Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη στα στρουμφάκια από ότι βλέπω.Μην αγχώνεσαι ψυχούλα μου,τίποτα δε θα μπει στο pass.😂😂😂.Είμαστε Νταξει τώρα;

Κυριολεκτικά παντού γράφετε αυτό το πράγμα, και ακόμα και στο quote αφήνεις να εννοηθεί ότι οι υπόλοιπες πλατφόρμες (aka ps5) θα πληρώνουν 80αρια ενώ xbox/pc, όχι (όσοι θα έχουν τουλάχιστον gp). 

4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αυτό τώρα πως ακριβώς προκύπτει αφού μέχρι σήμερα κάθε παιχνίδι της MS μπαίνει day1 στο game pass?

Υπάρχει κάποιο multiplatform game από την ίδια την ms? Γιατι αυτά δίνει day 1 (ίσως εξαίρεση το requiem, που σαν στούντιο δεν της ανήκει και θα έκανε μάλλον συμφωνία). 

Θα φύγω από το gaming κομμάτι. Αν η apple αγόραζε οποιαδήποτε από τις γνωστές social εφαρμογές, και την χρέωνε μόνο στο αντίπαλο λειτουργικό, πως θα φαινόταν? 

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κυριολεκτικά παντού γράφετε αυτό το πράγμα, και ακόμα και στο quote αφήνεις να εννοηθεί ότι οι υπόλοιπες πλατφόρμες (aka ps5) θα πληρώνουν 80αρια ενώ xbox/pc, όχι (όσοι θα έχουν τουλάχιστον gp). 

Υπάρχει κάποιο multiplatform game από την ίδια την ms? Γιατι αυτά δίνει day 1 (ίσως εξαίρεση το requiem, που σαν στούντιο δεν της ανήκει και θα έκανε μάλλον συμφωνία). 

Θα φύγω από το gaming κομμάτι. Αν η apple αγόραζε οποιαδήποτε από τις γνωστές social εφαρμογές, και την χρέωνε μόνο στο αντίπαλο λειτουργικό, πως θα φαινόταν? 

Άρα εσύ πιστεύεις ότι επειδή θα είναι κατά κάποιο τρόπο άδικο, τα multiplatform θα τα πουλάει αρχικά και θα τα βάζει στο game pass μετά από κάποιο διάστημα. Μένει να το δούμε αυτό. Εγώ δεν βλέπω καμιά αδικία πάντως, δικά της είναι, ότι θέλει τα κάνει, σου λέει ενισχύω το game pass, αν το θες day 1 με συνδρομή έλα εκεί αλλιώς πλήρωσε το αλλού.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, SabotazNic said:

Εν τω μεταξύ με κάποιον τρόπο τα xbox fan boys έχετε βγάλει μόνοι σας ότι θα είναι day 1 στο gp, ενώ έχουν απλά ανακοινώσει ότι θα μπουν κάποια στιγμή στο gp. 

Εφόσον αγοραστεί από τη Microsoft, με βάση ότι έχει πει η ίδια μέχρι τώρα για το πως δουλεύει το Game pass, εννοείται πως θα μπουν day 1.

Έχεις παράδειγμα παιχνιδιού που ανήκει στη Microsoft και δεν μπήκε από την πρώτη μέρα? Μόνο παιχνίδια που είχαν συμφωνία από πριν και δεν ήταν καν στο Xbox. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έγιναν και οι παιχνιδομηχανές εκτυπωτές με τα μελάνια να είναι πιο ακριβά από αυτούς. Σε λίγο θα αγοράσεις το παιχνίδι και θα σου κάνουνε δώρο το xbox

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω που δεν εχω κονσολα να ρωτησω κατι για να το καταλαβω;
Eσεις που λετε για Pass απο Αργεντινη,Μπακλαντες και Τουρκια, πληρωνεται μια Α συνδρομη καθε μηνα, παιζετε οτι θελετε και μολις ληξει ή τη σταματησετε δεν εχετε Games;
'H πληρωνεις το "Pass" σαν VIP, αγοραζετε σε ηλεκτρονικη μορφη το Game φθηνοτερα αντι για το physical copy, πχ απο τα 80 στα 30 οποτε μετα σου μενει για δικο σου και το παιζεις οποτε θες και χωρις συνδρομη;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Volga είπε

...Τώρα πως το 70 δολάρια η Microsoft και η SONY το κάνουν 80 ευρώ είναι απορίας άξιο.

στην αμερικη οι τιμες ειναι χωρίς φορο. στην ευρωπη συμπεριλαμβανουν το φπα

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εν τω μεταξύ με κάποιον τρόπο τα xbox fan boys έχετε βγάλει μόνοι σας ότι θα είναι day 1 στο gp, ενώ έχουν απλά ανακοινώσει ότι θα μπουν κάποια στιγμή στο gp. 

Πες μου οτι δεν έχεις ιδεα από xbox χωρίς να μου πεις οτι δεν έχεις ιδεα από xbox :D

Ορίστε τι θα έβλεπες αν εμπαινες ποτέ σου στον κόπο να μπεις στο σάιτ της μσ:

gp.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, planezero είπε

στην αμερικη οι τιμες ειναι χωρίς φορο. στην ευρωπη συμπεριλαμβανουν το φπα

Πες μου οτι δεν έχεις ιδεα από xbox χωρίς να μου πεις οτι δεν έχεις ιδεα από xbox :D

Ορίστε τι θα έβλεπες αν εμπαινες ποτέ σου στον κόπο να μπεις στο σάιτ της μσ:

Οντως δεν εχω ιδεα απο xbox. Ουτε καν ξερω πως βρεθηκα με υπερατλαντικη συνδρομη:

image.png.ce8eae11b7f6de0c65f6e8017fccb5e7.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν είναι φωτοσοπ αυτο 👆,
τότε η μοναδική εξήγηση είναι οτι όταν γράφεις τέτοια πράγματα👇

4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τα γράφεις για να τρολλάρεις επίτηδες...!

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οντως δεν εχω ιδεα απο xbox. Ουτε καν ξερω πως βρεθηκα με υπερατλαντικη συνδρομη:

asdasdsad.jpg.6803c0747ec1a6673f4c18adcb2371e2.jpg

Μιλάμε για πολύ μεγάλο Gamer όχι αστεία...

risitas-main.gif.65df3a250333b0746de3767b17fa4c4b.gif

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

asdasdsad.jpg.6803c0747ec1a6673f4c18adcb2371e2.jpg

Μιλάμε για πολύ μεγάλο Gamer όχι αστεία...

risitas-main.gif.65df3a250333b0746de3767b17fa4c4b.gif

Μονο το forza horizon με εχει τραβηξει. Σορι αν εχω ενα μεγαλο backlog απο παιχνιδαρες στην Sony (Καποια στιγμη θα πιασω plague tale, μονο αυτα με ενδιαφερουν απο xbox μερια 🤷‍♂️)

Αλλα keep going, φαινονται οι fanboyσμοι με κατι τετοια :) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Μονο το forza horizon με εχει τραβηξει. Σορι αν εχω ενα μεγαλο backlog απο παιχνιδαρες στην Sony (Καποια στιγμη θα πιασω plague tale, μονο αυτα με ενδιαφερουν απο xbox μερια 🤷‍♂️)

Ακριβώς όπως το είπες φαίνονται οι φανμποισμοί και ποιος τρολάρει συνεχώς. Άσε αδερφέ δεν πείθεις, έχω την ευχέρεια να δω και το προφίλ σου στο psn.... βατερλώ και εκεί, όλη την μέρα σου την περνάς στο insomnia παρά παίζεις,  Keep trolling.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Ακριβώς όπως το είπες φαίνονται οι φανμποισμοί και ποιος τρολάρει συνεχώς. Άσε αδερφέ δεν πείθεις, έχω την ευχέρεια να δω και το προφίλ σου στο psn.... βατερλώ και εκεί, όλη την μέρα σου την περνάς στο insomnia παρά παίζεις,  Keep trolling.

Μην του λετε τετοια του χαλατε την σουπιτσα 😂

αφου εχει κ τις 2 κονσολες σου λεει οφουουου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε κι εσύ τι μοιράζεις προφίλ απο εδώ και απο εκεί σε ραντομ θρέντζ - γυρεύοντας πας :D Τέσπα, ό,τι γουστάρει παίζει ο καθένας δεν έχει ντροπές.

Πολύ καλη επιλογή το Forza σε racing. Ίσως ό,τι καλύτερο παίζει στο genre. Need for speed επίσης καλό, δεν με βλέπω να το πιάνω αν και ακούγονται καλά πράγματα. Αν μπεί κάνα GP πιο μετά ίσως.

Το Plagues Tale το τέλειωσα πρίν μερικές μέρες. Πολύ καλό, ακριβώς όπως το περιμένεις. Παίζεις 5 λεπτά  με γρίφους τύπου GoW - παραλίγο θα στους έλυναν οι NPCs, μάχη meh, γραφικάρες, ωραία ιστορία/cutscenes. Αν γουστάρεις τέτοια, θα σου αρέσει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Need for speed επίσης καλό

Απο nfs δυστυχως ναυαγησε το hot pursuit, ακομα και το remastered. Ηταν καλο το Online του (hot pursuit mode). (καλα απο sp τελευταιο καλο ηταν το prostreet).

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...