valadsk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 όποιος θέλει και έχει το χρόνο να μου δείξει τι πρέπει να κάνω γιατί είμαι παντελώς αρχάριος. Η Hetzner βγάζει αυτό το μήνυμα: The mail system is activated. However, the MX record is pointing to an external IP. This may lead to some problems, for example if you want to send an email in a PHP script. και αυτό που επισυνάπτω. έχω εγκαταστήσει letencrypt γενικως το site ειναι up and running. ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
CyberCr33p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Τα e-mails θέλεις να φιλοξενούνται στον ίδιο server ή αλλού;
valadsk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Τα e-mails θέλεις να φιλοξενούνται στον ίδιο server ή αλλού; στο ίδιο το πακέτο, τις default επιλογές της hetzner θέλω αλλα είχα κάνει τη βλακεία να ακυρώσω το πακέτο και το domaιn από λάθος και μετά το ενεργοποιησα ξανα, οποτε κάπου εκει μπορεί να εγινε η βλακεία και να αλλαξε η ip. και σημερα βλεπω και αυτά The DNS zone file is not assigned to this account. Please check if you have another account with that domain name and manage DNS there. If not please contact our support for clarification. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από valadsk
octa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Η Hetzner έχει ένα καλό support team. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα e-mail ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα