Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nk9 είπε

1) Δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.

2) Αυτό που για εσένα είναι "ελάχιστα χρήματα παραπάνω" για κάποιον άλλον είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά προφανώς δεν μπορείς να το καταλάβεις...

με τις συνεχομενες αναβαθμισεις προγραμματων και λογισμικου, αυξανονται και οι απαιτησεις για περισσοτερη ram 

αλλωστε τα νοκια g11 plus, moto Ε32s και Ε22, poco c40, galaxy A03 και ακομα το moto G31 ειναι μεσα στο budget που εδωσες

Στις 7/12/2022 στις 5:00 ΜΜ, nk9 είπε

Καλό, αλλά κοιτάω κάτι μέχρι τα 120€ περίπου.

τωρα, αν το περιπου αν δεν σημαινει 10 πανω 10 κατω, τι σημαινει? 

παρολα αυτα για το πιο φτηνο που μπορω να βρω ειναι αυτο https://www.bestprice.gr/item/2158040603/xiaomi-redmi-9i-sport-4gb-64gb.html

αλλα η ευθυνη δικια σου..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nk9 είπε

Μεταξύ Realme C30 και TCL 306 ποιο προτείνετε;

Το TCL 306 λόγω καλύτερων καμερών, έχει NFC , USB Type - C και Android 12. Από updates βέβαια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donalhioy είπε

με τις συνεχομενες αναβαθμισεις προγραμματων και λογισμικου, αυξανονται και οι απαιτησεις για περισσοτερη ram 

αλλωστε τα νοκια g11 plus, moto Ε32s και Ε22, poco c40, galaxy A03 και ακομα το moto G31 ειναι μεσα στο budget που εδωσες

τωρα, αν το περιπου αν δεν σημαινει 10 πανω 10 κατω, τι σημαινει? 

παρολα αυτα για το πιο φτηνο που μπορω να βρω ειναι αυτο https://www.bestprice.gr/item/2158040603/xiaomi-redmi-9i-sport-4gb-64gb.html

αλλα η ευθυνη δικια σου..

Το τηλέφωνό δεν ειναι για εμένα, οπότε οφείλω να μην ξεπεράσω το ανώτατο όριο που μου έθεσαν.

Το γνωρίζω αυτό που λες (περί αναβαθμίσεων των εφαρμογών και χρήσης ram), αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Σκέψου ότι τώρα είναι με συσκευή 2/16 και οι μοναδικές εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες (πέραν των βασικών) είναι το viber, ένα pdf viewer και το gov wallet.

39 λεπτά πριν, Brainmorf είπε

Το TCL 306 λόγω καλύτερων καμερών, έχει NFC , USB Type - C και Android 12. Από updates βέβαια...

Να σου πω την αλήθεια και εγώ σκέφτομαι αυτό για δύο λόγους.

Πρώτον το android 12 (πολύ φοβάμαι πως τα low cost που είναι με 11 θα παραμείνουν με αυτό).

Δεύτερον για τις κάμερες (επειδή είναι ένα από τα ελάχιστα που θα χρησιμοποιεί ο χρήστης).

Για τις αναβαθμίσεις το έχω αυτό στα υπόψη μου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον και το real me θα είναι συνεπές σε αυτές.

Δημοσ.

Επειδή εντός budget είναι το Moto g22, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε ποια εταιρεια έχει το επίσημο service της Motorola στην Ελλάδα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nk9 είπε

Επειδή εντός budget είναι το Moto g22, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε ποια εταιρεια έχει το επίσημο service της Motorola στην Ελλάδα.

Procordia

• Like 1
Δημοσ.

Παρτε βρε παιδια στους γονεις σας ενα καλο κινητο. Ειναι που ειναι δυσκολο στην ηλικια τους να το κανουνε κουμαντο τους δινετε και συσκευες για πεταμα τους στενοχωρειτε.

Τωρα στην τσεπη του καθενος δεν ξερεις τι συμβαινει, αλλα ...γονεις σας ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

στο ιδιο μηκος κυματος θα ειναι και η δικη μου απαντηση. Οταν περασουν μερικες δεκαετιες και ο σημερινος νεος ανθρωπος γινει ηλικιωμενος, τοτε θα καταλαβει ,,,,, αλλα θα ειναι αργα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε

Παρτε βρε παιδια στους γονεις σας ενα καλο κινητο. Ειναι που ειναι δυσκολο στην ηλικια τους να το κανουνε κουμαντο τους δινετε και συσκευες για πεταμα τους στενοχωρειτε.

Τωρα στην τσεπη του καθενος δεν ξερεις τι συμβαινει, αλλα ...γονεις σας ειναι.

Σε αυτο θα συμφωνήσω.. περιέργως πηρα στον πατερα πριν 2 χρονια ενα honor 9x ( μεχρι και google services προλαβε). Παροτι κανει απλη χρήση την κανει χωρις προβλήματα και με μια μπαταρία που κρατάει τουλάχιστον ημερα. Ειναι μια επένδυση καλώς ή κακώς

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αν δεν βρείς κάτι στα 120€, έχει βάλει σε προσφορά η Vodafone το Realme 9 5G στα 149€.

Δεν το είχα δει αυτό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αν δεν βρείς κάτι στα 120€, έχει βάλει σε προσφορά η Vodafone το Realme 9 5G στα 149€.

https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones/realme-mblph-realme-95gds4128gbblackv/p-149032/

τι να λέμε, snapdragon 695 σε αυτά τα λεφτά είναι κλεψιά, έχω το realme 9 pro και ο επεξεργαστής πυροβολάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nk9 είπε

Οτι και να πάρεις έως 200€ θα είναι κατώτερο, απλά θα έχει 6 Gb Ram.Είναι αρκετά καλή η τιμή του, βγαίνει κάπου -30% σε σχέση με τιμές των καταστημάτων στο Σκρούτζ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nk9 είπε

23 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Προσοχή στο Realme 9 γιατί υπάρχει και το 4G που έχει τον επεξεργαστή 680.

Επίσης το 4G έχει Amoled(90 Hz)ενώ το 5G LCD(120Hz).

Το 4G έχει 33W φορτιστή ενώ το άλλο 18W

Και σαν μέγεθος το 4G(6.4) & 5G(6.6).

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...