηση της Sony .. 1 ώρα πριν, giorgosdp είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στα χρήματα αυτά είναι μαζί με την A8H oled 2020 πιστεύεις είναι καλύτερη επιλογή η x93 ; Κατά δική σου εκτίμηση πάντα τι πιστεύεις ;αν περιμένω στις επόμενες εκπτώσεις λες να πέσει καμιά από τις πιο ακριβές στα λεφτά αυτά ; Η δεν αξίζει να περιμένω; Και να πάω προς την χ93 ; Δες την x90J που την έχει δώρο την 5ετη εγγύηση !!! https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55x90j-bravia-xr-full-array-led-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
kalogero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Oled του 20 αν δεν την πάρεις τώρα πιστεύω ότι θα εξαντληθεί .. πρόσφορες αν περιμένεις πάντα θα βρίσκεις .. αν δεν βιάζεσαι οκ περίμενεις .. Εξαιρετική τηλεόραση επίσης είναι και η Samsung neoqled N90 Δες την κι αυτήν αν καλύπτει τα θέλω σου μέχρι κοντά το Πάσχα θα πέσουν κι άλλο πιστεύω λόγω ότι αλλάζουν μοντέλα σε εκείνη την διάρκεια του έτους ..
giorgosdp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Δες την x90J που την έχει δώρο την 5ετη εγγύηση !!! https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55x90j-bravia-xr-full-array-led-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 4 ώρες πριν, kalogero είπε Oled του 20 αν δεν την πάρεις τώρα πιστεύω ότι θα εξαντληθεί .. πρόσφορες αν περιμένεις πάντα θα βρίσκεις .. αν δεν βιάζεσαι οκ περίμενεις .. Εξαιρετική τηλεόραση επίσης είναι και η Samsung neoqled N90 Δες την κι αυτήν αν καλύπτει τα θέλω σου μέχρι κοντά το Πάσχα θα πέσουν κι άλλο πιστεύω λόγω ότι αλλάζουν μοντέλα σε εκείνη την διάρκεια του έτους .. Oled του 20 πιστεύεις είναι ρίσκο μεγαλύτερο από μια oled του 22 ; Κάτι μου έκανε κλικ στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν γνωρίζω πολλά σχετικά ,πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και η Samsung. Πάντως οι χ90-χ93 φαίνονται πιο safe επιλογή απ'ότι καταλαβαίνω. συν ότι μου τις έχετε προτείνει μέχρι στιγμής 2 άτομα
kalogero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Oled του 22 με του 20 καμία σχεση… οι sony ναι είναι πιο safe .. δες και τη neoqled είναι εξαιρετική όλα είναι θέμα χρημάτων τη δουλειά σου θα την κανεις με όλες .. για μένα η σειρά είναι - oled ( μικρός κίνδυνος burn in ) - neoqled - miniled - full array
Λύση NobodyRankXV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 @giorgosdp εφόσον την x90j την δίνει δώρο με την 5ετη εγγύηση ξεχνά την x93j είναι πρακτικά οι ίδιες τηλεοράσεις. αν Sony ντε και καλά θες Oled στο Sony center μέχρι προχθές είχε την 55’ a83j στα 1150 μαζί με την 5ετη δώρο !!! Αν δεν έπαιρνα την x95j σε 65’ στα 950 με 5ετη τότε θα τσίμπαγα την oled που σου είπα πιο πάνω. Αλλά θυσίασα oled για μεγαλύτερη οθόνη και να σου πω την αλήθεια δεν το μετανιώνω καθώς δεν θα έχω το άγχος για burn in
giorgosdp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, kalogero είπε Oled του 22 με του 20 καμία σχεση… οι sony ναι είναι πιο safe .. δες και τη neoqled είναι εξαιρετική όλα είναι θέμα χρημάτων τη δουλειά σου θα την κανεις με όλες .. για μένα η σειρά είναι - oled ( μικρός κίνδυνος burn in ) - neoqled - miniled - full array Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια
kalogero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, giorgosdp είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια Τίποτα χαρά μου φίλε 34 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε @giorgosdp εφόσον την x90j την δίνει δώρο με την 5ετη εγγύηση ξεχνά την x93j είναι πρακτικά οι ίδιες τηλεοράσεις. αν Sony ντε και καλά θες Oled στο Sony center μέχρι προχθές είχε την 55’ a83j στα 1150 μαζί με την 5ετη δώρο !!! Αν δεν έπαιρνα την x95j σε 65’ στα 950 με 5ετη τότε θα τσίμπαγα την oled που σου είπα πιο πάνω. Αλλά θυσίασα oled για μεγαλύτερη οθόνη και να σου πω την αλήθεια δεν το μετανιώνω καθώς δεν θα έχω το άγχος για burn in Πως και δεν πήρες την κ; ειχε μεγάλη διαφορά στη τιμή ;
giorgosdp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε @giorgosdp εφόσον την x90j την δίνει δώρο με την 5ετη εγγύηση ξεχνά την x93j είναι πρακτικά οι ίδιες τηλεοράσεις. αν Sony ντε και καλά θες Oled στο Sony center μέχρι προχθές είχε την 55’ a83j στα 1150 μαζί με την 5ετη δώρο !!! Αν δεν έπαιρνα την x95j σε 65’ στα 950 με 5ετη τότε θα τσίμπαγα την oled που σου είπα πιο πάνω. Αλλά θυσίασα oled για μεγαλύτερη οθόνη και να σου πω την αλήθεια δεν το μετανιώνω καθώς δεν θα έχω το άγχος για burn in Η αλήθεια δεν περιορίζομαι σε Sony μόνο εννοείται είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις και μη OLED επίσης .απλά θέλω στο μπάτζετ μου να πάρω το καλύτερο για μένα . Αν είχα την δυνατότητα του χώρου θα κοιτούσα και εγώ για μεγαλύτερη αλλά δυστυχώς δεν .. πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, kalogero είπε Πως και δεν πήρες την κ; ειχε μεγάλη διαφορά στη τιμή ; Η x95j 65 μου βγήκε 800 η x95k κάνει 2200
kalogero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Η x95j 65 μου βγήκε 800 η x95k κάνει 2200 Τόσο μεγάλη διαφορά ; δεν είχε έκπτωση η K ? 800€ τσαμπα την πήρες ..
NobodyRankXV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @giorgosdp Για την ιστορία.. Που κατέληξες ; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
giorgosdp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/12/2022 στις 11:04 ΠΜ, NobodyRankXV είπε @giorgosdp Για την ιστορία.. Που κατέληξες ; Καλησπέρα,καλή χρονιά εύχομαι , συγνώμη για την καθυστέρηση δεν είδα ποτέ την ειδοποίηση. Πήρα την Sony A83j λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε προσφορά και έχω πάθει πλάκα για τα δικά μου δεδομένα. Πρώτη φορά OLED . Θέλω να την συνηθίσω λίγο και μετά να παίξω με τις ρυθμίσεις για να δω τις διαφορές . Τελικά άξιζε η υπέρβαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα