dreamkey Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Έχω ένα NOKIA 5 δίκαρτο και όποια sim και να του βάλω στη θέση (1) βγαίνει στην μπάρα ειδοποιήσεων: "Δεν υπάρχει κάρτα SIM.u2014/Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης" Όταν η sim τοποθετηθεί στη θέση (2) βγαίνει μόνο το "Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Δεν μοιάζει σαν να είναι σφάλμα τηλεφώνου που να είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο.
GATE123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η δεν έχει τοποθετηθεί σωστά η κάρτα ή είναι παλιά. Την δοκίμασες σε άλλο κινητό? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 πέρα του να ελέγξεις την κάρτα σου και σε άλλη συσκευή, πάρε μια σιμ που να ξέρεις οτι λειτουργεί και δοκίμασε την στην συσκευή, Αν πάλι δεν τις διαβάζει είναι πιθανό πρόβλημα πλακέτας. IMEI έχει η συσκευή η το έχει χάσει; αν το έχει χάσει είναι σίγουρα προβληματική πλακέτα.
dreamkey Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο συγκεκριμένο κινητό έχω δοκιμάσει πολλές sim και σε όλες γράφει το ίδιο. Ο αναγνώστης δεν πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί με το που βάζεις τη sim γράφει "Welcome to vodafone", "Welcome to wind" κλπ, άρα τις διαβάζει. Αυτό το "u.2014" με προβληματίζει τι μπορεί να σημαίνει. 🤔 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από dreamkey
dreamkey Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Πληκτρολογώντας *#06# πρόσεξα ότι βγάζει μόνο έναν αριθμό IMEI αντί για δύο που θα έπρεπε αφού είναι δίκαρτο. Φαίνεται να έχει χάσει το ένα IMEI και -ίσως- αυτό να δημιουργεί τα προβλήματα. Βρήκα tools για επιδιόρθωση IMEI αλλά προϋποθέτουν ρουτάρισμα, το ρουτάρισμα προϋποθέτει ξεκλείδωμα του bootloader αλλά η NOKIA έχει σταματήσει εδώ και καιρό να παρέχει unlock codes για bootloader, οπότε βλέπω το κινητό να μένει έτσι... 😢
GATE123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί να περάσεις πάλι την Official Rom και να επανέλθει χωρίς ρουταρισμα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
dreamkey Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Πέρασα official firmware αλλά πάλι με ένα ΙΜΕΙ είναι. Πάω για root μήπως γίνει τίποτα. 😒
GATE123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dreamkey είπε Πέρασα official firmware αλλά πάλι με ένα ΙΜΕΙ είναι. Πάω για root μήπως γίνει τίποτα. 😒 Υπάρχουν κάποια Tools που μπορείς να το επαναφέρεις αλλά δεν ξέρω πιο είναι.
dreamkey Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω βρει 3 tools για IMEI (άλλα είναι για Qualcomm άλλα για MTK), όλα ζητάνε να ανοίξεις DIAG port αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Μπλέξιμο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από dreamkey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα