Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε

Ξεκινάς να μου προσθέτεις και στην 1η τετράδα μου έχεις αυτά τα 3; Όντως;!!! Με πήρε ο ύπνος και μόνο που τα είδα τα συγκεκριμένα. Μιλάμε για innovation!

1. Battlefield 2042

3. Flight Simulator

4. Fifa 2022

εσένα μπορεί να σε πήρε ο ύπνος....

• Thanks 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε post Microsoft συμφωνία με Nintendo πετάχτηκαν τόσοι να πουν πόσο καλή είναι η Sony... που δε συμμετέχει στη συμφωνία των δύο. :) Θα μας τρελάνετε ρε σεις; 

Και ξανά ξανά πόσο τους στενοχωρεί το gamepass με τα 500 περίπου games (ultimate) και με τα 4€/μηνα κ με τα day one δεκάδες αλλά όχι το αντίστοιχο psplus. 

Παίδες όσοι δεν θέλετε παίξτε ότι σας αρέσει, free world. 

on topic εχετε να πείτε όμως κάτι για μια πραγματικά καλή συμφωνία για τους κατόχους nintendo? Γιατί αυτό είναι πραγματικά πέρα από κάθε σχόλιο του κάθε insomniac. 

Η προσπάθεια πάντως να κλείσουν τα σχόλια λόγω flaming σε κάθε αντίστοιχο topic είναι εμφανής τελευταία στο insomnia και από συγκεκριμένα username. 

ΥΓ. Flight Simulator θα ονειρεύεστε και δε θα δείτε πουθενά πάρα μόνο Gamepass δωρεάν ή με 70+ σε pc. Υποτιμητικά σχόλια απηχούν το επίπεδο όσων τα γράφουν χωρίς να έχουν μυρωδιά από το Microsoft Flight Simulator. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The__Blade είπε

Καπου εδω θα πρεπει να βγαλει νεα κονσολα η ninty.

Ισως και δυο βασισμενες στην ιδια αρχιτεκτονικη μια portable και μια σταθερη.

Εκτος αν πανε για στριμαρισμα το cod το οποιο ειναι αστειο...

Ω ναι ας γίνει επιτέλους η ανακοίνωση για τη νέα κονσόλα. Θέλω διακαώς 4κ Samus και Zelda και ας μαλώνουν για το ποιος θα έχει το CoD. Oh wait...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Εν τω μεταξύ συμφωνίες χωρίς νόημα είναι αυτές, αφού το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει η εξαγορά... 

Όταν ανακοινωθεί το Deal μην εξαφανιστείς.

• Like 2
Δημοσ.
7 minutes ago, lvasilis22 said:

Θα σου ζήταγα να μου δώσεις και τη δική σου εκδοχή από gamepass...αλλά θα με αρχίσεις στα flight simulator και fifa όπως ο φίλος πιο πάνω και έχω βαρεθεί ήδη και μόνο που το σκέφτομαι!

Ε όχι! Παιδιά, βαρέθηκε ο Ivasilis22! Πως θα αντέξουμε αυτό το χτύπημα της μοίρας!? 

Δεν παίζω ούτε αθλητικά ούτε simulators αλλά αν αυτά αρέσουν σε κάποιον δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην είναι στη δική του λίστα. Μήπως θα έπρεπε να σε ρωτήσει πρώτα? Ειδικά όταν το Flight Simulator σε reviews για παράδειγμα έχει πάει πολύ καλύτερα από το Scorn που έβαλες εκεί. 

Θες πιο γνωστά παιχνίδια? Μπορείς άνετα να βάλεις στη λίστα Doom Eternal (μαζί με όλα τα υπόλοιπα Doom), Persona 5, Hitman Trilogy, Return to Monkey Island, τα Gears, τα Dishonored, Octopath Traveler, τα Ori, Psychonauts 2, τα Wolfenstein. 

Θες indies ή και πιο άγνωστα? Μπορείς να βάλεις Signalis, Tunic, Death's Door, Nobody Saves the World, Pentiment, Prodeus, Scarlet Nexus, Beacon Pines, Citizen Sleeper, Crown Trick. 

Γενικά μπορείς να βγάλεις σίγουρα καλύτερη λίστα από το Scorn και το Need for Speed Unbound που είναι trial. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

Σε post Microsoft συμφωνία με Nintendo πετάχτηκαν τόσοι να πουν πόσο καλή είναι η Sony... που δε συμμετέχει στη συμφωνία των δύο. :) Θα μας τρελάνετε ρε σεις; 

Και ξανά ξανά πόσο τους στενοχωρεί το gamepass με τα 500 περίπου games (ultimate) και με τα 4€/μηνα κ με τα day one δεκάδες αλλά όχι το αντίστοιχο psplus. 

Παίδες όσοι δεν θέλετε παίξτε ότι σας αρέσει, free world. 

on topic εχετε να πείτε όμως κάτι για μια πραγματικά καλή συμφωνία για τους κατόχους nintendo? Γιατί αυτό είναι πραγματικά πέρα από κάθε σχόλιο του κάθε insomniac. 

Η προσπάθεια πάντως να κλείσουν τα σχόλια λόγω flaming σε κάθε αντίστοιχο topic είναι εμφανής τελευταία στο insomnia και από συγκεκριμένα username. 

ΥΓ. Flight Simulator θα ονειρεύεστε και δε θα δείτε πουθενά πάρα μόνο Gamepass δωρεάν ή με 70+ σε pc. Υποτιμητικά σχόλια απηχούν το επίπεδο όσων τα γράφουν χωρίς να έχουν μυρωδιά από το Microsoft Flight Simulator. 

Τα flight simulators φίλε ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που παίζαμε σε pc όταν ξεκίνησε να εμφανίζεται στο χάρτη το PC gaming. Τα έχουμε ζήσει για πάρα πολλά χρόνια για να μας πεις ότι δεν έχουμε μυρωδία! Επίσης όπως έγραψα και πιο πάνω (αν το είδες) έχω και XBOX και gamepass και δεν ονειρεύομαι τίποτα που δεν μποιρώ να παίξω. Όταν όμως σε ένα innovative παιχίδι του 2022 όπως το returnal θα έρθεις και θα μου παραθέσεις ένα fligh simulator είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Επειδή μιλάς και για στεναχώριες πιο πάνω...σε στεναχώριες μπαίνει όποιος τα βλέπει μόνοπλευρα. Αν έχεις και τα δυο τότε έχεις πλήρη γνώμη για το τι αξίζει και πόσο.

Για τα Games with gold επίσης βλέπω έπεσε λίγο νέκρα (λογικό βέβαια από την άλλη μερια)!

Για το nintendo και τη συμφωνία ξαναμιλάμε σε κανένα χρόνο εαν το switch βγάλει επιτέλους κάποιο νέο hardware που να μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις. Γιατί μέχρι στιγμής ακόμη και κάποια βασικά exclusive (π.χ.  Age of Calamity) έχουν μεγάλο framerate issue.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ε όχι! Παιδιά, βαρέθηκε ο Ivasilis22! Πως θα αντέξουμε αυτό το χτύπημα της μοίρας!? 

Δεν παίζω ούτε αθλητικά ούτε simulators αλλά αν αυτά αρέσουν σε κάποιον δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην είναι στη δική του λίστα. Μήπως θα έπρεπε να σε ρωτήσει πρώτα? Ειδικά όταν το Flight Simulator σε reviews για παράδειγμα έχει πάει πολύ καλύτερα από το Scorn που έβαλες εκεί. 

Θες πιο γνωστά παιχνίδια? Μπορείς άνετα να βάλεις στη λίστα Doom Eternal (μαζί με όλα τα υπόλοιπα Doom), Persona 5, Hitman Trilogy, Return to Monkey Island, τα Gears, τα Dishonored, Octopath Traveler, τα Ori, Psychonauts 2, τα Wolfenstein. 

Θες indies ή και πιο άγνωστα? Μπορείς να βάλεις Signalis, Tunic, Death's Door, Nobody Saves the World, Pentiment, Prodeus, Scarlet Nexus, Beacon Pines, Citizen Sleeper, Crown Trick. 

Γενικά μπορείς να βγάλεις σίγουρα καλύτερη λίστα από το Scorn και το Need for Speed Unbound που είναι trial. 

Ε δε ξέρεις τώρα και εσύ..Καλα παιχνίδια είναι μόνο αυτά που βλέπεις το ανθρωπάκι, έχει 10 ώρες cutscenes και πατάς κουμπάκια σα ρομποτακι. Άστα και εσύ τα παιδιά αφού όλοι έχουν και τις δύο κονσόλες και ενδιαφέρονται για το μέλλον του gaming 😂😂😂😂😂😂.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Τα flight simulators φίλε ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που παίζαμε σε pc όταν ξεκίνησε να εμφανίζεται στο χάρτη το PC gaming. Τα έχουμε ζήσει για πάρα πολλά χρόνια για να μας πεις ότι δεν έχουμε μυρωδία! Επίσης όπως έγραψα και πιο πάνω (αν το είδες) έχω και XBOX και gamepass και δεν ονειρεύομαι τίποτα που δεν μποιρώ να παίξω. Όταν όμως σε ένα innovative παιχίδι του 2022 όπως το returnal θα έρθεις και θα μου παραθέσεις ένα fligh simulator είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Επειδή μιλάς και για στεναχώριες πιο πάνω...σε στεναχώριες μπαίνει όποιος τα βλέπει μόνοπλευρα. Αν έχεις και τα δυο τότε έχεις πλήρη γνώμη για το τι αξίζει και πόσο.

Για τα Games with gold επίσης βλέπω έπεσε λίγο νέκρα (λογικό βέβαια από την άλλη μερια)!

Για το nintendo και τη συμφωνία ξαναμιλάμε σε κανένα χρόνο εαν το switch βγάλει επιτέλους κάποιο νέο hardware που να μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις. Γιατί μέχρι στιγμής ακόμη και κάποια βασικά exclusive (π.χ.  Age of Calamity) έχουν μεγάλο framerate issue.

φίλε μου ειλικρινά φάσκεις και αντιφασκεις εδώ και κάμποσα ποστ. 

Και έχεις και δεν έχεις, και σ αρέσει και δεν σ αρέσει και κρίνεις και δεν κρίνεις και σιωπή και... άλλη πλευρά, άλλα κ άλλα. 

Η συμφωνία είναι δεδομένη, με cloud gaming προφανώς τώρα έως το νέο hardware της Nintendo, κ εγω θα πάρω switch τωρα που ξέρω ότι θα τα υποστηρίζει για να παίζω στις χαλαρές μου στιγμές ή όταν δεν έχω τηλεόραση. 

Πόσοι άραγε θα πούνε "οκ αφού θα έχει για δέκα χρόνια συμφωνία με τη Nintendo για το switch κλπ θα πάρω Playstation που δεν είναι φορητό επειδή το λέει ο ivasilis σε ενα forum. "? :)

για games with gold να συγκρίνω με τι ακριβώς θες; άλλο το ένα κ αλλο το άλλο κ η ultimate συνδρομή αντικειμενικά ξεπερνά σε αξία οτιδήποτε άλλο. 

Τέλος να πω κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με την τεχνητή αντιπαράθεση που επιδιώκεις για να κλείσει το νήμα. 

Τα ερωτήματα με επιτακτική απάντηση (πες μου τώρα, απάντησε μου τώρα κλπ) τα βάζουν ανακριτές σε κατηγορούμενο, οχι μέλη με αλληλοσεβασμο σε φόρουμ τεχνολογίας. φιλικά πάντα και καλές γιορτές να σου πω με ότι σ ευχαριστεί να παίζεις. 

Flight Simulator 40 year anniversary πάντως πρέπει να παίξεις, χάνεις την απόλυτη εμπειρία πτήσης, αφού κ εσυ είσαι παλιός. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Ενδιαφέρομαι για tablet ή κινητό ή κάποια άλλη συσκευή με ένα απλό dock και αποσπώμενα χειριστήρια στα 150€.

Έχεις κάποια να προτείνεις? 

Spoiler

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά στην Nintendo δεν υπάρχει αυτή η εξέλιξη που βλέπουμε σε ps5/xsx ώστε να δικαιολογεί την αύξηση τιμής από την προηγούμενη γενιά (βλέπε τραγικό pokemon release). Αν και έχω πάρει και εγώ το oled, θεωρώ ότι δεν φτάνει καν τα xss/ps5 digital. Οκ, προφανώς κερδίζει στην φορητότητα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

φίλε μου ειλικρινά φάσκεις και αντιφασκεις εδώ και κάμποσα ποστ. 

Και έχεις και δεν έχεις, και σ αρέσει και δεν σ αρέσει και κρίνεις και δεν κρίνεις και σιωπή και... άλλη πλευρά, άλλα κ άλλα. 

Η συμφωνία είναι δεδομένη, με cloud gaming προφανώς τώρα έως το νέο hardware της Nintendo, κ εγω θα πάρω switch τωρα που ξέρω ότι θα τα υποστηρίζει για να παίζω στις χαλαρές μου στιγμές ή όταν δεν έχω τηλεόραση. 

Πόσοι άραγε θα πούνε "οκ αφού θα έχει για δέκα χρόνια συμφωνία με τη Nintendo για το switch κλπ θα πάρω Playstation που δεν είναι φορητό επειδή το λέει ο ivasilis σε ενα forum. "? :)

για games with gold να συγκρίνω με τι ακριβώς θες; άλλο το ένα κ αλλο το άλλο κ η ultimate συνδρομή αντικειμενικά ξεπερνά σε αξία οτιδήποτε άλλο. 

Τέλος να πω κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με την τεχνητή αντιπαράθεση που επιδιώκεις για να κλείσει το νήμα. 

Τα ερωτήματα με επιτακτική απάντηση (πες μου τώρα, απάντησε μου τώρα κλπ) τα βάζουν ανακριτές σε κατηγορούμενο, οχι μέλη με αλληλοσεβασμο σε φόρουμ τεχνολογίας. φιλικά πάντα και καλές γιορτές να σου πω με ότι σ ευχαριστεί να παίζεις. 

Flight Simulator 40 year anniversary πάντως πρέπει να παίξεις, χάνεις την απόλυτη εμπειρία πτήσης, αφού κ εσυ είσαι παλιός. 

Δεν αντιφάσκω φιλαράκι, σου εξηγώ πως όταν το πρώτο παιχνίδι που πιάνεις στο στόμα σου εν έτη 2022 είναι το fligh simulator είσαι εκτός τόπου και χρόνου, σε μια άλλην εποχή. Ο κόσμος αλλάζει, πάμε παρακάτω.

Μιλάς για Nintendo switch και ότι θα πάρεις λόγω τη συμφωνίας. Αν το είχες θα είχες αμφιβολίες για το πότε θα μπορούσε ενα switch να καλύψει επαρκώς ένα COD. Επίσης αν είχες το switch πιθανότατα δεν θα έπιαζες ποτέ COD. Το Cloud όταν τα ακούμε, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι απλά γελάμε.

Δεν κάνω ανακριτικές ερωτήσεις, ζητάω επιχειρήματα. Γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων βλέπω πως κάποιος δεν έχει να στηρίξει αυτά που λεει. Εδώ σε παλαιότερο Thread είχαν πάει να μου βγάλουν τις πωλήσεις του XBOX περισσότερες από PS5 και μετά όταν έστειλα αποτελέσματα δεν ήξεραν τι να πουν.

Δεν κατηγορώ τίποτα, απλά το gamepass και το playstation plus έχουν την τιμή που αναλογεί για αυτά που προσφέρουν. Κανείς δεν είναι τρομερά χαμένος ή τρομερά κερδισμένος. Λεφτά δεν χαρίζει κανένας.

Flight Simulator 40 year anniversary: Θα το βάλω το βράδυ να το κατεβάσω να του δώσω μια ευκαιρία 😉

Δημοσ.

Παίξτε ο καθένας ο,τι και όπου σας αρέσει. Γιατί προσπαθείτε να πεισετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο με εσάς;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Σε post Microsoft συμφωνία με Nintendo πετάχτηκαν τόσοι να πουν πόσο κακή είναι η Sony, μαζί με κάποιο meme στο ενδιάμεσο. 

Κυριολεκτικά αυτό έγινε πάντως (πάλι) 

Εχει καταντήσει σαν το note 7, όπου σε κάθε νέα ανακοίνωση της samsung για smartphone, στην 1η σελίδα είχαμε ποστ για το "αν θα είναι εκρηκτικό, αν θα κάνει μπαμ, δώρο ένας πυροσβεστήρας" κτλ 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Just now, SabotazNic said:
  Hide contents

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά στην Nintendo δεν υπάρχει αυτή η εξέλιξη που βλέπουμε σε ps5/xsx ώστε να δικαιολογεί την αύξηση τιμής από την προηγούμενη γενιά (βλέπε τραγικό pokemon release). Αν και έχω πάρει και εγώ το oled, θεωρώ ότι δεν φτάνει καν τα xss/ps5 digital. Οκ, προφανώς κερδίζει στην φορητότητα 

Το Switch όταν πρωτοβγήκε είχε το μειονέκτημα των ακριβών σε κατασκευή χειριστηρίων οπότε και αναγκαστικά είχαν αυτήν την τιμή. Θα το έβγαζαν φθηνότερα αν δεν στοίχιζαν τόσο? Δεν γνωρίζω, πιθανώς όχι.

