Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Konstantios Handmade Lamps είπε τελικά φώναξα τον ηλεκτρολόγο που μου έβαλε τον πίνακα 23 λεπτά πριν, Konstantios Handmade Lamps είπε Το καλώδιο που φεύγει από το ρελέ προς τους διακόπτες δεν είχε βιδωθει καλά Άρα ήταν μλκία που είχε κάνει ο ίδιος ηλεκτρολόγος. 2
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίος ηλεκτρολογος… και gacia και μάπα τοποθέτηση… άναψε κανένα κερί όπου πιστεύεις γιατί εύκολα είχες πάρει φωτιά 3
Konstantios Handmade Lamps Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Άρα ήταν μλκία που είχε κάνει ο ίδιος ηλεκτρολόγος. Ανέλαβαν την αντικατάσταση. Όλα καλά. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ωραίος ηλεκτρολογος… και gacia και μάπα τοποθέτηση… άναψε κανένα κερί όπου πιστεύεις γιατί εύκολα είχες πάρει φωτιά Τι να πεις φίλε μου. Δόξα τω θεώ όλα καλά τώρα. 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Άρα ήταν μλκία που είχε κάνει ο ίδιος ηλεκτρολόγος. Κάποιες φορές ξεγελιέται κάνεις κύριε Joshua αν το παξιμαδακι στραβωβιδωσει και νομίζει ότι έχει σφίξει το καλώδιο. Ευτυχώς όλα καλά τώρα. 3 ώρες πριν, giostau είπε τρόμαξα και μόνο που το διάβασα! Είσαι απίστευτα τυχερός που δεν πήρες φωτιά! Δεν το βάζει ο νους μου. Δόξα τω θεώ όλα καλά.
nvel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Άρα ήταν μλκία που είχε κάνει ο ίδιος ηλεκτρολόγος. μακροπρόθεσμα οι συνδέσεις χαλαρώνουν και από τις αλλαγές θερμοκρασίας στις βίδες 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Konstantios Handmade Lamps είπε Ανέλαβαν την αντικατάσταση. Όλα καλά. Τι να πεις φίλε μου. Δόξα τω θεώ όλα καλά τώρα. Κάποιες φορές ξεγελιέται κάνεις κύριε Joshua αν το παξιμαδακι στραβωβιδωσει και νομίζει ότι έχει σφίξει το καλώδιο. Ευτυχώς όλα καλά τώρα. Δεν νομίζω η βίδα να βγαίνει τελείως ώστε να στραβοβιδώσει, αλλά και να γίνει κάτι τέτοιο το καταλαβαίνεις. Αυτό που γίνεται πολύ συχνά είναι ο ηλεκτρολόγος (ή και ο πελάτης) να επιλέγει ρελέ χείριστης ποιότητας για να γλιτώσει μερικά ευρώ, στην τοποθέτηση να ξεβουρτσίζει κάποια βίδα/παξιμάδι και να μην σφίγγει σωστά, και ο ηλεκτρολόγος να το αφήνει έτσι για να γλιτώσει είτε τη χρέωση είτε και τη φασαρία για να μπει νέος. 38 λεπτά πριν, nvel είπε μακροπρόθεσμα οι συνδέσεις χαλαρώνουν και από τις αλλαγές θερμοκρασίας στις βίδες Αν έχουν σφιχτεί σωστά είναι λίγο απίθανο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να φταίει αυτό, από όσα έγραψε ο ts και από ότι βλέπω στη φωτό μάλλον πρόσφατη είναι η τοποθέτηση του πίνακα. 1
Konstantios Handmade Lamps Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε από ότι βλέπω στη φωτό μάλλον πρόσφατη είναι η τοποθέτηση του πίνακα. Ναι, ημερών ήταν. Έχετε δίκιο για την οικονομία των υλικών, κι εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως έβαλαν οικονομικό προϊόν και τους είπα "κύριε Γιώργο να σας δώσω 20 ευρώ παραπάνω να βάλουμε κάτι καλύτερο" και με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί παντού τα ίδια ρελέ βάζουν κι ότι ήταν η περίπτωση στις τόσες. 3 ώρες πριν, nvel είπε μακροπρόθεσμα οι συνδέσεις χαλαρώνουν και από τις αλλαγές θερμοκρασίας στις βίδες Δε βρίσκεις άκρη φίλε μου. Ποιος παίρνει την ευθύνη? Μεγάλο ερώτημα, το προϊόν ή ο μάστορας. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ήρθαν άμεσα και ανέλαβαν την αντικατάσταση. 3 ώρες πριν, nvel είπε μακροπρόθεσμα οι συνδέσεις χαλαρώνουν και από τις αλλαγές θερμοκρασίας στις βίδες Δεν το γνώριζα. Θα το έχω κι αυτό υπόψη. Σας ευχαριστώ.
fredd0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantios Handmade Lamps είπε Έχετε δίκιο για την οικονομία των υλικών, κι εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως έβαλαν οικονομικό προϊόν και τους είπα "κύριε Γιώργο να σας δώσω 20 ευρώ παραπάνω να βάλουμε κάτι καλύτερο" και με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί παντού τα ίδια ρελέ βάζουν κι ότι ήταν η περίπτωση στις τόσες. τα υλικα που σου βαλε ειναι για πεταμα. Ναι τα πουλανε πακετο, ακριβως οτι σου εβαλε. ενα αξιοπρεπες ρελε κανει ακριβότερα απο το συνολο των υλικων του πινακα σου 3
Haldol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, fredd0 είπε τα υλικα που σου βαλε ειναι για πεταμα. Ναι τα πουλανε πακετο, ακριβως οτι σου εβαλε. ενα αξιοπρεπες ρελε κανει ακριβότερα απο το συνολο των υλικων του πινακα σου Ακριβώς. Μόνο το ρελέ διαρροής που έχω κοστίζει παραπάνω από τα διπλά από ΌΛΟ το ραγοϋλικό που του 'βαλε. Καλό, ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα