Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αν χρησιμοποιήσει ενας φίλος μου την paypal μου για να πληρώνεται απο την δουλεία του(πουλάει πράγματα online) τα λεφτά που μπαίνουν στην paypal θα φαίνονται σαν δικο μου εισόδημα απο την στιγμή που η paypal έχει τα δικα μου στοιχεία;

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giannis19971997 είπε

Καλησπέρα αν χρησιμοποιήσει ενας φίλος μου την paypal μου για να πληρώνεται απο την δουλεία του(πουλάει πράγματα online) τα λεφτά που μπαίνουν στην paypal θα φαίνονται σαν δικο μου εισόδημα απο την στιγμή που η paypal έχει τα δικα μου στοιχεία;

γιατί δεν κάνει δικό του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis19971997 είπε

προφανώς μπορεί να θεωρηθεί εισόδημα απο την στιγμή που μπαίνουν χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό σου σε φυσική ή ιντερνετική τράπεζα. Και φυσικά θα πρέπει να έχεις πάντα κομμένα παραστατικά για χρήματα που μπαίνουν σε λογαριασμό σου (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, τιμολόγια κτλ) και φυσικά να έχεις έναρξη ώς ελεύθερος επαγγελματίας. Μην δεχτείς... να ζητήσεις να φτιάξει δικό του!!

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.

Κατ' αρχη μετα απο διό τρεις πωλήσεις θα φας ban απο το ππ και θα σου ζητήσουν επαγγελματικό αφμ

Μην μπλεξεις με τέτοια, ας ανοιξει ο φιλος σου ενα ππ ενος λεπτου δουλεια ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...