bewareof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ενδιαφέρομαι για tablet ή κινητό ή κάποια άλλη συσκευή με ένα απλό dock και αποσπώμενα χειριστήρια στα 150€. Έχεις κάποια να προτείνεις? δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το hardware που εχει το switch αξιζει 300€,γιατι εαν πιστευεις οτι οντως αξιζει τοσο δεν εχει νοημα να μιλησουμε...hardware του 2017 5 χρονια μετα στην ιδια τιμη....μαλιστα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Just now, bewareof said: δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το hardware που εχει το switch αξιζει 300€,γιατι εαν πιστευεις οτι οντως αξιζει τοσο δεν εχει νοημα να μιλησουμε...hardware του 2017 5 χρονια μετα στην ιδια τιμη....μαλιστα.... Αν μου απαντήσεις στη δική μου ερώτηση θα σου απαντήσω και εγώ. Έχεις κάποιο link με αυτά που ζήτησα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bewareof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Προσπερνάω το οτι το Gamepass εχει και ειχε δεκαδες παιχνιδαρες. Ας μιλησουμε για το μελλον λοιπον. Απο την μια εχεις την Sony. Στην διαρκεια της 7ετιας που θα κρατησει πες το PS5 θα βγάλει πόσα; 25 1st party; Με εναν απλο υπολογισμό θέλεις (με 69,99 το game) 1750 ευρω. Σε αυτά πρόσθεσε 420 ευρω για το φθηνοτερο ετησιο Plus ολα αυτα τα χρονια (γιατι θελεις plus για online και cloud saves) πας σε ενα ποσο της ταξης των 2.170 ευρω χωρις να μετράμε περιφερειακά και 3rd party games. Απο την άλλη έχεις την MS. Εχουμε επιβεβαιωσεις για τουλάχιστον 50 1st party games. Συν οσα θα ερθουν απο Activision. Συν το back catalogue activision και Blizzard. Και ολα αυτα με (κανονική τιμή) 1091 ευρω. Επιπλέον σε αυτη την τιμή παίρνεις το Gold, το EA Plus και οτι μπει μελλοντικα. Και εχεις και αλλα τοσα στο PC σε περιπτωση που εχεις και PC. Και εχεις και Cloud. Ακομα και αν αυριο παει το κοστος στα 20 ευρω το συνολικο για την 7ετια ειναι στα 1690. Oλα αυτα χωρις να μετράμε οτι για οσο κρατησει εχουμε ακομα την επιλογη μετατροπης και VPN. Μιλάω με τις κανονικες τιμες. Και οχι στην Sony δεν εχεις περισσοτερα πραγματα. Τι εχεις; Ενα τραγικο cloud, μερικα demo λες και ειμαστε στο 1995, μερικές εκπτωσεις του κώλου στο πανακρινο PS store, Α ναι εχεις και μερικα PS4/PS2 games που πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις οπως ηταν πριν 20 χρονια ενω την ιδια στιγμη το XBOX εχει backwards compatible με ολα τα xbox, σε πολλά απο αυτα εχει fps boost και auto hdr και το κυριοτερο; Μπορείς να βαλεις εναν emulator και να παιξεις απο mame και snes μεχρι PS1 και PS2. Το xbox εχει καλύτερο backwards compatible με τα παλια playstation απο το PS5!!! Αν εσυ συνεχιζεις να θεωρεις πιο συμφερον την σαπιοσυνδρομη της Sony τι να πω φιλε μου. Υπάρχουν ανθρωποι που θεωρουν συμφέρον το να δινουν 1700 ευρω καθε 12 μηνες για το ιδιο iPhone. Δεν θα κρινω τα οικονομικά κανενος. Μονο 50???τουλαχιστον 200 θα ελεγα εγω..ασε εδω κ σχεδον 10 χρονια αυτα ακουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακούγεται ότι από 4/2023 όλα τα παιχνίδια act/blizz ενσωματώνονται στο GP . Στην ubisoft οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για το merge , το γράφουν κάπου και εδώ . Καλά είπε ο τύπος της MS (Spencer) : " ε , αν είναι το COD όλο το θέμα της sony , ας το αφήσουμε ελεύθερο στο GP για όσο καιρό κυκλοφορεί εκεί έξω " , σε απλά ελληνικά "μας τα κάνατε τσουρέκια με το COD , αει σιχτίρ αφήστε το ελεύθερο να βγάζουν και αυτοί κανα φράγκο" Πως να μην τους καίει τους γιαπωνέζους , τι ποσοστό επι του συνολικού τζίρου της sony είναι οι πωλήσεις του PS ? πάνω από 50% ,ή και πάνω από 60%? Α, ξέχασα , έχει και μεγάλες εισροές από το τμήμα κινητής ........ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από evkar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε Τα έχω και τα 2 φίλε και τα έχω ανοίξει και τα 2. Εσύ μάλλον έχεις μόνο το Gamepass και είναι και λογικό που απορείς με αυτό που γράφω, δεν σε αδικώ. Ξεκινάμε μια μια σύγκριση των καλύτερων τίτλων που προσφέρει η κάθε συνδρομή: Playstation: Daemon Souls Returnal Death Stranding Ghost of Tsushima Stray God of War Bloodborne Days Gone Detroid become human Assasins creed valhalla Uncharted 4: A Thief's End Resident Evil 7 Biohazard Crash Bandicoot: The N. Sane Trilogy The Last of Us Remastered Microsoft: Forza Horizon 5 A Plague Tale: Requiem Need for Speed Unbound Scorn Halo Hellblade: Senua's Sacrifice Sniper Elite 5 The Outer Worlds Ας πάμε και σε μια σύγκριση των τελευταίων 2 μηνών σε XBOX with gold και PS plus monthly games: Playstation: Biomutant Mass Effect Legendary Edition Divine Knockout Nioh 2 Lego Harry Potter Collection Heavenly Bodies Microsoft: Colt Canyon Bladed Fury Praetorians HD Remaster Dead End Job Πληρώνεις λιγότερα γιατί έχεις λιγότερα!!! Αν θέλεις εσύ τώρα βέβαια να νομίζεις ότι με τα λιγότερα χρήματα που δίνεις έχεις περισσότερα πράγματα από την playstation plus συνδρομή μπορείς να συνεχίσεις να το πιστεύεις. Πάμε λιγο να στα κάνω refresh γιατι κάνεις επιλογες 1. Battlefield 2042 2. Battlefield 5 3. Flight Simulator 4. Fifa 2022 5. Rainbow siege 6 6. Halo Infinite 7. Sea of Thieves 8. The Elder scrolls 5 9. Insurgency : Sandstorm 10. Far cry 5 11. Gears of War 5 12. Grind Legends 13. Immortal Fenyx Rising 14. MK11 15. Moto GP 22 16. Ori 17. Psychonauts 2 18. TitanFall 2 19. Yakuza like a dragon αυτα τα λιγα από δικά μου.... χωρις να σου βαλω όλα αυτα που μου έχεις γραψει εσυ Πληρωνεις περισσοτερα στο PS και παίρνεις λιγότερα...ξεκαθαρα φίλε μου 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvasilis22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Πάμε λιγο να στα κάνω refresh γιατι κάνεις επιλογες 1. Battlefield 2042 2. Battlefield 5 3. Flight Simulator 4. Fifa 2022 5. Rainbow siege 6 6. Halo Infinite 7. Sea of Thieves 8. The Elder scrolls 5 9. Insurgency : Sandstorm 10. Far cry 5 11. Gears of War 5 12. Grind Legends 13. Immortal Fenyx Rising 14. MK11 15. Moto GP 22 16. Ori 17. Psychonauts 2 18. TitanFall 2 19. Yakuza like a dragon αυτα τα λιγα από δικά μου.... χωρις να σου βαλω όλα αυτα που μου έχεις γραψει εσυ Πληρωνεις περισσοτερα στο PS και παίρνεις λιγότερα...ξεκαθαρα φίλε μου Ξεκινάς να μου προσθέτεις και στην 1η τετράδα μου έχεις αυτά τα 3; Όντως;!!! Με πήρε ο ύπνος και μόνο που τα είδα τα συγκεκριμένα. Μιλάμε για innovation! 