kinitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 αυτό με τα πας από αλλού παίζει κάποια στιγμή να μας το πάρουν πίσω όπως με το παιχνίδι φορζα?
icenex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Λυσεις υπαρχουν δοξα το θεο...η πιο απλη ειναι κανεις υπομονη μεχρι να πεσει η τιμη στο παιχνιδι που σε ενδιαφερει, παιζεις ενα καρο παιχνιδια που δεν τα αγγιξες οταν ηταν full price και τα αγοραζεις τωρα σε τιμη χωμα.Εχω backlog μεχρι να παει το 70αρι στα 10 ευρω δυστυχως το gaming καταντησε ακριβο χομπι και δεν ειναι για ολες τις τσεπες. 6
dream21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Οσο μπορουμε και αγοράζουμε απο Βραζιλία ,Αργεντινή και Μεξικό μιας χαρα είμαστε. 3
nyne Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Είναι που η κακία Sony ανέβαζε τις τιμές...Το κόλπο πλέον είναι τα πάσα και αφού μάθουμε όλοι στα πάσα θα ανέβουν κ εκεί οι τιμές,θα κοπούν κ τα κόλπα είμαι από τη γη του πυρός κτλ κ γεια σας.Πληρωστε 70-80€ να πάρετε παιχνίδια μισά που θα τα φτιάξουμε κάποια στιγμή κτλ...Οπότε λοιπόν μην σηκώνετε σημαίες και κοιτάξτε να ζητάτε ποιότητα και να ψηφίζετε με τα χρήματα σας. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Η πρώτη εταιρία που αυξάνει τα first party games χωρίς να έχει first party games. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μπίλ??
chn-cynic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tegonikos είπε Η πρώτη εταιρία που αυξάνει τα first party games χωρίς να έχει first party games. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μπίλ?? LoL publisher of the year πέρσι. Το χουμε χάσει εδώ μέσα 3 2
music_lover Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, dream21 είπε Οσο μπορουμε και αγοράζουμε απο Βραζιλία ,Αργεντινή και Μεξικό μιας χαρα είμαστε. Το σενάριο να ανέβει η τιμή του game pass και ταυτόχρονα να κοπούν και τα ταξίδια μας στην Λατινική Αμερική ή στους γείτονες, είναι εφιαλτικό πάντως. 2
chn-cynic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, music_lover είπε Το σενάριο να ανέβει η τιμή του game pass και ταυτόχρονα να κοπούν και τα ταξίδια μας στην Λατινική Αμερική ή στους γείτονες, είναι εφιαλτικό πάντως. Εντάξει εδώ που είμαι εγώ αν έχεις μόνο κονσόλα είναι £10 το μήνα... Δεν το λες και εφιαλτικό αν παίζεις παιχνίδια γενικά Προφανώς και δεν είναι τζάμπα όπως είναι τώρα αλλα είναι 2 φουλ πράις παιχνίδια το χρόνο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από chn-cynic
Chocobo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, chn-cynic είπε LoL publisher of the year πέρσι. Το χουμε χάσει εδώ μέσα Διάβασε όμως και πως βγαίνει αυτό το publisher of the year…Αν εγώ βγάλω 2 παιχνίδια με σκορ 85 και εσύ 200 με σκορ 84 μάντεψε σε ποιόν δίνουν το βραβείο… Publisher of the year με 2 games , Flight Simulator και Forza 🤔 2
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Θα ψώνισουμε για φέτος απο το "καλαθι του gamer" 🤣 1
jimtriol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αφού δεν έχει παιχνίδια η ms ρε παιδιά τοτε τι σας κοφτει;Το cod 80 το περνάτε ούτως η άλλως 80 θα το αγοράζετε και πάλι για να το απολαμβάνετε στις υπόλοιπες πλατφόρμες. 1
chn-cynic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε Διάβασε όμως και πως βγαίνει αυτό το publisher of the year…Αν εγώ βγάλω 2 παιχνίδια με σκορ 85 και εσύ 200 με σκορ 84 μάντεψε σε ποιόν δίνουν το βραβείο… Publisher of the year με 2 games , Flight Simulator και Forza 🤔 Ξαναψάχτο ψηλέ. Όχι οτι μετράνε και τα σκόρ σε κάτι, αλλα το "Δεν έχει 1st party" ο publisher of the year της προηγούμενης χρονιάς είναι λίγο λοβοτομημένο 3
Choutas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Θυμίζει το Ηλία του 16ου που λέει ο Χατζηχρήστος αφήστε τον τον καψερό τα παιδάκια του πεινάνε έχει και άρρωστη μανούλα. Το μποϋκοτάζ κατά το δοκούν όμως. 1
GreekLegend2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Chocobo είπε Διάβασε όμως και πως βγαίνει αυτό το publisher of the year…Αν εγώ βγάλω 2 παιχνίδια με σκορ 85 και εσύ 200 με σκορ 84 μάντεψε σε ποιόν δίνουν το βραβείο… Publisher of the year με 2 games , Flight Simulator και Forza 🤔 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα