Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω ένα δυνατό σφύριγμα εδώ και κάνα 2-3 μέρες κατά την εκκίνηση. Κάνα ρουλεμάν? 

Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο περισσότερο καιρό κάνει θόρυβο και το τιμόνι όταν στρίβω, συνήθως τέρμα. Τύπου μήπως θέλει γρασάρισμα ή κάτι τέτοιο? 

(είναι να το πάω έτσι και αλλιώς, γτ έφτασε τα χλμ service) seat cordoba '96

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποτε ειχε αλλαξεις ιμαντα χρονισμου;

για το τιμονι δες ψαλιδια κατα τη γνωμη μου (αν εχεις θεμα με κανενα ρουλαμαν μπιλιοφορους ή και ψαλιδι)

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Ιμάντας πιθανώς αλλά όχι χρονισμού του δυναμό είναι.αυτος πατιναρι όταν ξεραθεί και ακούγετε τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Βρεξτον και αν βάλεις μπρος και δεν ακουστεί η κάνει λιγότερο θόρυβο το βρήκες το πρόβλημα.

ΥΓ:αν ήτανε ο ιμάντα χρονισμού απλώς θα είχε πάρει τον κινητήρα σε κομματάκια Lego.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

ιμάντας χρονισμού, πιάσανε και τα κρύα

για το τιμόνι δεν ξέρω , έχει και τρέμουλο ?

Οχι δεν έχει τρέμουλο ή κάτι τέτοιο

8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

ποτε ειχε αλλαξεις ιμαντα χρονισμου;

Ούτε καν ξέρω, το βιβλίο θα πρέπει να το δω αργότερα. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ακούω ένα δυνατό σφύριγμα εδώ και κάνα 2-3 μέρες κατά την εκκίνηση. Κάνα ρουλεμάν? 

Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο περισσότερο καιρό κάνει θόρυβο και το τιμόνι όταν στρίβω, συνήθως τέρμα. Τύπου μήπως θέλει γρασάρισμα ή κάτι τέτοιο? 

Για το τιμόνι δες αν έχει αρκετό υδραυλικό υγρό.Μπορεί να θέλει συμπλήρωμα,γιαυτο και ο θόρυβος.

Δημοσ.

Τον πήρα τηλ, τα ίδια μου είπε (ιμάντας για το σφύριγμα και για το τιμόνι ίσως ζορίζεται είτε λόγω του ιμαντα, είτε να θέλει κάτι σε υγρό). 

Θα το πάω την Πέμπτη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τον πήρα τηλ, τα ίδια μου είπε (ιμάντας για το σφύριγμα και για το τιμόνι ίσως ζορίζεται είτε λόγω του ιμαντα, είτε να θέλει κάτι σε υγρό). 

Θα το πάω την Πέμπτη 

Υπάρχει ιμάντας τιμονιού (ή κάτι αντίστοιχο ωστε να κάνει κάποιον στο service να το γράψει έτσι)?

Το έχω δει γραμμένο σε βιβλίο service

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Υπάρχει ιμάντας τιμονιού (ή κάτι αντίστοιχο ωστε να κάνει κάποιον στο service να το γράψει έτσι)?

Αυτοί οι ιμάντες που φαίνονται με το μάτι όταν ανοίγεις το καπό, αυτοί είναι για δυναμό, αντλία νερού, αντλία τιμονιού και λοιπά 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Υπάρχει, η αντλία του τιμονιού με υδραυλική υποβοήθηση με ιμάντα γυρίζει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοιο ακούς; Και σε εμένα άρχισε πρόσφατα... Αν κάποιος ξέρει τι είναι ας πει😂

Επεξ/σία από Axilleas150
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axilleas150 είπε

Κάτι τέτοιο ακούς; Και σε εμένα άρχισε πρόσφατα... Αν κάποιος ξέρει τι είναι ας πει😂

ανεμιστήρας του καλοριφέρ?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εξωτερικός ιμάντας (aka δυναμό, λουρί κοκ)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...