1. Battlefield 2042 3. Flight Simulator 4. Fifa 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bewareof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Πάμε λιγο να στα κάνω refresh γιατι κάνεις επιλογες 1. Battlefield 2042 2. Battlefield 5 3. Flight Simulator 4. Fifa 2022 5. Rainbow siege 6 6. Halo Infinite 7. Sea of Thieves 8. The Elder scrolls 5 9. Insurgency : Sandstorm 10. Far cry 5 11. Gears of War 5 12. Grind Legends 13. Immortal Fenyx Rising 14. MK11 15. Moto GP 22 16. Ori 17. Psychonauts 2 18. TitanFall 2 19. Yakuza like a dragon αυτα τα λιγα από δικά μου.... χωρις να σου βαλω όλα αυτα που μου έχεις γραψει εσυ Πληρωνεις περισσοτερα στο PS και παίρνεις λιγότερα...ξεκαθαρα φίλε μου το psn premium εχει 120$ το ετος και εχει 700 παιχνιδια μαζι με αυτα του ps1,ps2,ps3 κ το gamepass κοστιζει 180$(αλλα εχει κ το EA play) κ εχει 300 παιχνιδια πανω κατω! Η διαφορα στην ποιοτητα των τιτλων ειναι τεραστια...αλλα αυτο θα μου πεις ειναι κ θεμα γουστων! Final Fantasy VII Remake Intergrade, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Returnal, Bloodborne,demon souls κ πολλα αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, bewareof είπε δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το hardware που εχει το switch αξιζει 300€,γιατι εαν πιστευεις οτι οντως αξιζει τοσο δεν εχει νοημα να μιλησουμε...hardware του 2017 5 χρονια μετα στην ιδια τιμη....μαλιστα.... Η αλήθεια είναι έχει μείνει πολύ πίσω το switch. Είναι ένα glorified tablet όπως είπε και o wulff den. Έπρεπε με το oled να ανεβάσει τα specs. Δες το καινούργιο Pokémon που είναι unplayable 12 fps σε γεμάτες πόλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε Τα έχω και τα 2 φίλε και τα έχω ανοίξει και τα 2. Εσύ μάλλον έχεις μόνο το Gamepass και είναι και λογικό που απορείς με αυτό που γράφω, δεν σε αδικώ. Ξεκινάμε μια μια σύγκριση των καλύτερων τίτλων που προσφέρει η κάθε συνδρομή: Playstation: Daemon Souls Returnal Death Stranding Ghost of Tsushima Stray God of War Bloodborne Days Gone Detroid become human Assasins creed valhalla Uncharted 4: A Thief's End Resident Evil 7 Biohazard Crash Bandicoot: The N. Sane Trilogy The Last of Us Remastered Microsoft: Forza Horizon 5 A Plague Tale: Requiem Need for Speed Unbound Scorn Halo Hellblade: Senua's Sacrifice Sniper Elite 5 The Outer Worlds Ας πάμε και σε μια σύγκριση των τελευταίων 2 μηνών σε XBOX with gold και PS plus monthly games: Playstation: Biomutant Mass Effect Legendary Edition Divine Knockout Nioh 2 Lego Harry Potter Collection Heavenly Bodies Microsoft: Colt Canyon Bladed Fury Praetorians HD Remaster Dead End Job Πληρώνεις λιγότερα γιατί έχεις λιγότερα!!! Αν θέλεις εσύ τώρα βέβαια να νομίζεις ότι με τα λιγότερα χρήματα που δίνεις έχεις περισσότερα πράγματα από την playstation plus συνδρομή μπορείς να συνεχίσεις να το πιστεύεις. Μάλλον μας τρολάρεις. Tα παιχνίδια που αναφέρεις στην συνδρομή του playstation είναι πλέον αξίας 10 ευρώ... Η ms σου δίνει day1 αξίας 70... Μπορείς επίσης να τα παίξεις και σε pc Επίσης μην συγκρίνεις με την gold,. Εδώ μιλάμε για την έκδοση gamepass ultimate που έχε μέσα και το mass effect και το death stranding για pc κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bewareof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μάλλον μας τρολάρεις. Tα παιχνίδια που αναφέρεις στην συνδρομή του playstation είναι πλέον αξίας 10 ευρώ... Η ms σου δίνει day1 αξίας 70... Μπορείς επίσης να τα παίξεις και σε pc Επίσης μην συγκρίνεις με την gold,. Εδώ μιλάμε για την έκδοση gamepass ultimate που έχε μέσα και το mass effect και το death stranding για pc κλπ. Κανε ενα check κ δες τι εχει το ενα κ τι το αλλο....γιατι πραγματικα μας τρολαρεις https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/#game-cat-a-z https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 55 minutes ago, lvasilis22 said: Microsoft: Forza Horizon 5 A Plague Tale: Requiem Need for Speed Unbound Scorn Halo Hellblade: Senua's Sacrifice Sniper Elite 5 The Outer Worlds Από random generator έβγαλες τη λίστα? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bewareof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Koιτα λογικο να κανει σαν τρελη η Sony για το CoD. Μια εβδομαδα του CoD πρεπει να ειναι σε εσοδα 3 μηνες Ragnarok Προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι για το COD...κ ευχομαι πραγματικα να την παρει...αλλα μετα μην κλαιτε οταν δειτε να καταστρεφονται τα οποια καλα παιχνιδια εχουν παραμεινει στην activision κ ειδικα στην blizzard(αυτη με νοιαζει πιο πολυ) Εξαλλου ειναι γνωστο οτι οποιο στουντιο εχει παρει η microsoft το εχει φτασει στην κορυφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvasilis22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μάλλον μας τρολάρεις. Tα παιχνίδια που αναφέρεις στην συνδρομή του playstation είναι πλέον αξίας 10 ευρώ... Η ms σου δίνει day1 αξίας 70... Μπορείς επίσης να τα παίξεις και σε pc Επίσης μην συγκρίνεις με την gold,. Εδώ μιλάμε για την έκδοση gamepass ultimate που έχε μέσα και το mass effect και το death stranding για pc κλπ. Για πες μας λοιπόν ποια είναι τα δυνατά παιχνίδα που σου έδωσε το gamepass day one μέχρι στιγμής; Κάνε μας μια λίστα για να μιλάμε συγκεκριμένα. Επίσης από skroutz: Daemon Souls: 33,50 € Returnal: 42,98 € Death Stranding Director’s Cut Edition PS5 Game: 25,98 € Ghost Of Tsushima Director’s Cut Edition PS5 Game: 54,40 € Stray: 32,90 € God of War: 17,50 € Bloodborne: 12,90 € Days Gone: 17,90 € Detroid become human: 17,90 € Assasins creed valhalla: 19,99 € Uncharted 4: A Thief's End: 15,00 € Resident Evil 7 Biohazard: 14,81 € Crash Bandicoot: The N. Sane Trilogy: 25,49 € The Last of Us Remastered: 14,90 € Έχεις δίκιο και είσαι σωστά ενημερωμένος, όπως λες και κατά λέξη, τα παιχνίδια που ανέφερα είναι αξίας 10 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Κανείς βέβαια δεν ενδιαφέρεται για το cod από τους έχοντες και τις δύο κονσόλες και καλά ,αλλά όλοι έχουν βγει στα φόρουμ και κλαίνε παίρνοντας παράδειγμα από τον ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ράιαν. Τα έχουν χαμένα στο βασίλειο της Βόρειας Σονάρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvasilis22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, NickTG είπε Από random generator έβγαλες τη λίστα? Θα σου ζήταγα να μου δώσεις και τη δική σου εκδοχή από gamepass...αλλά θα με αρχίσεις στα flight simulator και fifa όπως ο φίλος πιο πάνω και έχω βαρεθεί ήδη και μόνο που το σκέφτομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα