yioults Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στο forum Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο κανα 6μηνο τώρα και ήθελα να μοιραστώ απόψεις για την μπαταρία του. Στα reviews παίρνει πολύ καλό βαθμό αλλά εγώ με το ζόρι βγάζω την μέρα (GPS, data, 5G refresh rate όλα ανοιχτά αν ήταν έμενα και με το παλιό) Αν το έχει κάποιος άλλος θα ήθελα γνώμες
GATE123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Έχεις κάνει την σωστή φόρτιση? Μήπως χρειάζεται Battery Calibration?
Fotia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Eπειδη λένε κατι καποια review ,δεν σημαινει οτι πρεπει να κρατά παραπανω απο μερα στην χρηση την δική μας . Εκτός αν έχει βλάβη
yioults Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, GATE123 είπε Έχεις κάνει την σωστή φόρτιση? Μήπως χρειάζεται Battery Calibration? Τι είναι αυτό?
GATE123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yioults είπε Τι είναι αυτό? Η σωστή φόρτιση είναι να το φορτίζεις μέχρι το 100% ή 80-90% Στο ξεφορτισμα να πηγαίνει μέχρι το 20% Το Battery Calibration έχει άλλη διαδικασία. Αφήνουμε το κινητό μας να απενεργοποιηθεί από μπαταρία. Χωρίς να το συνδέσουμε σε κάποιο φορτιστή, πατάμε το Power για να ενεργοποιηθεί. Το αφήνουμε ξανά να κλείσει από μπαταρία και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να μην ανοίγει καθόλου. Το συνδέουμε σε έναν φορτιστή αλλά δεν το ενεργοποιούμε. Περιμένουμε μέχρι να φορτίσει στο 100% (συνήθως για αυτό χρειάζονται έξι ώρες). Το ενεργοποιούμε και το χρησιμοποιούμε κανονικά. Μία εβδομάδα αργότερα, επαναλαμβάνουμε ακόμη μία φορά τη διαδικασία και είμαστε έτοιμοι. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
yioults Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θα το έκανα αυτό εγώ πάντως. Οι μπαταρίες δεν κάνει να μένουν τελείως άδειες, χαλάνε 2
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, yioults είπε Καλησπέρα στο forum Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο κανα 6μηνο τώρα και ήθελα να μοιραστώ απόψεις για την μπαταρία του. Στα reviews παίρνει πολύ καλό βαθμό αλλά εγώ με το ζόρι βγάζω την μέρα (GPS, data, 5G refresh rate όλα ανοιχτά αν ήταν έμενα και με το παλιό) Αν το έχει κάποιος άλλος θα ήθελα γνώμες Τα πιο πολλά reviews κάνουν τέστ κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες και τις περισσότερες φορές δεν περιλαμβάνουν GPS ή δεδομένα 5G). Φυσιολογικό το βλέπω αυτό που λές πάντως. 5G και 120hz εχουν πολύ υψηλή κατανάλωση όπως και η υψηλή φωτεινότητα(οταν έχει πολύ ήλιο). Αν θές να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι, είτε να γυρίσεις απο 5G σε 4G είτε τα 120hz να τα γυρίσεις σε 60.
yioults Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα πιο πολλά reviews κάνουν τέστ κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες και τις περισσότερες φορές δεν περιλαμβάνουν GPS ή δεδομένα 5G). Φυσιολογικό το βλέπω αυτό που λές πάντως. 5G και 120hz εχουν πολύ υψηλή κατανάλωση όπως και η υψηλή φωτεινότητα(οταν έχει πολύ ήλιο). Αν θές να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι, είτε να γυρίσεις απο 5G σε 4G είτε τα 120hz να τα γυρίσεις σε 60. Ναι το ξέρω αλλά πήρα πρόσφατα ένα one plus nord 2 που στα συγκριτικά βγαίνει υποτίθεται χειρότερο από μπαταρία και με όλα ανοιχτά πιάνει εύκολα και περισσότερο sot και καλύτερο stby time. Έτσι άρχισα να ψάχνομαι να δω τι συμβαίνει άλλους κατόχους xiaomi 12x
GATE123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, yioults είπε Δεν θα το έκανα αυτό εγώ πάντως. Οι μπαταρίες δεν κάνει να μένουν τελείως άδειες, χαλάνε Το Calibration το κάνεις μια φορά δεν το κάνεις συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα