Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κατασκευάσει -ή καλύτερα να συν-δημιουργήσει- ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, κάτι μάλλον αναπάντεχο για μία εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τα smartphones της.

Για να είμαστε δίκαιοι, η OnePlus πουλάει και άλλες συσκευές πέρα από smartphones -όπως ακουστικά καθώς και ένα smartwatch- όμως η παρουσίαση ενός πληκτρολογίου, και μάλιστα με μηχανικούς διακόπτες, αποτέλεσε μάλλον έκπληξη. 

Το πληκτρολόγιο θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Keychron και αποτελεί προϊόν ενός πρότζεκτ που ξεκίνησε η εταιρεία μέσω της πλατφόρμας συν-δημιουργίας «OnePlus Featuring». Πρόκειται για μία πλατφόρμα όπου η εταιρεία συνεργάζεται με άλλες, ακόμα και διαφορετικών κλάδων, για την παραγωγή προϊόντων που έχουν ψηφιστεί από τους φίλους και πελάτες της εταιρείας. Το πρώτο προϊόν συνεργασίας που προέκυψε από την πλατφόρμα «OnePlus Featuring» είναι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο.

Hero_mobile.jpg

Δυστυχώς, για την ώρα δεν έχουν γίνει και πολλά πράγματα γνωστά για το πληκτρολόγιο, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι προσαρμόσιμο (customizable) με την OnePlus να λέει πως θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στις αρχές της νέας χρονιάς. Όσον αφορά ότι θα είναι «customizable», λαμβάνοντας υπόψη τα προϊόντα της Keychron, μπορούμε να περιμένουμε φωτισμό LED και υποστήριξη διάφορων εφέ φωτισμού, εναλλάξιμα πλήκτρα, ενδεχομένως διακόπτες και αποσπώμενα καλώδια USB Type-C ενδεχομένως.

22_card_pc.jpg

Αν θέλετε να μάθετε από πρώτο χέρι περισσότερες λεπτομέρειες πάντως, μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή στην πλατφόρμα της OnePlus για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις νέες εξελίξεις.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Ωραια, αντε να ξηγηθει και η Toyotomi ποιοτικες AIO υδροψυξεις !! 😆

Αν έβγαζε single stage phase change θα έσκιζε !!! Μακάρι να έβλεπε κάποιος τα σχόλια μας και να τα έκανε πραγματικότητα ! 

Edit. Και το κόστος να ήταν όσο ένα air-condition 9000btu 😛

Επεξ/σία από SkaL-
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για οσους  ειναι στο r/mechanikal keyboards , αν ΔΕΝ εχει qmk , ΔΕΝ θα εχει και καμια αξια .

Επεξ/σία από stefanos_th
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SkaL- είπε

Αν έβγαζε single stage phase change θα έσκιζε !!! Μακάρι να έβλεπε κάποιος τα σχόλια μας και να τα έκανε πραγματικότητα ! 

Edit. Και το κόστος να ήταν όσο ένα air-condition 9000btu 😛

Με το κουπονι "αλλαζω ψυκτρα" ??🤣

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Αρκεί να μη χρειαστείς support αν κάτι πάει στραβά.

Ναι έχω διαβάσει ότι το support είναι ανατολίτικο. Αλλά στο reddit λένε ότι εν τέλει έγιναν αντικαταστάσεις όταν χρειάστηκε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mvpgr είπε

Ναι έχω διαβάσει ότι το support είναι ανατολίτικο. Αλλά στο reddit λένε ότι εν τέλει έγιναν αντικαταστάσεις όταν χρειάστηκε.

Εγώ παιδεύομαι 3 μήνες επειδή το κουμπί Α δεν λειτουργεί στο K2. Μετά από 1,5 μήνα μου έστειλαν απλά ένα replacement board και να κάτσω εγώ να λύσω το παλιό πληκτρολόγιο και να του αλλάξω το board (λες και ήμουν υποχρεωμένος) και αφότου βγήκε προβληματικό και αυτό και λάθος, περιμένω να μου στείλουν καινούργιο πληκτρολόγιο το οποίο άγνωστο πότε θα έρθει, και ήθελαν να πληρώσω 20€ για μεταφορικά ενώ είμαι εντός εγγύησης με αγορά πλέον πριν 6 μήνες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τάσεις αυτοκαταστροφής από μια εταιρεία που αγαπήσαμε..Ας ελπίσουμε τώρα που διόρθωσαν το oxygen σε μεγάλο βαθμό να βγάλουν κ μια ανάλογη ναυαρχίδα για το 23.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...