this.is.elia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Γιατί νυστάζω συνέχεια; Απάντηση: Τι είναι η κεταμίνη Αναφορά σε κείμενο Γιατί ιδρώνω πολύ; Απάντηση: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Αναφορά σε κείμενο Γιατί γίνεται πόλεμος; Απάντηση: Γιατί η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία Αναφορά σε κείμενο Γιατί η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία; Απάντηση: Γιατί κάνει πόλεμο ο Πούτιν Αναφορά σε κείμενο Γιατί κάνει πόλεμο ο Πούτιν Απάντηση: Γιατί γίνεται πόλεμος Αναφορά σε κείμενο Τι είναι αφασία Απάντηση: Σοφία Χατζηπαντελή Αναφορά σε κείμενο Fuel Pass 2 Edupass Power Pass - - Πιστοποιητικό νόσησης Προσωπικός γιατρός Πιστοποιητικό εμβολιασμού myAADE Επιδότηση ρεύματος Απάντηση: Με τόσες πλατφόρμες που αναζητάς, κόλλησε το google. Παίξε Super Mario 64 για περισσότερες πλατφόρμες. Αναφορά σε κείμενο Τι είναι η κεταμίνη Απάντηση: Euphoria 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μα...κες το έχετε κάψει: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christmas Gamer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Χαχαχαχαχ πάρα πολλά απ αυτά έχω ψάξει και γω 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larjohn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 https://www.ieidiseis.gr/perivallon/175683/google-ti-itan-to-giati-den-troo-pia-xtapodia-pou-psaksame-stin-ellada 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ερώτηση: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Απάντηση Google: Γιατί δεν έχεις χρήματα να τ' αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vorlon68 είπε Ερώτηση: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια Απάντηση Google: Γιατί δεν έχεις χρήματα να τ' αγοράσεις. Πως να φας ρε συ χταπόδι που έχει πάει κοντά 20 € το κιλό; Δεν θα φας λοιπόν έτσι κι αλλιώς! Είτε το τρως είτε δεν το τρως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Εκει μας κατάντησαν. Να ψάχνουμε ολα τα pass που υπάρχουν και τα μελλοντικά που θα βγουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 δεν βλέπω πουθενά rtz 30xx rtx40xx και ερώτηση γιατί είναι ακριβές μάλλον λένε ότι θέλουν και όχι ότι ψαχνουμε 😁😁😀😀😃😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο 4. Γιατί σκότωσε τα παιδιά της η Μήδεια Γιατί δεν έτρωγαν πια χταπόδια προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) -Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια; -Γιατί δεν βγήκε ακόμα χταπόδι 🐙 pass, να το βεντουζάρεις στο Google wallet να το φας. Gov.gr tip: Μετατρέψτε το xtapodipass των 50€ σε 150€: Spoiler Το χταπόδι pass, απλώνει όσο το χτυπάς.Χτυπήστε και κερδίστε! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atomic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, vorlon68 είπε "Γιατι δεν χάνω κιλα" Και η απάντηση που πρέπει να έβγαζε η google να ήταν "Επειδή τρώς τον αγλέορα" Είστε σιγουρα διατροφολογος? 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaftop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Πραγματικά θέλω να μάθω το backstory για αυτό με τα χταπόδια σε ντοκιμαντέρ του netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Εγω περιμενα: Πως να γινω ινφλουενσερ για να μην δουλεψω ποτε στη ζωη μου.. Πως να γινω αταλαντος τραγουδιστης για να μην δουλεψω ποτε στη ζωη μου... Πως να γινω αθλητης με 500 ευρω σε στ' κατηγορια για να μην δουλεψω ποτε στη ζωη μου... Πως να ανοιξω εναν στριμ λογαριασμο στο ιντερνετ για να μην δουλεψω ποτε στη ζωη μου... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) πιστεύω ουτε μια πυρηνική δεν σώζει την κατάσταση Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Black Demis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δε ξέρω πως σας ξέφυγε... Η απάντηση του γιατί δεν τρώω χταπόδια Πάντως υπάρχει πρόοδος. Τελευταία φορά που διάβασα παρόμοιο άρθρο, οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις ήταν youtube και facebook...πλέον "μιλάμε" με τον γούγλη και μας απαντάει, έστω για τα χταπόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα