BlurayMoviesGreece Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chn-cynic είπε Παίζει στη ζωή μου να έχω παίξει 5 παιχνίδια single player 2η φορά. Δεν καταλαβαίνω τη μανία με το "έχω". Εμπειρία αγοράζεις όχι υλικό. Ευπρόσδεκτο αν βάλουν μεγαλύτερο discount στην αγορά μέσω gamepass για το 1/200 που θα θές να κρατήσεις αλλα τα υπόλοιπα 199, απλά πιάνουν σκόνη. Eσυ μπορει να παιζεις λιγο και να τα παρατας,καποιος αλλος μπορει να παιζει πανω απο 1000 ωρες το καθε game οπως και καποιος αλλος μπορει να παιζει ενα game και μετα απο καιρο να θελει να το ξανα παιξει. Φυσικα και αγοραζεις ΚΑΙ το υλικο εκτος απο εμπειρια διαφορετικα πληρωνεις αερα κοπανιστο. Μπορει να θες να εχεις την ιδια εμπειρια μετα απο 1 χρονο θα το ξαναπληρωσεις; Aυτος που αγοραζει μεταχειρισμενη κονσολα πολυ πιθανον να προτιμησει μια κονσολα που εχει μαζι και 10-15 παιχνιδια απο το να παρει μια σκετη και να πρεπει να πληρωσει αλλα τοσα για να παιξει. Αρα θα πουλησεις πιο ευκολα ,πιο γρηγορα και θα παρεις περισσοτερα χρηματα για να παρεις την επομενη γιατι τον αγοραστη δεν τον ενδιαφερει ποσα επαιξες αλλα ποσα θα παρει. Εμενα πχ μου τη σπαει που στο pc ολα τα games πλεον ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη. Μεγαλωσα με κουτι, cd και manual. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρε ας τα πανε και 100 τι εγινε? Προσωπικα εχω παιχνιδια αγορασμενα που για να τα παρω day one θα ηθελα πανω απο 20 χιλιαδες ευρω και εχω δωσει κανα 1500. Για 1 ζωη ακομα εχω backlog και συνεχεια αγοραζω σε προσφορες. 100 να τα πανε η day one αγορα παντα ηταν οτι χειροτερο στα παιχνιδια. Πρωτον πληρωνεις για ενα παιχνιδι γεματο bugs Πληρωνεις κατι πανακριβο ενω σε 1-2 μηνες το πολυ θα εχει μιση τιμη και θα εχει παρει και 4 5 patches να παιζετε οπως πρεπει χωρις θεματα και με καλο performance Προφανως δεν κανω τα καραγκιοζιλικια με VPN αγοραζω κανονικα σε sales η απο fanatical gamebillet greenman επισημα καταστηματα. Τωρα εχω στα σκαρια να παρω spiderman/god of war/uncharted 4 το πρωτο πηγε 30 ευρω μετα απο 1 μηνα το god of war επαιξε και στα 24 και το uncharted ηδη 30. Στο 20αρικο τα χτυπαω συνηθως τοσο πηρα days gone και zero dawn και τα ευχαριστηθηκα. 100 να τα πανε 70 λιγο ειναι. 100 day one και 30 στο διμηνο δεν με χαλαει καθολου. Κατι game pass τα απεχθανομαι θελω να εχω τη συλλογη μου και να μην φοβαμαι αν φυγει το παιχνιδι αυριο μεθαυριο. Εβαλαν RDR 2 στο game pass και σε 2 μηνες το αφαιρεσαν. Εγω το αγορασα 35 στο steam και εχω το παιζω 6 μηνες και θα το παιζω ακομα 2-3 σιγουρα. Ουτε φοβος να αφαιρεθει ουτε τιποτα. Καλα τα game pass αλλα με τα 13 ευρω το μηνα που στοιχιζει περνω humble bundle χρονου με 86 ευρω και εχω καθε μηνα 8 παιχνιδια δικα μου να τα κρατησω δηλαδη 96 παιχνιδια το χρονο με 86 ευρω και τα κραταω στη συλλογη μου. Στο game pass θα δωσω 13x12 μηνες 156 ευρω το χρονο δηλαδη και δεν θα μου ανηκει κανενα παιχνιδι. Τα κολπα με vpn ειναι παρανομα και δεν μου αρεσουν. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Arkin
chn-cynic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δεν αναγκάζει κανένας κανέναν να κάνει τις αγορές του με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το θέμα είναι οτι ΌΛΟΙ οι τρόποι είναι valid και πολύ πολύ χρήσιμοι για όλα τα γούστα. Δεν σου απαγορεύει κανείς να αγοράσεις πράγματα, αλλα σου δίνεται η δυνατότητα μέσω gamepass να δοκιμάσεις άπειρα καλά παιχνίδια και να τα τερματίσεις μια φορά. Τίποτα αρνητικό, μόνο θετικά. Και νομίζω η συντρηπτική πλειοψηφία ανθρώπων προτιμούν υπηρεσίες απ' ότι φαινεται στην αγορά.
tsibosp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, NickTG είπε Έχεις δει να βγάζουν τα δικά τους παιχνίδια από το game pass μέχρι τώρα? Έχεις δει γενικά να βγάζουν κάποιο μετά από 1 μήνα? Για όσο πληρώνεις παίζεις ότι έχει μέσα. Αν ένα παιχνίδι φύγει από τη λίστα δεν μπορείς να το παίξεις. Αν σταματήσεις τη συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις. Αν θες να τα αγοράσεις έχουν κάποια έξτρα έκπτωση. Δεν εχω δει επειδη δεν εχω συνδρομη ακομη, περιμενω να βγει κατι που να με ενδιαφερει ουσιαστικο και μετα θα βαλω PC gamepass, μαλλον απο φεβρουαριο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ταιριαζει και ιδιαιτερα στον τροπο που ασχολουμαι προσωπικα με το αθλημα. Ξερω πανω-κατω τι παιζει αλλα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο να αφηνουν τιτλους που εχουν στοιχισει εκατομμυρια επ αοριστον πραγματικα πιστευω οτι θα κανουν καποια "στροφη" οσον αφορα την πολιτικη τους. Ο χρονος θα δειξει βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα