RocketRaccoon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Έχω καταλήξει σε 2 Monitor 1o) Gigabyte G27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz 2o)Dell S2722DGM VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz Το θέμα είναι το εξής για το Dell έχω την δυνατότητα να το αγοράσω από το ίδιο το store της Dell που θεωρητικά θέλω να πιστεύω ότι θα μου παρέχει μια Α καλή εγγύηση σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το Gigabyte από όσο έχω καταλάβει είναι συνολικά πιο καλό, το ερώτημα μου είναι το εξής. Η αγορά του αν γίνει θα είναι από σκρουτζομάγαζο, εαν εν τέλη το αγοράσω και προκύψει κάποιο καμμένο Pixel ή κάτι χειρότερο,θα έχω την ίδια ας πούμε ασφάλεια με το Dell ή θα πάει άκλαφτο; Πιθανότατα η ερώτηση να είναι χαζή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος και να μην προχωρήσω σε κάποια βιαστική αγορά. Επίσης αν υπάρχει κάποια εναλαχτική επιλογή με ταβάνι 300 βαριά 350 ευχαριστως να την δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Θα σου πρότεινα να πάρεις την συγκεκριμένη gigabyte Όσον αφορά την εγγύηση δεν θα βρεις καλύτερη υποστήριξη από την dell Έχω αλλάξει 10 οθόνες με 5 διαφορετικούς κατασκευαστές και ξέρεις που είχα πρόβλημα; Με την Dell! Πολύ σπάνιο να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα σε οθόνη, αλλά υπάρχουν οι εγγυήσεις οπότε μην αγχώνεσαι. Σε αυτά τα χρήματα, μονόδρομος η gigabyte g27q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RocketRaccoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μαλλον προς τα εκει με κοβω, θα τσεκαρω μηπως υπάρχει και κανα αλλο αλλα 99% gigabyte. Σε ευχαριστώ για την απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/12/2022 στις 10:15 ΜΜ, RocketRaccoon είπε Έχω καταλήξει σε 2 Monitor 1o) Gigabyte G27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz 2o)Dell S2722DGM VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz Το θέμα είναι το εξής για το Dell έχω την δυνατότητα να το αγοράσω από το ίδιο το store της Dell που θεωρητικά θέλω να πιστεύω ότι θα μου παρέχει μια Α καλή εγγύηση σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το Gigabyte από όσο έχω καταλάβει είναι συνολικά πιο καλό, το ερώτημα μου είναι το εξής. Η αγορά του αν γίνει θα είναι από σκρουτζομάγαζο, εαν εν τέλη το αγοράσω και προκύψει κάποιο καμμένο Pixel ή κάτι χειρότερο,θα έχω την ίδια ας πούμε ασφάλεια με το Dell ή θα πάει άκλαφτο; Πιθανότατα η ερώτηση να είναι χαζή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος και να μην προχωρήσω σε κάποια βιαστική αγορά. Επίσης αν υπάρχει κάποια εναλαχτική επιλογή με ταβάνι 300 βαριά 350 ευχαριστως να την δω. https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/g27q 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα