litsa1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω μια ιστοσελίδα με διαφορά θέματα γυναικεία και χειροτεχνιας. Είναι δωρεαν; Ξέρει κανείς τι γίνετε με την εφορία;
filip123go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, litsa1980 είπε Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω μια ιστοσελίδα με διαφορά θέματα γυναικεία και χειροτεχνιας. Είναι δωρεαν; Ξέρει κανείς τι γίνετε με την εφορία; Τι θέμα θα έχει η σελίδα; Θα είναι eshop? Τελείως δωρεαν, ναι, θα μπορούσες να το κάνεις, αλλα τελείως σαν χομπι....
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, litsa1980 είπε Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω μια ιστοσελίδα με διαφορά θέματα γυναικεία και χειροτεχνιας. Είναι δωρεαν; Ξέρει κανείς τι γίνετε με την εφορία; θα έχεις έσοδα;
litsa1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε θα έχεις έσοδα; Δε θελω να πουλάω. Δε θέλω eshop. Με την επισκεψιμοτητα θα έχω έσοδα;
filip123go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, litsa1980 είπε Δε θελω να πουλάω. Δε θέλω eshop. Με την επισκεψιμοτητα θα έχω έσοδα; Θεωρητικά, ναι, μέσω διαφημίσεων μπορείς να έχεις κάποια έσοδα ... Αλλά εαν δεν υπάρχει στρατηγική marketing, θα είναι πάρα πολύ λίγα (εως και μηδαμινά) .
litsa1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, filip123go είπε Τι θέμα θα έχει η σελίδα; Θα είναι eshop? Τελείως δωρεαν, ναι, θα μπορούσες να το κάνεις, αλλα τελείως σαν χομπι.... Όχι eshop. Μια ιστοσελίδα για χειροποιητες κατασκευές. Αν έχω έσοδα μέσω επισκεψιμοτητας θα έχω θέμα με την εφορία; Είμαι εντελώς άσχετη γι αυτό ίσως να ρωτάω τα αυτονόητα 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το θεωρείς απλο αλλά δεν είναι. Δεν το θεωρώ απλό. Επειδή δεν ξέρω ρωτάω για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ
gorge18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, litsa1980 είπε Όχι eshop. Μια ιστοσελίδα για χειροποιητες κατασκευές. Αν έχω έσοδα μέσω επισκεψιμοτητας θα έχω θέμα με την εφορία; Είμαι εντελώς άσχετη γι αυτό ίσως να ρωτάω τα αυτονόητα Δεν το θεωρώ απλό. Επειδή δεν ξέρω ρωτάω για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ Εσοδα θα εχεις μονο αν βαλεις διαφημησεις. Το δωρεαν ειναι σχετικο γιατι αν θες ενα domain (π.χ ονομα.gr). Κοστιζει δεν ειναι τσαμπα. Μπορεις με μια λυση τυπου wix.com να κανεις δουλεια. ΑΝ βαλεις διαφημίσεις μεσα και αν πουλας προιοντα τοτε ναι θα εχεις εσοδα και ναι θα πρεπει να τα δηλώνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα