SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Ακούω ένα δυνατό σφύριγμα εδώ και κάνα 2-3 μέρες κατά την εκκίνηση. Κάνα ρουλεμάν? Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο περισσότερο καιρό κάνει θόρυβο και το τιμόνι όταν στρίβω, συνήθως τέρμα. Τύπου μήπως θέλει γρασάρισμα ή κάτι τέτοιο? (είναι να το πάω έτσι και αλλιώς, γτ έφτασε τα χλμ service) seat cordoba '96
korakios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 ιμάντας χρονισμού, πιάσανε και τα κρύα για το τιμόνι δεν ξέρω , έχει και τρέμουλο ?
vamvakoolas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ποτε ειχε αλλαξεις ιμαντα χρονισμου; για το τιμονι δες ψαλιδια κατα τη γνωμη μου (αν εχεις θεμα με κανενα ρουλαμαν μπιλιοφορους ή και ψαλιδι) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από vamvakoolas
bblov Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Ιμάντας πιθανώς αλλά όχι χρονισμού του δυναμό είναι.αυτος πατιναρι όταν ξεραθεί και ακούγετε τα πρώτα δευτερόλεπτα. Βρεξτον και αν βάλεις μπρος και δεν ακουστεί η κάνει λιγότερο θόρυβο το βρήκες το πρόβλημα. ΥΓ:αν ήτανε ο ιμάντα χρονισμού απλώς θα είχε πάρει τον κινητήρα σε κομματάκια Lego. 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, korakios είπε ιμάντας χρονισμού, πιάσανε και τα κρύα για το τιμόνι δεν ξέρω , έχει και τρέμουλο ? Οχι δεν έχει τρέμουλο ή κάτι τέτοιο 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ποτε ειχε αλλαξεις ιμαντα χρονισμου; Ούτε καν ξέρω, το βιβλίο θα πρέπει να το δω αργότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ακούω ένα δυνατό σφύριγμα εδώ και κάνα 2-3 μέρες κατά την εκκίνηση. Κάνα ρουλεμάν? Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο περισσότερο καιρό κάνει θόρυβο και το τιμόνι όταν στρίβω, συνήθως τέρμα. Τύπου μήπως θέλει γρασάρισμα ή κάτι τέτοιο? (είναι να το πάω έτσι και αλλιώς, γτ έφτασε τα χλμ service) seat cordoba '96 Για το τιμόνι δες αν έχει αρκετό υδραυλικό υγρό.Μπορεί να θέλει συμπλήρωμα,γιαυτο και ο θόρυβος.
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Τον πήρα τηλ, τα ίδια μου είπε (ιμάντας για το σφύριγμα και για το τιμόνι ίσως ζορίζεται είτε λόγω του ιμαντα, είτε να θέλει κάτι σε υγρό). Θα το πάω την Πέμπτη
iml Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τον πήρα τηλ, τα ίδια μου είπε (ιμάντας για το σφύριγμα και για το τιμόνι ίσως ζορίζεται είτε λόγω του ιμαντα, είτε να θέλει κάτι σε υγρό). Θα το πάω την Πέμπτη Υπάρχει ιμάντας τιμονιού (ή κάτι αντίστοιχο ωστε να κάνει κάποιον στο service να το γράψει έτσι)? Το έχω δει γραμμένο σε βιβλίο service
Tasos19s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, iml είπε Υπάρχει ιμάντας τιμονιού (ή κάτι αντίστοιχο ωστε να κάνει κάποιον στο service να το γράψει έτσι)? Το έχω δει γραμμένο σε βιβλίο service Αυτοί οι ιμάντες που φαίνονται με το μάτι όταν ανοίγεις το καπό, αυτοί είναι για δυναμό, αντλία νερού, αντλία τιμονιού και λοιπά
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, iml είπε Υπάρχει ιμάντας τιμονιού (ή κάτι αντίστοιχο ωστε να κάνει κάποιον στο service να το γράψει έτσι)? Το έχω δει γραμμένο σε βιβλίο service Υπάρχει, η αντλία του τιμονιού με υδραυλική υποβοήθηση με ιμάντα γυρίζει. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αν έχει καμιά σημασία (στον εντοπισμό του προβλήματος), δεν το έκανε αφού έβαλα μπρος μετά από μια σύντομη στάση.
Axilleas150 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιο ακούς; Και σε εμένα άρχισε πρόσφατα... Αν κάποιος ξέρει τι είναι ας πει😂 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από Axilleas150
Tasos19s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Axilleas150 είπε Κάτι τέτοιο ακούς; Και σε εμένα άρχισε πρόσφατα... Αν κάποιος ξέρει τι είναι ας πει😂 ανεμιστήρας του καλοριφέρ?
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ακούω ένα δυνατό σφύριγμα εδώ και κάνα 2-3 μέρες κατά την εκκίνηση. Κάνα ρουλεμάν? Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο περισσότερο καιρό κάνει θόρυβο και το τιμόνι όταν στρίβω, συνήθως τέρμα. Τύπου μήπως θέλει γρασάρισμα ή κάτι τέτοιο? (είναι να το πάω έτσι και αλλιώς, γτ έφτασε τα χλμ service) seat cordoba '96 Εξωτερικός ιμάντας (aka δυναμό, λουρί κοκ) 1
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 @SabotazNic για το τιμονι, αν δεν βγαλεις ακρη κοιτα και για την κρεμαγιερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα