Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ακομη δεν εχω ενημερωση, οτι γραφω ειναι απο το κεφαλι μου και τις λιγες γνωσεις, περιμενω να δω τι θα μου πει ο τεχνικος

ολα τα παρτς ειναι ιδιας ηλικιας 2,5 ετων

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nik the greek 74 είπε

παιδες ακομη δεν εχω ενημερωση, οτι γραφω ειναι απο το κεφαλι μου και τις λιγες γνωσεις, περιμενω να δω τι θα μου πει ο τεχνικος

δε λες κατι παραλογο , οπως και ο φιλος που αναφερει για τροφοδοτικο εφ'οσον ειναι παλιο , ακομη και στη μητρικη μπορει να υπαρχει προβλημα , θα δεις τι θα σε πει και θα μας το αναφερεις μετα

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nik the greek 74 είπε

ολα τα παρτς ειναι ιδιας ηλικιας 2,5 ετων

περιμενουμε νεα σου !

• Like 1
Δημοσ.

σημερινο νεο απ τον τεχνικο,  ο επεξεργαστης μαλλον τελικα εχει ανεπανορθωτη ζημια, περιμενω τελικο αποτελεσμα το απογευμα.....

αν ισχυει αυτο, να παω στον ιδιο r5 3600 ή να παω σε καποια αναβαθμιση ?

ποια ειναι η καλυτερη επιλογη και VfM ?

(ποσο δυσκολο να το εξακριβωσουν και πηρε 1 εβδομαδα?)

Δημοσ.

Αν άλλαξε gpu,psu και ακόμα κάνει τα ίδια,πας μετά σε CPU.Αν έβαλε άλλο cpu πάνω και σταμάτησαν τα συμπτώματα τότε μπορείς να το ρίξεις εκεί αλλιώς...ελλιπής ο έλεγχος.Σου είπε δοκίμασε όντως;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε

αξιζει η αλλαγη σε αυτον? να βαλω εξτρα ψυκτρα αντι της δικης του?

https://www.skroutz.gr/s/25549852/AMD-Ryzen-5-5600X-3-7GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html#description

Πήγαινε στον απλό 5600 είναι αρκετά φθηνότερος με απειροελαχιστες διάφορες σε απόδοση.Καλο είναι να βάλεις μία extra ψυκτρα.Παιζει η 212 argb στα 18€ και είναι πραγματικη ληστεία η αγορά της οπότε πηγαινε σε αυτή. 

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως χαλασε το cpu.Ειναι το τελευταιο part που χαλάει σε ένα pc.Ειχες κανει κανένα περιεργο overclock? 

• Like 2
Δημοσ.

τιποτα περιεργο...βεβαια δεν τον παρακολουθουσα κιολας....η αληθεια ειναι οτι απ τις απαντησεις του τεχνικου , σκεφτομαι να παρω και 2η γνωμη.....

αποψε, μετα απο πρωινη πιεση περιμενω οριστικη απαντηση(ελπιζω)

Δημοσ.

λοιπον παιδες, κλεινω το θεμα, μολις παρελαβα το πισι, ο παικτης μου ειπε (μετα απ ολα τα προηγουμενα κουλα) οτι τελικα αλλαξε παστα, καθαρισε, εκανε ολα τα update (μητρικη κλπ) τον εβαλε να δουλευει ωρες σε game και πηγε μεχρι 80 μαξ βαθμους......δεν ξερω τι να πω, τουλαχιστον γλυτωσα το κοστος, βεβαια τον δοκιμαζω τωρα επιφυλακτικα, εβαλα και monitoring, δεν ανεβαζει πανω απο 55 βαθμους ο ryzen.....θα κοιταξω και gpu....ελπιζω οτι την γλυτωσα.

εννοειται οτι ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τις αποψεις και τον χρονο που χαλασατε για την υποθεση....

Δημοσ.

Για να καταλαβω ο "μαστορας" δεν εκανε εξαρχης το αυτονοητο και το ποιο απλο να αλλαξει παστα και εν τελη την αλλαξε στο τελος 🤔?Αλλαξε μονο στην cpu η και gpu?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nik the greek 74 είπε

Αστα...μαλλον  μερες τον ειχε εκει να καθεται, και χθες-σημερα ασχοληθηκε....απλα μ' ελεγε ανοησιες......

Αφου δεν θα ξοδεψεις λεφτα για αγορα αλλου επεξεργαστη παρε μια καλη ψηκτρα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...