laios777 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 εγινε αγορα hardware απο το εν λογω site(asus tuf gaming k1+asus rog keris+mousepad tuf) το οποιο ηρθε ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ χωρις καμια παραληψη η αποδειξη στο mail προβλεπομενη καθυστερηση λογω ελλειψης ενος προιοντος , σαββατοκυριακου κ αργιας Αγ.Νικολαου(Βόλος). Αυτα.
gorge18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, laios777 είπε εγινε αγορα hardware απο το εν λογω site(asus tuf gaming k1+asus rog keris+mousepad tuf) το οποιο ηρθε ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ χωρις καμια παραληψη η αποδειξη στο mail προβλεπομενη καθυστερηση λογω ελλειψης ενος προιοντος , σαββατοκυριακου κ αργιας Αγ.Νικολαου(Βόλος). Αυτα. Να 'σαι Καλά. Και πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω..
laios777 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ανέβασα την εμπειρία μου γτ τυχαία είδα ότι δεν υπάρχει paypal (δε ξέρω τι είναι κ πως λειτουργεί). Τώρα ήμουν τυχερός,τι να πω; Απλά σκέφτηκα ότι αν δεν έρθει η παραγγελία δε πληρώνω τπτ γτ το είχα αντικαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα