CoOliO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Χαίρετε. Ξάδερφος μου έκανε αναβάθμιση της γραμμής και από απλή γραμμή internet πήγε σε κατοστάρα όλα καλά αλλά το πρόβλημα που έχει είναι πώς όταν ανοίγει τον υπολογιστή πέφτει το ίντερνετ! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πρέπει να αλλάξω κάτι στη καλωδίωση; Κατά τα άλλα Το ίντερνετ δουλεύει καλά απλά μόλις ανοίγει τον υπολογιστή εκεί πέρα πέφτει η γραμμή μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι σχετικά με την καλωδίωση να πάρω κάποιο ειδικό καλώδιο από την πρίζα του ΟΤΕ για να πηγαίνει στο router?
Λύση kostasbm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 είχε Ίντερνετ πρώτα χωρίς προβλήματα και τώρα χωρίς να αλλάξει τίποτα με τη 100αρα πέφτει ??? πάμε με τη σειρά ...βγάζει το καλώδιο που πάει στον υπολογιστή(ethernet) .....εχει μετα ιντερνετ μεσω wifi ????
CoOliO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kostasbm είπε είχε Ίντερνετ πρώτα χωρίς προβλήματα και τώρα χωρίς να αλλάξει τίποτα με τη 100αρα πέφτει ??? πάμε με τη σειρά ...βγάζει το καλώδιο που πάει στον υπολογιστή(ethernet) .....εχει μετα ιντερνετ μεσω wifi ???? Ακριβώς..Το πρόβλημα γίνεται στον υπολογιστή μόνο όταν πάει να συνδεθεί..Από την μπριζα του ΟΤΕ στο ρούτερ πάει παλιό τηλεφωνικό καλώδιο..Μήπως πρέπει να μπει καινούργιο η όλα τα τηλεφωνικά κάνουν;γτ νομίζω στις νέες γραμμές μέσα στα ρούτερ τα τηλέφωνα καλώδια είναι λίγο διαφορετικά..από εκεί κ πέρα ξέρω ότι για τον υπολογιστή θέλουμε τουλάχιστον cat5
e1995kati Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασε να καθαρίσεις το pc από κάνα malware .....ειδάλλως Ελένξε την κάρτα δικτύου και πάρε μια USB to Ethernet να δοκιμάσεις ......αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι malware ειμουν παθον τέτοιου προβληματος 1
geoavlonitis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Λεει οτι πεφτει η γραμμη. Πώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι είναι Malware δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει γίνει δοκιμή με άλλο καλώδιο τηλεφωνικό;
xp-user Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Αν εννοεις οτι κανει επανεκινησεις το ρουτερ ειναι θεμα καλωδιωσης του σπιτιου Ηρθε τεχνικος της NOVA EON που μενει και αυτος στη πολυκατοικια εκανε ολες τις μετρησεις και μου ειπε οτι προβλημα ειναι στη καλωδιωση ....40 χρονια πολυκατοικια γαρ
CoOliO Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά το βρήκαμε..Ήταν το παλιό καλώδιο που πήγαινε στον υπολογιστή...Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τον χρόνο σας!Καλά Χριστούγεννα με υγεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα