fastnickride Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά κατέληξα στο gt 2 και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό κινητό! Οθόνη, εικόνα, ταχύτητα και πολλά άλλα! Θεωρώ σε κάποια μικροπραγματα να πω θέλει βελτίωση! Δεν ξέρω με κάνα update αν γίνει αυτό! Όταν στέλνουν μηνύματα, οι ειδοποιήσεις που έρχονται, δεν εμφανίζει το νούμερο πάνω στην εφαρμογή (πχ viber,mesenger )! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Dreamwarrior21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fastnickride είπε Τελικά κατέληξα στο gt 2 και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό κινητό! Οθόνη, εικόνα, ταχύτητα και πολλά άλλα! Θεωρώ σε κάποια μικροπραγματα να πω θέλει βελτίωση! Δεν ξέρω με κάνα update αν γίνει αυτό! Όταν στέλνουν μηνύματα, οι ειδοποιήσεις που έρχονται, δεν εμφανίζει το νούμερο πάνω στην εφαρμογή (πχ viber,mesenger )! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Καλορίζικο φίλε να το ευχαριστηθείς, μπορείς να μου πεις πόσο σου κρατάει η μπαταρία με φουλ χρήση;
fastnickride Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Dreamwarrior21 είπε Καλορίζικο φίλε να το ευχαριστηθείς, μπορείς να μου πεις πόσο σου κρατάει η μπαταρία με φουλ χρήση; Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια καθόλου! YouTube, social, Spotify κ.α. μία μέρα φουλ! Έχω βάλει και λειτουργίες στην οθόνη κλειδώματος τύπου εφέ,συνδεδεμένο με smart watch, Bluetooth ακουστικά! Στην πραγματικότητα με ένα κινητό στο χέρι !!! Δεν έχω παράπονο! Επίσης σε μισή ώρα με 0 🔋 φουλαρει!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα