antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω μία rx 570 asrock. Της έχω βάλει απάνω 3 οθόνες και προσπαθώ να συνδέσω και μία τέταρτη. Προσπαθώ να την συνδέσω είτε με hdmi(monitor) to display port είτε με dvi to dvi. Και στις δύο περιπτώσεις δεν βγάζει σήμα. Διαισθάνομαι ότι στην πρώτη περίπτωση φταίει το καλώδιο hdmi to dp, μάλλον δεν είναι συμβατό-δεν υποστηρίζεται. Για το dvi δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως είμαι σίγουρος ότι η κάρτα υποστηρίζει 4 οθόνες(προφανές, αφού έχει 5 εξόδους: 1 hdmi, 3 dp, 1 dvi). Θυμάμαι είχα μία κάρτα (την 7950) που υποστήριζει τρεις οθόνες υπό προυποθέσεις. Μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ; Τα φώτα σας. Το καλώδιο δεν υποστηρίζεται σίγουρα, το δοκίμασα με όλους τους συνδυασμούς. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από antbyron
dsi44 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 ποια ειναι η καρτα και ποια η οθονη? εχουμε να κανουμε με dvi-d ή dvd-i ?
antbyron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 12 minutes ago, dsi44 said: ποια ειναι η καρτα και ποια η οθονη? εχουμε να κανουμε με dvi-d ή dvd-i ? Το καλώδιο και η οθόνη είναι dvi-d. Η κάρτα δεν γνωρίζω. Πίστευα ότι δεν βγαίνουν πια κάρτες με dvi-i. RX 570 link Με dvi-d είναι και η κάρτα.
triplex1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, antbyron είπε Το καλώδιο και η οθόνη είναι dvi-d. Η κάρτα δεν γνωρίζω. Πίστευα ότι δεν βγαίνουν πια κάρτες με dvi-i. RX 570 link Με dvi-d είναι και η κάρτα. Multi-view - 5
antbyron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 minute ago, triplex1 said: Multi-view - 5 Ναι το είδα. Άρα φταίει το καλώδιο.
triplex1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, antbyron είπε Ναι το είδα. Άρα φταίει το καλώδιο. κοιτας καλωδια και αναλυσεις οθονων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα