Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο nfs δυστυχως ναυαγησε το hot pursuit, ακομα και το remastered. Ηταν καλο το Online του (hot pursuit mode). (καλα απο sp τελευταιο καλο ηταν το prostreet).

το unbound ειναι αρκετα καλο. και εχεις 10 ωρες απο το gamepass να το δοκιμασεις

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chn-cynic είπε

Το στελνεις επειδη ειναι παρομοιο με το HP? Γιατι, τα εφε του ειναι γτπ για την ωρα :P

Spoiler

Οσο για το οτι στελνω προφιλ δεξια και αριστερα και παω γυρευοντας, well παιζω warzone τον τελευταιο καιρο, αναμεσα σε διπλωματικη και δουλεια 🤷‍♂️

Μόλις τώρα, planezero είπε

το unbound ειναι αρκετα καλο. και εχεις 10 ωρες απο το gamepass να το δοκιμασεις

Οπως εγραψα, τα εφε μου ηταν αρκετα για να μην το πιασω. Iσως μεσα στις γιορτες να κανω το trial

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το στελνεις επειδη ειναι παρομοιο με το HP? Γιατι, τα εφε του ειναι γτπ για την ωρα :P

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οσο για το οτι στελνω προφιλ δεξια και αριστερα και παω γυρευοντας, well παιζω warzone τον τελευταιο καιρο, αναμεσα σε διπλωματικη και δουλεια 🤷‍♂️

Δοκίμασέ το μπορεί να σου αρέσει δεν χάνεις και τίποτα - Νομίζω το έχει στο EA Play στο GP για κάποιες ώρες

Edit: το έγραψε και ο @planezero πιο πάνω δεν το είδα

Επεξ/σία από chn-cynic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Οπως εγραψα, τα εφε μου ηταν αρκετα για να μην το πιασω. Iσως μεσα στις γιορτες να κανω το trial

τα εφφέ είναι μια χαρά μόλις περάσεις την αρχική αρνηση, και προσφερουν καποια visual cues.

Προτιπ:
έχει υπομενού που ξεκλειδώνεις και διαλέγεις τα εφε που θες, υπαρχει και η επιλογη "cloaked" που το μονο εφε ειναι λιγος γκρι καπνος στο πολύ ντριφτ. ουτε κυκλακια ουτε φτερακια ουτε τιποτα

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μονο το forza horizon με εχει τραβηξει. Σορι αν εχω ενα μεγαλο backlog απο παιχνιδαρες στην Sony (Καποια στιγμη θα πιασω plague tale, μονο αυτα με ενδιαφερουν απο xbox μερια 🤷‍♂️)

Αλλα keep going, φαινονται οι fanboyσμοι με κατι τετοια :) 

Αφού σε ενδιαφέρουν μόνο αυτα γιατί γίνεσαι triggered σε ότι έχει να κάνει με το xbox..Δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει καν...Εμάς δε μας χαλάει,πάντως,ίσα ίσα που μας διασκεδάζεις.Οσο για το σχόλιο περί φανμποισμου,εδώ γελάμε και με τις πατούσες κιόλας.Εσυ δλδ νομίζεις ότι περνιεσαι για αντικειμενικός και γράφεις με γνώμονα το καλό του gaming .😂😂😂😂😏😂😏.Μπα σε καλό σου μπαγασα να σαι καλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Αφού σε ενδιαφέρουν μόνο αυτα γιατί γίνεσαι triggered σε ότι έχει να κάνει με το xbox..Δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει καν...Εμάς δε μας χαλάει,πάντως,ίσα ίσα που μας διασκεδάζεις.Οσο για το σχόλιο περί φανμποισμου,εδώ γελάμε και με τις πατούσες κιόλας.Εσυ δλδ νομίζεις ότι περνιεσαι για αντικειμενικός και γράφεις με γνώμονα το καλό του gaming .😂😂😂😂😏😂😏.Μπα σε καλό σου μπαγασα να σαι καλά.

Εσύ πάντως πάλι ανέφερες πρώτος τα περί "υπόλοιπες πλατφόρμες". Κυριολεκτικά σε κάθε παρόμοιο θέμα γράφεις ότι θα μπει day 1 στο gp και η άλλη μεριά θα πλερω. Αν δεν θες να γίνομαι triggered, μπορείς να μην το αναφέρεις σε κάθε θέμα. Σε αντίθεση με τους άλλους 2, οι οποίοι άλλαξαν θέμα για να συζητήσουμε και να βρουν παιχνίδια που ΙΣΩΣ να με ενδιαφέρουν. 

Δημοσ.
45 minutes ago, SabotazNic said:

Αν δεν θες να γίνομαι triggered, μπορείς να μην το αναφέρεις σε κάθε θέμα.

Γίνεσαι triggered γιατί έχεις ενδείξεις πως δεν θα είναι έτσι? 

Γιατί δεν κάνεις μια λίστα με το τι σε triggαρει να ξέρουν και οι υπόλοιποι τι επιτρέπεται να γράφουν? 

• Thanks 1
Δημοσ.

Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το ιντερνετικό κατέβασμα παιχνιδιών από της κονσόλες, λέγανε θα είναι ποιο φθηνά γιατί δεν θα πληρώνεις την συσκευασία,το cd ,την διαφήμιση και τώρα βλέπεις όσο έχει το παιχνίδι στο κατάστημα τόσο το παίρνεις και ηλεκτρονικά.

Προσωπικά για εμένα δεν με συμφέρουν τα game pass γιατί χρόνο δεν έχω να παίξω, προτιμώ να κάνουν καλές εκπτώσεις να τα αγοράζω και όταν θα έχω χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, salpnik είπε

Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το ιντερνετικό κατέβασμα παιχνιδιών από της κονσόλες, λέγανε θα είναι ποιο φθηνά γιατί δεν θα πληρώνεις την συσκευασία,το cd ,την διαφήμιση και τώρα βλέπεις όσο έχει το παιχνίδι στο κατάστημα τόσο το παίρνεις και ηλεκτρονικά.

Προσωπικά για εμένα δεν με συμφέρουν τα game pass γιατί χρόνο δεν έχω να παίξω, προτιμώ να κάνουν καλές εκπτώσεις να τα αγοράζω και όταν θα έχω χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ.

Μια απο τα ιδια αδερφε, εχουνε λυσσάξει με τα day 1. Βεβαια δεν μας εχουν πει ποσο καιρο θα καθονται τα day 1 στην υπηρεσια γτ το βλεπω να τα κρατανε 1 μηνα φαση και μετα αν θες το αγοραζεις. Τωρα θα μ πεις 1 μηνας οκ ειναι αρκετος, αμ που δεν ειναι αν εχεις καποιες υποχρεωσεις , εδω εγω που δεν εχω γυναικα-παιδια κτλ πλεον στα 38 μου παιζω μονο σ/κ και αυτο γτ αποξενώνομαι απο παντου. Πχ τωρα που τελειωσα το god of war ragnarok , με πηρε ουσιαστικα 1 μηνα , 3-4 σ/κ και ελιωνα απο τις 8 το πρωι μεχρι αργα το απογευμα , δεν βγηκα ουτε στο μπαλκονι. Ειμαι πολυ περιεργος οταν αρχισουν ( θα δειξει το μελλον ποτε θα τα καταφερουν) να βγαινουν τα ΑΑΑ day 1 gamepass να δω για ποσο χρονικο διαστημα θα τα αφηνουν στην υπηρεσια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsibosp είπε

Μια απο τα ιδια αδερφε, εχουνε λυσσάξει με τα day 1. Βεβαια δεν μας εχουν πει ποσο καιρο θα καθονται τα day 1 στην υπηρεσια γτ το βλεπω να τα κρατανε 1 μηνα φαση και μετα αν θες το αγοραζεις. Τωρα θα μ πεις 1 μηνας οκ ειναι αρκετος, αμ που δεν ειναι αν εχεις καποιες υποχρεωσεις , εδω εγω που δεν εχω γυναικα-παιδια κτλ πλεον στα 38 μου παιζω μονο σ/κ και αυτο γτ αποξενώνομαι απο παντου. Πχ τωρα που τελειωσα το god of war ragnarok , με πηρε ουσιαστικα 1 μηνα , 3-4 σ/κ και ελιωνα απο τις 8 το πρωι μεχρι αργα το απογευμα , δεν βγηκα ουτε στο μπαλκονι. Ειμαι πολυ περιεργος οταν αρχισουν ( θα δειξει το μελλον ποτε θα τα καταφερουν) να βγαινουν τα ΑΑΑ day 1 gamepass να δω για ποσο χρονικο διαστημα θα τα αφηνουν στην υπηρεσια. 

Ό,τι είναι 1st party, για πάντα - Δεν υπάρχει καμία απορία εδώ. Βγαίνουν μόνο τα 3rd party με τα οποία έχουν κάνει συμφωνίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, tsibosp said:

Έχεις δει να βγάζουν τα δικά τους παιχνίδια από το game pass μέχρι τώρα?

Έχεις δει γενικά να βγάζουν κάποιο μετά από 1 μήνα? 

18 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Eγω που δεν εχω κονσολα να ρωτησω κατι για να το καταλαβω;
Eσεις που λετε για Pass απο Αργεντινη,Μπακλαντες και Τουρκια, πληρωνεται μια Α συνδρομη καθε μηνα, παιζετε οτι θελετε και μολις ληξει ή τη σταματησετε δεν εχετε Games;
'H πληρωνεις το "Pass" σαν VIP, αγοραζετε σε ηλεκτρονικη μορφη το Game φθηνοτερα αντι για το physical copy, πχ απο τα 80 στα 30 οποτε μετα σου μενει για δικο σου και το παιζεις οποτε θες και χωρις συνδρομη;

Για όσο πληρώνεις παίζεις ότι έχει μέσα. Αν ένα παιχνίδι φύγει από τη λίστα δεν μπορείς να το παίξεις. Αν σταματήσεις τη συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις.

Αν θες να τα αγοράσεις έχουν κάποια έξτρα έκπτωση. 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχεις δει να βγάζουν τα δικά τους παιχνίδια από το game pass μέχρι τώρα?

Έχεις δει γενικά να βγάζουν κάποιο μετά από 1 μήνα? 

Για όσο πληρώνεις παίζεις ότι έχει μέσα. Αν ένα παιχνίδι φύγει από τη λίστα δεν μπορείς να το παίξεις. Αν σταματήσεις τη συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις.

Αν θες να τα αγοράσεις έχουν κάποια έξτρα έκπτωση. 

Aρα ειναι σαν ενα ηλεκτρονικο "video club" που νοικιαζεις παιζεις και στο τελος "το πας πισω"
και δεν εχεις τιποτα.
Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει,ισως ειναι πολυ καλυτερο να περιμενεις να πεσει η τιμη του και να το παρεις.
Τουλαχιστον θα ειναι δικο σου και θα μπορεις να ξανα παιξεις και στο τελος να το πουλησεις μαζι με την κονσολα για την επομενη.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aρα ειναι σαν ενα ηλεκτρονικο "video club" που νοικιαζεις παιζεις και στο τελος "το πας πισω"
και δεν εχεις τιποτα.
Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει,ισως ειναι πολυ καλυτερο να περιμενεις να πεσει η τιμη του και να το παρεις.
Τουλαχιστον θα ειναι δικο σου και θα μπορεις να ξανα παιξεις και στο τελος να το πουλησεις μαζι με την κονσολα για την επομενη.

Παίζει στη ζωή μου να έχω παίξει 5 παιχνίδια single player 2η φορά. Δεν καταλαβαίνω τη μανία με το "έχω". Εμπειρία αγοράζεις όχι υλικό. Ευπρόσδεκτο αν βάλουν μεγαλύτερο discount στην αγορά μέσω gamepass για το 1/200 που θα θές να κρατήσεις αλλα τα υπόλοιπα 199, απλά πιάνουν σκόνη.

Δημοσ.
4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

και δεν εχεις τιποτα.

Μπορείς να κάνεις και τα 2. :D

Παίζεις με το game pass και όταν πέσει η τιμή το αγοράζεις να το έχεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...