Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρόλο που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχω καθόλου γνώσεις πάνω σε eShop, σκέφτομαι λοιπόν να ανοίξω ένα eShop με την κοπέλα που έχω σχέση ώστε να μπορεί να κάνει κι αυτή κάποια δουλειά πιο σοβαρή από ότι σαν υπάλληλος. Σκέφτομαι έδρα να είναι το υπόγειο του σπιτιού, Κάτι που γίνεται αφού μίλησα με τον εύφορα της εφορίας, βρήκα εταιρεία να στήσει το eShop και ερχόμαστε στην απορία μου. Το eShop για να δημιουργηθεί χρειάζεται περίπου δύο μήνες, σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω έναρξη μετά από δύο μήνες για να γλιτώσω κάποια έξοδα, Το πρόβλημα είναι ότι όσους προμηθευτές Ζήτησα καταλόγους και τιμές χοντρικής κανείς δε μου έδωσε διότι ακόμα δεν έχουμε ΑΦΜ, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε στο ηλεκτρονικό eShop καθότι δεν ξέρω ποια πραγματα τελικά θα βάλω και πιά με συμφέρον, εχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον από σας και πως το αντιμετωπίσατε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Παρόλο που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχω καθόλου γνώσεις πάνω σε eShop, σκέφτομαι λοιπόν να ανοίξω ένα eShop με την κοπέλα που έχω σχέση ώστε να μπορεί να κάνει κι αυτή κάποια δουλειά πιο σοβαρή από ότι σαν υπάλληλος. Σκέφτομαι έδρα να είναι το υπόγειο του σπιτιού, Κάτι που γίνεται αφού μίλησα με τον εύφορα της εφορίας, βρήκα εταιρεία να στήσει το eShop και ερχόμαστε στην απορία μου. Το eShop για να δημιουργηθεί χρειάζεται περίπου δύο μήνες, σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω έναρξη μετά από δύο μήνες για να γλιτώσω κάποια έξοδα, Το πρόβλημα είναι ότι όσους προμηθευτές Ζήτησα καταλόγους και τιμές χοντρικής κανείς δε μου έδωσε διότι ακόμα δεν έχουμε ΑΦΜ, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε στο ηλεκτρονικό eShop καθότι δεν ξέρω ποια πραγματα τελικά θα βάλω και πιά με συμφέρον, εχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον από σας και πως το αντιμετωπίσατε;

Τι έξοδα να γλιτώσεις δηλαδή για το δίμηνο αυτό; Λογιστή και ΕΦΚΑ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimVavas είπε

Τι έξοδα να γλιτώσεις δηλαδή για το δίμηνο αυτό; Λογιστή και ΕΦΚΑ; 

Ε ναι αλλά θα μπορούσε να τρέχει και ένα ενοίκιο 

Δημοσ.

Μα οπως και να εχει στο eshop πρεπει να βαλεις προϊόντα μεσα. Τι θα βαλεις αν δεν εχεις δει τιμες ή αν δεν τα εχεις παρει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε

Ζητα.καταλογους σαν ελεύθερος επαγγελματίας που εισαι.

Χωρίς τις τιμές χονδρική δεν βοηθάει πολύ ,τα είδη τα βλέπω και στο Site τους 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

Όταν λες ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύεις με μπλοκάκι  ή έχεις ατομική επιχείρηση; εάν έχεις ατομική, μιλά με λογιστή, λογικά θα σου ανοίξει κάποιον ΚΑΔ. αλλά αφού είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις λογιστή, γιατί δεν μιλάς πρώτα με τον λογιστή σου; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, james01gr είπε

Όταν λες ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύεις με μπλοκάκι  ή έχεις ατομική επιχείρηση; εάν έχεις ατομική, μιλά με λογιστή, λογικά θα σου ανοίξει κάποιον ΚΑΔ. αλλά αφού είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις λογιστή, γιατί δεν μιλάς πρώτα με τον λογιστή σου; 

Μίλησα.δεν μπορώ να προσθέσω εμπορικό καδ,είμαι εταιρεία παραγωγής και μεταποιήσεις 

Δημοσ.

Το eshop, ειναι ενα μαγαζί απο μόνο του, θελει πολύ κοπο και χρόνο. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα συζητήσεις με τον λογιστη σου και αφου ανοίξεις εμπορική επιχείρηση φτιαξεις το eshop μιλήσεις με τραπεζες κλπ τότε μπορείς να πας σε αντιπροσώπους για εμπορεύματα, αλλα και εκει θα βρεις πολλες πορτες κλειστές γιατι δινουν σε συγκεκριμενα "καταστήματα" δεν δίνουν όπου ν' ναι.

Δεν ξέρουμε και ποιο ειναι το αντικειμενο σου.

Ασε που στο ιντερνετ ο ανταγωνισμός ειναι αδυσώπητος. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, slk200gr είπε

Μίλησα.δεν μπορώ να προσθέσω εμπορικό καδ,είμαι εταιρεία παραγωγής και μεταποιήσεις 

Να πας στα τυφλά χωρίς να έχεις καταλόγους χονδρικής για να δεις πόσο θα πουλήσεις, να υπολόγισεις έξοδα κτλ ειναι αδύνατον. Θα κάνεις έναρξη και με το που πάρεις τις προσφορές το πιθανότερο να σταματήσεις. Είναι ένα κάρο πράγματα που πρέπει να έχεις έτοιμα μέχρι να ξεκινήσεις το eshop. Πχ πλατφόρμα πληρωμών πως θα φτιάξεις αν δεν κάνεις έναρξη, να ανοίξεις λογαριασμό και να πάρεις epos; είναι κάνα μήνα δουλειά μέχρι να στο ενεργοποιήσουν. Οπότε έτσι και αλλιώς θα τρέχει η εταιρεία με έξοδα στην αρχή μέχρι να ετοιμαστείς. Όταν ξεκίνησα χρειάστηκα κάνα μήνα με ενοίκια και τέτοια. 

Δεν ξέρω τι εταιρεία θα φτιάξεις αλλά οποια και εάν κάνεις, εάν είσαι έτερος μου φαίνεται πως δεν πληρώνεις ξανά ασφάλεια για εσένα αφού είσαι ελεύθερος επαγγελματίας έτσι και αλλιώς. 

Με το ΑΦΜ που έχεις (που είναι επαγγελματικό) δεν σου δίνουν προσφορες; κάθονται και ψάχνουν τι καδ έχει το Αφμ σου; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...