Otoulhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θέμα, μπήκα και παίξω valorand για πρώτη φορά και μου λέει ότι θέμα με το tpm 2.0, μπαίνω στο bios και το κάνω enable, και πάλι μου λέει τα ίδια, έκανα update στην gpu μου και πάλι τα ίδια, μετά ακολούθησα κάτι tutorial στο YouTube που πρέπει να κάνεις διάφορα στο bios αλλά όταν τα έκανα δεν έμπαινε στα windows, έκανα reset το bios και μπήκε, ότι και να κανω δεν φτιάχνει, το μόνο που μου μένει είναι να ξανά κατεβάσω όλο το riot client και το valorand από την αρχή, τι κάνουμε τώρα? Ξέρει κανείς τι να κάνω??
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς, σύμφωνα με τους κανόνες του Insomnia πρέπει να βάζεις ένα σύντομο αλλά περιγραφικό τίτλο όταν αναρτείς νέο θέμα. Στο θέμα σου τώρα. Δεν θα κερδίσεις κάτι να το ξανακατεβάσεις. Η riot αναφέρει... Αναφορά σε κείμενο This error has primarily been affecting players who have been using a preview version of Windows 11. Μήπως βρίσκεσαι σε αυτήν την κατηγορία; Αν δεν είσαι τότε, πέρα από το tpm 2.0 στο bios πρέπει να ενεργοποιήσεις και το secure boot. Αν όμως η εγκατάσταση των windows έγινε χωρίς secure boot και ο δίσκος δεν είναι gpt δεν θα ξεκινάει μετά το σύστημα (όπως έγραψες) και πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση τα windows με secure boot και να ετοιμάσεις το στικάκι για εγκατάσταση σε gpt partition. Επίσης έχει αναφερθεί ότι μπορεί να εμφανίζει αυτό το σφάλμα όταν υπάρχει το Discord και είναι ρυθμισμένο σε αυτόματη εκκίνηση με το σύστημα, οπότε αν έχεις Discord άλλαξε το. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα