Προς το περιεχόμενο

Microsoft και Nintendo ανακοινώνουν 10ετη συμφωνία για το Call of Duty

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

First Person παιχνίδια στις κονσόλες?? Με χειριστήριο?? Και ζητανε και λεφτα αντι να μας πληρωσουν??

MEGA FAIL 🤣

Μάλλον δεν έχεις δει πως παίζουν οι πολύ καλοί με χειριστήριο..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποιος πιστεύει ότι η Microsoft έχει καλές και αγαθές προθέσεις για τον χώρο του gaming και ότι αγωνίζεται για να δώσει φτηνό gaming στον λαό (και επιχειρηματολογεί μάλιστα πάνω σε αυτό το θέμα) είναι το λιγότερο αφελής. 

• Like 3

43 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Έχω να ασχοληθώ με fps σε κονσόλες πολύ καιρό αλλά δεν υπάρχει auto aim γενικά;

Ναι υπάρχει γιατί παίζεις cross online με pc παίκτες. Πάλι έχουν το προτέρημα με το ποντίκι πληκτρολόγιο αλλά άμα δεν έβαζαν και λίγο aim assist με τα χειριστήρια δεν θα πετύχαιναμε εύκολα στόχο!

5 ώρες πριν, KilliK είπε

το προβλημα της SONY δεν ειναι η αποκλειστικοτητα του COD στο XBOX. 

η Σονυ πληρωνε την Activision εκατομμυρια, για να μην βγαλει τα παλια COD στο Game Pass. Aυτο εγινε γνωστο το καλοκαιρι απο την ΜΣ. ακομη δηλαδη και χωρις την εξαγορα, η SONY παλι θεωρουσε απειλη το Game Pass για την κυριαρχια της στην αγορα.

αυτο συμβαινει επειδη το COD παραμενει το μεγαλυτερο franchise σε ολες τις κονσολες, και μια απο τις σημαντικοτερες πηγες εσοδων γι το Playstation. Ομως και μονιμα να το ειχε στο δικο της store, ενας παικτης θα το σκεφτοταν διπλα να παρει την κονσολα της για να παιξει το καινουργιο COD, οταν μπορει να το παιξει με 10e στο GP, συν την προσβαση που θα ειχε στην τεραστια βιλιοθηκη με ολους τους παλιους τιτλους (νομιζω 2k κοστιζουν ολα μαζι, χωρις τα DLC,  στο Steam).

αυτο θα οδηγουσε σιγουρα σε χαμηλοτερες πωλησεις του COD στην δικια της κονσολα, αλλα και σε χαμηλοτερες πωλησεις της ιδιας της κονσολας, αφου πολλοι παιρνουν το PS για να παιξουν μονο το COD. και αυτο ειναι που φοβαται. Γιαυτο απερριψε την προταση της MS να μεινει το franchise στο store της για 10 χρονια, διοτι παλι θα ειχε να ανταγωνιστει το GP ολο αυτο το διαστημα, αφου το COD θα εβγαινε και εκει. Γιαυτο και προσπαθει παρασκηνιακα να μπλοκαρει την εξαγορα αυτη. Με τις ιδιες υπουλες τακτικες που εφαρμοζει εδω και δεκαετιες.

πολλοι δεν εχουν καταλαβει το οραμα του Phil για το μελλον του gaming, και το πως εξαγορες οπως αυτης της Activision, ειναι υψιστης στρατηγικης σημασιας προς την κατευθυνση αυτη. Γιαυτο και η παραπανω ειδηση δεν ειναι εκπληξη. Ειχα πει πρωτος οτι θα δουμε τα παιχνιδια της ΜS στο Nintendo Switch. Αλλα και στο Playstation, αν το επιθυμουσε η Sony. Νομιζω της ειχε κανει προταση για συνεργασια η MS, αλλα αρνηθηκε ξανα. 

Διοτι το πραγματικο προβλημα της δεν ειναι οτι θα "εξοντωθει" οπως κλαιγεται τωρα στην επιτροπη ανταγωνισμου, αλλα οτι θα παψει η 30χρονη παντοκρατορια της στον χωρο του gaming. Αυτο ειναι που την τρομαζει, αυτο ειναι που πολεμαει τωρα.

Μακαρι ο Phil να τα καταφερει και να ολοκληρωθει η εξαγορα. Μονο κερδισμενοι θα βγουμε ως παικτες-πελατες απο αυτο. ηδη η κοινοτητα της Nintendo ειναι. Και αν η Sony ηταν εξυπνη, θα εβγαινε και αυτη.

Η ms δεν ειναι κανα φιλανθρωπικο ιδρυμα κ εχει ιστορικο υπουλων τακτικων...
Η πρωτη εταιρεια που εφερε στις κονσολες πληρωμη online gaming με συνδρομη.
Η πρωτη εταιρεια που ηθελε ο κοσμος να μην μπορει να παιξει used games

Η πρωτη εταιρεια που ηθελε να εχει always online...

Η σονυ αγοραζει στουντιο που βλεπουν οτι εχουν ενα Χ ταλεντο κ τα χρηματοδοτει να φτιαξουν καλα παιχνιδια(βλεπε naugthy dog,Bluepoint Games,Insomniac Games κοκ...

Οταν κ η ms εκανε το ιδιο κ κοιτουσε τα παιχνιδια επι 360 εποχη...πετυχε...
Αγορασε την rare και την σκοτωσε,τα εσπασε με την bungie που χαρη στα halo υπαρχει xbox ακομα κ σημερα,τα εσπασε με τον cliff bleszinski για το gears of war,εχει αγορασει τοσα στουντιο κ δινει σε ξενα στουντιο να φτιαξουν παιχνιδια

εδωσαν στην Creative Assembly  το Halo Infinite,στην Crystal Dynamics για το Perfect Dark και στην Eidos Montreal για το Fable..τους εκαναν προταση να παρουν το spiderman κ την απερριψαν...μονη της βγαζει τα ματια της.

Το gamepass και γενικα το ολο συνδρομητικo θα ειναι η καταστροφη του gaming,απορω που καποιοι θελουν μια εταιρεια με ιστορικο μονοπολιακων τακτικων να πετυχει επειδη απλα δεν γουσταρουν την σονυ.

• Like 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

First Person παιχνίδια στις κονσόλες?? Με χειριστήριο?? Και ζητανε και λεφτα αντι να μας πληρωσουν??

MEGA FAIL 🤣

ευκολακι με χειριστήριο, εδώ και χρόνια

άσε που έχουμε γλιτώσει και όλους τους cheatαδες που καταστρέφουν τα FP games στα PC

5 λεπτά πριν, bewareof είπε

Η ms δεν ειναι κανα φιλανθρωπικο ιδρυμα κ εχει ιστορικο υπουλων τακτικων...
Η πρωτη εταιρεια που εφερε στις κονσολες πληρωμη online gaming με συνδρομη.
Η πρωτη εταιρεια που ηθελε ο κοσμος να μην μπορει να παιξει used games

Η πρωτη εταιρεια που ηθελε να εχει always online...

Η σονυ αγοραζει στουντιο που βλεπουν οτι εχουν ενα Χ ταλεντο κ τα χρηματοδοτει να φτιαξουν καλα παιχνιδια(βλεπε naugthy dog,Bluepoint Games,Insomniac Games κοκ...

Οταν κ η ms εκανε το ιδιο κ κοιτουσε τα παιχνιδια επι 360 εποχη...πετυχε...
Αγορασε την rare και την σκοτωσε,τα εσπασε με την bungie που χαρη στα halo υπαρχει xbox ακομα κ σημερα,τα εσπασε με τον cliff bleszinski για το gears of war,εχει αγορασει τοσα στουντιο κ δινει σε ξενα στουντιο να φτιαξουν παιχνιδια

εδωσαν στην Creative Assembly  το Halo Infinite,στην Crystal Dynamics για το Perfect Dark και στην Eidos Montreal για το Fable..τους εκαναν προταση να παρουν το spiderman κ την απερριψαν...μονη της βγαζει τα ματια της.

Το gamepass και γενικα το ολο συνδρομητικo θα ειναι η καταστροφη του gaming,απορω που καποιοι θελουν μια εταιρεια με ιστορικο μονοπολιακων τακτικων να πετυχει επειδη απλα δεν γουσταρουν την σονυ.

ευτυχώς για το post σου που είχες την τελευταία σου πρόταση χαμηλά αλλιώς θα είχα σταματήσει να διαβάζω...

6 ώρες πριν, dieksodo είπε

μονο εμενα μου φαινεται γελοιο ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου της ισχυροτερης χωρας του πλανητη να ασχοληται με αδεια ενος videogame?

Ναι.Μιλάμε για τεράστια ποσά.Δεν έχει σημασία απο που προέρχονται.

• Like 3
  • Thanks 1

1 hour ago, kax54638 said:

Όποιος πιστεύει ότι η Microsoft έχει καλές και αγαθές προθέσεις για τον χώρο του gaming και ότι αγωνίζεται για να δώσει φτηνό gaming στον λαό (και επιχειρηματολογεί μάλιστα πάνω σε αυτό το θέμα) είναι το λιγότερο αφελής. 

Εμενα μια χαρα μου εδωσε φτηνό gaming... Εχω gp μέχρι 2024 ουτε καν με vpn με 68 ευρω μετατροπή gold σε ultimate  εχω παιξει ενα σκασμο παιχνιδια ο χρονος μου πλέον ειναι ελάχιστος ουτε να παίξω οπως παλια που βαρουσα 8 με 10 ωρες τωρα δεν εχω χρονο λογο υποχρεώσεων... Για δυο χρονια εγω πλήρωσα οσο θα έδινα για ενα παιχνίδι αντε δυο... Αυτος που εχει χρονο μια χαρα θα τα δώσει day one  οπως τα εχω δωσει παλιότερα και εγω, αλλα τωρα ειναι μια χαρα αμα εχεις και παιδια ακομα καλυτερα 

• Like 6
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...