Τους στοιχίζει πλέον φθηνότερα στην κατασκευή? Λογικά ναι, αλλά από τη στιγμή που πουλάς δεν ρίχνεις την τιμή. Κανείς από εμάς δεν θα το έκανε. 

Όταν όμως λέμε ότι αξίζει 150€ πρέπει να το στηρίζουμε και κάπου. Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη συσκευή που να έχει τόσο?

Ακόμα και αυτό που έβγαλε η Logitech έχει ίδια τιμή με το Switch. 

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, KilliK said:

το προβλημα της SONY δεν ειναι η αποκλειστικοτητα του COD στο XBOX. 

η Σονυ πληρωνε την Activision εκατομμυρια, για να μην βγαλει τα παλια COD στο Game Pass. Aυτο εγινε γνωστο το καλοκαιρι απο την ΜΣ. ακομη δηλαδη και χωρις την εξαγορα, η SONY παλι θεωρουσε απειλη το Game Pass για την κυριαρχια της στην αγορα.

αυτο συμβαινει επειδη το COD παραμενει το μεγαλυτερο franchise σε ολες τις κονσολες, και μια απο τις σημαντικοτερες πηγες εσοδων γι το Playstation. Ομως και μονιμα να το ειχε στο δικο της store, ενας παικτης θα το σκεφτοταν διπλα να παρει την κονσολα της για να παιξει το καινουργιο COD, οταν μπορει να το παιξει με 10e στο GP, συν την προσβαση που θα ειχε στην τεραστια βιλιοθηκη με ολους τους παλιους τιτλους (νομιζω 2k κοστιζουν ολα μαζι, χωρις τα DLC,  στο Steam).

αυτο θα οδηγουσε σιγουρα σε χαμηλοτερες πωλησεις του COD στην δικια της κονσολα, αλλα και σε χαμηλοτερες πωλησεις της ιδιας της κονσολας, αφου πολλοι παιρνουν το PS για να παιξουν μονο το COD. και αυτο ειναι που φοβαται. Γιαυτο απερριψε την προταση της MS να μεινει το franchise στο store της για 10 χρονια, διοτι παλι θα ειχε να ανταγωνιστει το GP ολο αυτο το διαστημα, αφου το COD θα εβγαινε και εκει. Γιαυτο και προσπαθει παρασκηνιακα να μπλοκαρει την εξαγορα αυτη. Με τις ιδιες υπουλες τακτικες που εφαρμοζει εδω και δεκαετιες.

πολλοι δεν εχουν καταλαβει το οραμα του Phil για το μελλον του gaming, και το πως εξαγορες οπως αυτης της Activision, ειναι υψιστης στρατηγικης σημασιας προς την κατευθυνση αυτη. Γιαυτο και η παραπανω ειδηση δεν ειναι εκπληξη. Ειχα πει πρωτος οτι θα δουμε τα παιχνιδια της ΜS στο Nintendo Switch. Αλλα και στο Playstation, αν το επιθυμουσε η Sony. Νομιζω της ειχε κανει προταση για συνεργασια η MS, αλλα αρνηθηκε ξανα. 

Διοτι το πραγματικο προβλημα της δεν ειναι οτι θα "εξοντωθει" οπως κλαιγεται τωρα στην επιτροπη ανταγωνισμου, αλλα οτι θα παψει η 30χρονη παντοκρατορια της στον χωρο του gaming. Αυτο ειναι που την τρομαζει, αυτο ειναι που πολεμαει τωρα.

Μακαρι ο Phil να τα καταφερει και να ολοκληρωθει η εξαγορα. Μονο κερδισμενοι θα βγουμε ως παικτες-πελατες απο αυτο. ηδη η κοινοτητα της Nintendo ειναι. Και αν η Sony ηταν εξυπνη, θα εβγαινε και αυτη.

Σιγά που θα βγεις κερδισμένος από τη μαικροσοφτ που θα πάει γονα το φασον μπλοτγουερ! 2 χρόνια κονσόλα δεν έχει βγάλει από τα στούντιο της ένα παιχνίδι της προκοπής.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bewareof είπε

Η ms δεν ειναι κανα φιλανθρωπικο ιδρυμα κ εχει ιστορικο υπουλων τακτικων...
Η πρωτη εταιρεια που εφερε στις κονσολες πληρωμη online gaming με συνδρομη.
Η πρωτη εταιρεια που ηθελε ο κοσμος να μην μπορει να παιξει used games

Η πρωτη εταιρεια που ηθελε να εχει always online...

Η σονυ αγοραζει στουντιο που βλεπουν οτι εχουν ενα Χ ταλεντο κ τα χρηματοδοτει να φτιαξουν καλα παιχνιδια(βλεπε naugthy dog,Bluepoint Games,Insomniac Games κοκ...

......

Το gamepass και γενικα το ολο συνδρομητικo θα ειναι η καταστροφη του gaming,απορω που καποιοι θελουν μια εταιρεια με ιστορικο μονοπολιακων τακτικων να πετυχει επειδη απλα δεν γουσταρουν την σονυ.

Λοιπόν, μόνο στα βασικά:
1ον) Η σονι ήταν ήδη δεκα χρόνια στην αγορά, και έπρεπε να έρθει το xbox για να λανσαριστούν βασικά πράγματα όπως console online gaming
Αργότερα λάνσαρε επίσης achievements, apps κλπ, πράγματα που η σονι κοπιαρε με πάθος

2ον) Σε χάλασε η συνδρομη του xbox που έπαιζες σαν άνθρωπος? Προτιμούσες το τσάμπα online του playstation που έπαιζε ό,τι να'ναι, και όποτε ήθελε? Που για να μιλησεις με τον αλλον έκανες δέηση στην εκκλησία? Και επιπλέον που τα στοιχεία σου και οι κάρτες σου ήταν έρμαιο κάθε πονηρού?
Μόλις η σόνι κατόρθωσε να ετοιμάσει ένα online συστημα 25 φορές χειρότερο του xbox, πέρασε σε επι πληρωμή υπηρεσία.

3ον) Αυτό που λές για τα digital games είναι η πιο μεγάλη μαλακία, και δυστυχώς βλέπω πως όλοι οι αμαθείς την αναμασάνε. Θα το ξαναπώ, η μσ ήθελε να λανσαρει τα digital games στις κονσολες, ενώ ήταν ήδη στανταρ στο πισι.
Και έκανε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,
ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ DIGITAL ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ.
Λίγα χρόνια μετά, τα digital games βλέπουμε πως έχουν όντως γίνει το στανταρντ στις κονσόλες, αλλά με τιμές όχι το 1/10 των dvd, αλλά ακριβώς τις ίδιες.

Όσο για τα "used games", όταν όλοι οι ηλίθιοι κράζανε, η ms είχε δηλώσει οτι κανονίζει με τους μεγάλους retailers να μπορείς να πουλήσεις σε αυτούς το digital game σου, και εκείνοι να κάνουν μετά μεταπώληση.

Η βλακεία που δέρνει τους σονάκιδες (με τη σονι φυσικά να τους παρακινεί) είναι η αιτία που σήμερα τα digital δεν έχουν καμία έκπτωση σε σχέση με τα φυσικά μέσα. Αντίθετα, ακόμα και οι πτώσεις τιμής με την πάροδο του χρόνου κανονίζονται από τον platform holder.

Το gamepass, γενικά oi συνδρομητικές υπηρεσίες, έχουν ήδη αποδείξει στους άλλους τομείς ψυχαγωγίας οτι είναι θεμιτές για τον καταναλωτή. netflix, amazon, spotify μιλάνε μόνα τους.

Η σονι, επειδή -όπως όταν η μσ λάνσαρε το online gaming στις κονσολες- ειναι ΑΝΕΤΟΙΜΗ να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες, έχει βάλει την προπαγάνδα της και πάλι γεμίζει τα μυαλά των ηλιθίων πελατών της με ΑΗΔΙΕΣ!
Ενώ μαλιστα βλέπουμε οτι ήδη έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να κοπιάρει την υπηρεσία.
Κανονίστε λοιπόν όλοι οι ευκολοπιστοι ηλίθιοι να χαλάσετε ΚΑΙ αυτή τη φάση, όπως κάνατε με τα digital games...!

Η καταστροφή του gaming δεν είναι το gamepass. Η καταστροφή του gaming είναι οι ηλίθιοι πελάτες.

Επεξ/σία από planezero
  • Like 3
  • Thanks 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...