Προς το περιεχόμενο

Microsoft και Nintendo ανακοινώνουν 10ετη συμφωνία για το Call of Duty

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, dieksodo είπε

μονο εμενα μου φαινεται γελοιο ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου της ισχυροτερης χωρας του πλανητη να ασχοληται με αδεια ενος videogame?

Δεν είναι ένα απλό video game, εκτός από του τεράστια ποσα που υπάρχουν πίσω από αυτό, μελετούνται και οι τακτικές ώστε να υπάρχει ή μη παρόμοια εξαγορά…

1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Όποιος πιστεύει ότι η Microsoft έχει καλές και αγαθές προθέσεις για τον χώρο του gaming και ότι αγωνίζεται για να δώσει φτηνό gaming στον λαό (και επιχειρηματολογεί μάλιστα πάνω σε αυτό το θέμα) είναι το λιγότερο αφελής. 

Καμία εταιρία δεν είναι Αγία, το θέμα είναι να μπορεί να υπάρχει μια Sony την δεκαετία του 90 και μια MS τώρα για να μπορούν οι παίχτες να παίζουν καλά και φτηνά παιχνίδια…

ο ανταγωνισμός είναι καλός ασχέτως αν οι προθέσεις δε είναι…

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Εμενα μια χαρα μου εδωσε φτηνό gaming... Εχω gp μέχρι 2024 ουτε καν με vpn με 68 ευρω μετατροπή gold σε ultimate  εχω παιξει ενα σκασμο παιχνιδια ο χρονος μου πλέον ειναι ελάχιστος ουτε να παίξω οπως παλια που βαρουσα 8 με 10 ωρες τωρα δεν εχω χρονο λογο υποχρεώσεων... Για δυο χρονια εγω πλήρωσα οσο θα έδινα για ενα παιχνίδι αντε δυο... Αυτος που εχει χρονο μια χαρα θα τα δώσει day one  οπως τα εχω δωσει παλιότερα και εγω, αλλα τωρα ειναι μια χαρα αμα εχεις και παιδια ακομα καλυτερα 

Δεν αντιλέγω φίλε μου ότι είναι μια πολύ συμφέρουσα υπηρεσία. Και εγώ έχω gamepass και μάλιστα το πληρώνω  κανονική συνδρομή γιατί τα αξίζει αυτά τα χρήματα η υπηρεσία. Αλλά αυτό είναι το "τυράκι" της Microsoft όσο ακόμα χτίζει βάση συνδρομητών. Αν και όταν γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού και οι περιορισμοί θα αρχίσουν και η συνδρομή θα πάρει την ανιούσα. Όπως κάνουν netflix, disney plus κλπ. Το να πιστεύουμε ότι ένας καπιταλιστικός κολοσσός ξοδεύει χρήμα για το δικό μας καλό (και όχι για το δικό του μακροπρόθεσμο κέρδος) είναι αστείο.  Αυτό σχολιάζω. Ότι κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους υπέρ της Microsoft, θέλουν να τα αγοράσουν όλα και να σβήσουν όλον τον ανταγωνισμό. Γιατί νομίζουν ότι αν συμβεί αυτό, μια ζωή η Microsoft θα σου δίνει gamepass με vpn Αργεντικής για ψίχουλα.

• Like 2

6 minutes ago, kax54638 said:

Δεν αντιλέγω φίλε μου ότι είναι μια πολύ συμφέρουσα υπηρεσία. Και εγώ έχω gamepass και μάλιστα το πληρώνω  κανονική συνδρομή γιατί τα αξίζει αυτά τα χρήματα η υπηρεσία. Αλλά αυτό είναι το "τυράκι" της Microsoft όσο ακόμα χτίζει βάση συνδρομητών. Αν και όταν γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού και οι περιορισμοί θα αρχίσουν και η συνδρομή θα πάρει την ανιούσα. Όπως κάνουν netflix, disney plus κλπ. Το να πιστεύουμε ότι ένας καπιταλιστικός κολοσσός ξοδεύει χρήμα για το δικό μας καλό (και όχι για το δικό του μακροπρόθεσμο κέρδος) είναι αστείο.  Αυτό σχολιάζω. Ότι κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους υπέρ της Microsoft, θέλουν να τα αγοράσουν όλα και να σβήσουν όλον τον ανταγωνισμό. Γιατί νομίζουν ότι αν συμβεί αυτό, μια ζωή η Microsoft θα σου δίνει gamepass με vpn Αργεντικής για ψίχουλα.

Μα την δεδομένη στιγμή η Microsoft δινει τα περισσότερα και ειναι πιο συμφέρουσα για τον μεσο καταναλωτή, αν ηταν η Sony μονη της δεν θα ειχαμε φτηνό gaming χαρη στην microsoft εχουμε ασχετα τα αν αν αν... Αν η Μικρομαλακη τα κανει θάλασσα απλο ειναι δεν θα την υποστηρίξω αλλα τωρα την υποστηρίζω γιατι δεν κανει τα καραγιοζιλικια της Sony  αν αυριο η Sony  γινει καλύτερη δεν εχω προβλημα να την υποστηρίξω...

• Like 3

Τοσος χαμος για ενα παιχνιδακι πιου - πιου δεν καταλαβαινω .

(Πλακα κανω μη βαρατε 😇)

Να πω την αληθεια επι εποχες του αρχικου morden warefare δεν ειχα εκτιμησει καλα τη κατασταση . Επειδη εγω δεν πολυψηνομουν νομιζα οτι ειναι μοδα κ μετα απο 2-3 χρονια θα ξεφουσκωσει . Ποσο λαθος εκανα 

1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

μεσω cloud θα τρέχουν τα COD μέχρι να υπάρξει νέα κονσόλα της Nintendo με επαρκές Hardware. 

Οπότε μια χαρά θα τρέχουν στο switch. 

Δεν είναι μια χαρά σε cloud με το lag που παίζει. Επίσης όταν μιλάμε για μια portable συσκευή, θα βρεθείς και σε σημεία όπου δεν θα έχεις internet access. Τέλος το wifi adapter του switch δεν είναι και το καλύτερο. 

22 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Ας δούμε και τι έχει η Sony να αντιπροτείνει σε όλα αυτά...

Όλοι θέλουμε το τυράκι μας, εξού και ο ανταγωνισμός, το ίδιο γίνεται παντού. Δες τι γίνεται στην κινητή τηλεφωνία είτε Ελλάδα είτε εκτός...Παντού "τυράκια" και προσφορές. 

Αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά και υποβάθμιση υπηρεσιών ή πρόχειρες παραγωγές λόγω μονοπωλίου (αν αυτό. υφίσταται)

Το ότι η Sony απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις δεν είναι θέμα της MS. 

H Sony δεν είναι καπιταλιστικός κολοσσος? Τόσα χρόνια δεν έπαιζε "μπάλα" μόνη της?

Πολύ φιλικά όλα αυτά απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κατακρίνουμε την MS γα τις κινήσεις της και όχι την Sony για την απάθεια της

Καλημέρα σε όλους...

• Like 1
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Μα την δεδομένη στιγμή η Microsoft δινει τα περισσότερα και ειναι πιο συμφέρουσα για τον μεσο καταναλωτή, αν ηταν η Sony μονη της δεν θα ειχαμε φτηνό gaming χαρη στην microsoft εχουμε ασχετα τα αν αν αν... Αν η Μικρομαλακη τα κανει θάλασσα απλο ειναι δεν θα την υποστηρίξω αλλα τωρα την υποστηρίζω γιατι δεν κανει τα καραγιοζιλικια της Sony  αν αυριο η Sony  γινει καλύτερη δεν εχω προβλημα να την υποστηρίξω...

Δεν έχεις φθηνό gaming με την Microsoft. Με το gamepass δίνεις τόσα όσα πρέπει για αυτά που παίρνεις. Στη sony δίνεις παραπάνω στην αντίστοιχη συνδρομή επειδή έχεις περισσότερα πράγματα. Όταν η microsoft θα βάλει παραπάνω και καλύτερο περιεχόμενο στο gamepass και νέα δίκα της exclusives, θα χρεώσει περισσότερο και θα κοπούν οι συνδρομές Ultimate με 3 ευρώ το μήνα με μετατροπές κτλ...

• Like 1
  • Confused 1

10 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Δεν έχεις φθηνό gaming με την Microsoft. Με το gamepass δίνεις τόσα όσα πρέπει για αυτά που παίρνεις. Στη sony δίνεις παραπάνω στην αντίστοιχη συνδρομή επειδή έχεις περισσότερα πράγματα. Όταν η microsoft θα βάλει παραπάνω και καλύτερο περιεχόμενο στο gamepass και νέα δίκα της exclusives, θα χρεώσει περισσότερο και θα κοπούν οι συνδρομές Ultimate με 3 ευρώ το μήνα με μετατροπές κτλ...

παραπάνω και καλυτερο περιεχόμενο?

έχεις ανοίξει καθόλου το game pass?....

Απορώ ειλικρινά με αυτό που γράφεις !!!

• Like 6
  • Thanks 3

10 minutes ago, lvasilis22 said:

Θα θα θα θα θα οταν γινουν και δεν συμφέρουν να το συζητάμε μην με κανεις να σου πω το ανέκδοτο με το γκριλο... 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου εδω θα πρεπει να βγαλει νεα κονσολα η ninty.

Ισως και δυο βασισμενες στην ιδια αρχιτεκτονικη μια portable και μια σταθερη.

Εκτος αν πανε για στριμαρισμα το cod το οποιο ειναι αστειο...

Επεξ/σία από The__Blade
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

η sony και πιο ακριβή είναι και δεν σου δίνει και day1 exclusives στην συνδρομή της.

δηλαδή και πληρώνεις συνδρομή και 70άρια για τα ΑΑΑ...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3

7 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

παραπάνω και καλυτερο περιεχόμενο?

έχεις ανοίξει καθόλου το game pass?....

Απορώ ειλικρινά με αυτό που γράφεις !!!

Τα έχω και τα 2 φίλε και τα έχω ανοίξει και τα 2. Εσύ μάλλον έχεις μόνο το Gamepass και είναι και λογικό που απορείς με αυτό που γράφω, δεν σε αδικώ.

Ξεκινάμε μια μια σύγκριση των καλύτερων τίτλων που προσφέρει η κάθε συνδρομή: 

Playstation:

Daemon Souls

Returnal

Death Stranding

Ghost of Tsushima

Stray

God of War

Bloodborne

Days Gone

Detroid become human

Assasins creed valhalla

Uncharted 4: A Thief's End

Resident Evil 7 Biohazard

Crash Bandicoot: The N. Sane Trilogy

The Last of Us Remastered

Microsoft:

Forza Horizon 5

A Plague Tale: Requiem

Need for Speed Unbound

Scorn

Halo

Hellblade: Senua's Sacrifice

Sniper Elite 5

The Outer Worlds

Ας πάμε και σε μια σύγκριση των τελευταίων 2 μηνών σε XBOX with gold και PS plus monthly games:

Playstation:

Biomutant

Mass Effect Legendary Edition

Divine Knockout

Nioh 2

Lego Harry Potter Collection

Heavenly Bodies

Microsoft:

Colt Canyon

Bladed Fury

Praetorians HD Remaster

Dead End Job

Πληρώνεις λιγότερα γιατί έχεις λιγότερα!!!

Αν θέλεις εσύ τώρα βέβαια να νομίζεις ότι με τα λιγότερα χρήματα που δίνεις έχεις περισσότερα πράγματα από την playstation plus συνδρομή μπορείς να συνεχίσεις να το πιστεύεις.

• Like 1

7 minutes ago, bewareof said:

πουλαει το switch στην τιμη των 300€ ενω αξιζει για 150€

Ενδιαφέρομαι για tablet ή κινητό ή κάποια άλλη συσκευή με ένα απλό dock και αποσπώμενα χειριστήρια στα 150€.

Έχεις κάποια να προτείνεις? 

• Like 3

59 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Προσπερνάω το οτι το Gamepass εχει και ειχε δεκαδες παιχνιδαρες. Ας μιλησουμε για το μελλον λοιπον. 

Απο την μια εχεις την Sony. Στην διαρκεια της 7ετιας που θα κρατησει πες το PS5 θα βγάλει πόσα; 25 1st party; Με εναν απλο υπολογισμό θέλεις (με 69,99 το game) 1750 ευρω. Σε αυτά πρόσθεσε 420 ευρω για το φθηνοτερο ετησιο Plus ολα αυτα τα χρονια (γιατι θελεις plus για online και cloud saves) πας σε ενα ποσο της ταξης των 2.170 ευρω χωρις να μετράμε περιφερειακά και 3rd party games. 

Απο την άλλη έχεις την MS. Εχουμε επιβεβαιωσεις για τουλάχιστον 50 1st party games. Συν οσα θα ερθουν απο Activision. Συν το back catalogue activision και Blizzard. Και ολα αυτα με (κανονική τιμή) 1091 ευρω. Επιπλέον σε αυτη την τιμή παίρνεις το Gold, το EA Plus και οτι μπει μελλοντικα. Και εχεις και αλλα τοσα στο PC σε περιπτωση που εχεις και PC. Και εχεις και Cloud. Ακομα και αν αυριο παει το κοστος στα 20 ευρω το συνολικο για την 7ετια ειναι στα 1690. 

Oλα αυτα χωρις να μετράμε οτι για οσο κρατησει εχουμε ακομα την επιλογη μετατροπης και VPN. Μιλάω με τις κανονικες τιμες. 

Και οχι στην Sony δεν εχεις περισσοτερα πραγματα. Τι εχεις; Ενα τραγικο cloud, μερικα demo λες και ειμαστε στο 1995, μερικές εκπτωσεις του κώλου στο πανακρινο PS store, Α ναι εχεις και μερικα PS4/PS2 games που πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις οπως ηταν πριν 20 χρονια ενω την ιδια στιγμη το XBOX εχει backwards compatible με ολα τα xbox, σε πολλά απο αυτα εχει fps boost και auto hdr  και το κυριοτερο; Μπορείς να βαλεις εναν emulator και να παιξεις απο mame και snes μεχρι PS1 και PS2. Το xbox εχει καλύτερο backwards compatible με τα παλια playstation απο το PS5!!!

Αν εσυ συνεχιζεις να θεωρεις πιο συμφερον την σαπιοσυνδρομη της Sony τι να πω φιλε μου. Υπάρχουν ανθρωποι που θεωρουν συμφέρον το να δινουν 1700 ευρω καθε 12 μηνες για το ιδιο iPhone. Δεν θα κρινω τα οικονομικά κανενος.

• Like 4
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...