megaklhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα... Με κάλεσαν σήμερα από το ειρηνοδικείο Πατρών για να με ενημερώσουν ότι στις 27 Μαρτίου 2023 θα πρέπει και εγώ καθώς και τα άλλα 2 άτομα που βρισκόμασταν στο όχημα μου στις 18/12/2020 όταν είχε γίνει ένα τροχαίο με αποτέλεσμα των τραυματισμό των άλλων 2 που ήταν μέσα στο όχημα μου να μεταβούμε στο ειρηνοδικείο Πατρών γιατί θα είναι η δίκη της άλλης κυρίας η οποία είχε παραβιάσει των κόκκινο σηματοδότη. Η ερώτηση μου είναι η εξής εάν γνωρίζει κάποιος λόγω ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί. Θα χρειαστώ δικηγόρο ; και εάν ναι τον πληρώνω εγώ ή το νομικό τμήμα της ασφάλειας μου μιας και είχα νομική προστασία. Και επίσης λόγω ότι εγώ είχα αποζημειωθεί το αμάξι πήγε για καταστροφή κτλ τι ακριβώς θα κάνουμε εκεί σαν διαδικασία ;
Haldol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Φαντάζομαι ότι πρόκειται για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης (λόγω των τραυματισμών) και πρέπει να παρασταθείτε σαν μάρτυρες. Σ' αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται δικηγόρος, αλλά ποτέ δε βλάπτει να υπάρχει. 😜
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Έτσι όπως τα περιγράφεις σε κάλεσαν στο δικαστήριο ως μάρτυρα, τι να τον κάνεις τον δικηγόρο? Επίσης τι σχέση έχει η τύχη του αυτοκινήτου που είχες?
cumulus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι όπως τα περιγράφεις σε κάλεσαν στο δικαστήριο ως μάρτυρα, τι να τον κάνεις τον δικηγόρο? Επίσης τι σχέση έχει η τύχη του αυτοκινήτου που είχες? Μπορει πχ να ειχε τραυματιστει καποιος στο αυτοκινητο του υπαιτιου,οποτε τοτε κανει αυταπαγγελτα μηνυση η τροχαια.Μου εχει τυχει να με τρακαρει καποιος που παραβιασε το στοπ και επειδη τραυματιστηκε η συνοδηγος,η τροχαια που ηρθε του ενανε μηνυση αυταπαγγελτα και εγω ημουν μαρτυς κατηγοριας στη δικη ενα χρονο μετα. Δικηγορος δε χρειαζεται.
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, cumulus είπε Μπορει πχ να ειχε τραυματιστει καποιος στο αυτοκινητο του υπαιτιου,οποτε τοτε κανει αυταπαγγελτα μηνυση η τροχαια.Μου εχει τυχει να με τρακαρει καποιος που παραβιασε το στοπ και επειδη τραυματιστηκε η συνοδηγος,η τροχαια που ηρθε του ενανε μηνυση αυταπαγγελτα και εγω ημουν μαρτυς κατηγοριας στη δικη ενα χρονο μετα. Δικηγορος δε χρειαζεται. Δεν είπα κάτι διαφορετικό, μόνο αν σε κατηγορούν για κάτι - ίσως και να - πρέπει να υπάρχει δικηγόρος.
megaklhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά μίλησα σήμερα και με την interamerican και μου είπαν λόγω ότι δεν είμαστε εμείς οι κατηγορούμενοι δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο απλός πρέπει να είμαστε εκεί.
JakeKaufman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/12/2022 στις 1:42 ΜΜ, Haldol είπε Φαντάζομαι ότι πρόκειται για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης (λόγω των τραυματισμών) και πρέπει να παρασταθείτε σαν μάρτυρες. Σ' αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται δικηγόρος, αλλά ποτέ δε βλάπτει να υπάρχει. 😜 Πως ακριβώς θα βοηθήσει ο δικηγόρος τον μάρτυρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα