Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/12/2022 στις 11:22 ΠΜ, thanosAIAS είπε

Προσφορά ήταν οι laser εκτυπωτές της Samsung που έκαναν 70-80 ευρώ. Που πήγαν αυτοί?

Πρέπει να ήμουν από τους τελευταίους όπου αγόρασαν samsung (laser) και κατέβασαν και drivers από τον ιστότοπο της εταιρείας. Μετά από κάποιες μέρες (ή μήνα) είδα ότι η HP έχει εξαγοράσει το κομμάτι εκτυπωτές. Φαντάζομαι λοιπόν, ότι ενδεχομένως έχει να κάνει με τη νέα πολιτική, η απουσία τέτοιων προσφορών. 

ΥΓ Ήταν κάπου προς τα τέλη του 2017. Καλά το θυμάστε πάντως, και στην περίπτωσή μου ο έγχρωμος samsung (laser), όντας duplex και δικτυακός (ethernet), μου είχε κοστίσει περίπου 190€ αν δεν κάνω λάθος. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Δηλαδή? Ο άνθρακας δεν είναι μικροσωματίδιο? Τι είναι?

Επίσης εκτός από τα μικροσωματίδια άνθρακα τι άλλα μικροσωματίδια έχει ένας λέιζερ στο τόνερ που είναι επικίνδυνα?

Αν τον βλέπεις, όχι δεν είναι.

To τόνερ δεν είναι σκέτος άνθρακας, διαφορετικά θα τρίβαμε κάρβουνα και θα τα βάζαμε μέσα στον εκτυπωτή.

Περιέχει πλαστικά και χρώματα.

Επισυνάπτω πάλι εδώ την πρώτη εμπεριστατωμένη In vivo μελέτη επί του θέματος.

https://www.mdpi.com/1422-0067/20/24/6348

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, MaIdoror είπε

Αν τον βλέπεις, όχι δεν είναι.

To τόνερ δεν είναι σκέτος άνθρακας, διαφορετικά θα τρίβαμε κάρβουνα και θα τα βάζαμε μέσα στον εκτυπωτή.

Περιέχει πλαστικά και χρώματα.

Επισυνάπτω πάλι εδώ την πρώτη εμπεριστατωμένη In vivo μελέτη επί του θέματος.

https://www.mdpi.com/1422-0067/20/24/6348

Σαφώς περιέχει και πλαστικά και χρώματα αλλά στα φίλτρα που είχα βάλει δεν παρατήρησα ίχνη.

Μην μου πεις ότι δεν τα βλέπω γιατί όταν βλέπω το τόνερ και το τύμπανο μια χαρά βλέπω την μουτζούρα.

Τώρα πιο πολλά μικροσωματίδια αναπνέουμε στον δρόμο παρά στο σπίτι αν βάλουμε μερικά αντίγραφα. Έριξα μια ματιά στο άρθρο. Είναι για ποντίκια και με μεγάλες εκθέσεις. Αν ήταν τόσο επικίνδυνα τα πράγματα όλοι οι καπνιστές θα ήταν ήδη νεκροί στο 3ο τσιγάρο.

Δεν είδα μελέτες από εργαζόμενους σε φωτοτυπία που έχουν προβλήματα. Επίσης όλος ο ιστότοπος έγραφε για κλιματική αλλαγή και πράσινη ανάπτυξη και σαχλαμάρες όπου σημαίνει έλλειψη αξιοπιστίας. Παπαγαλάκια του συστήματος με λίγα λόγια, για να περάσει κάθε είδους τρομοκρατία για το τέλος του κόσμου.

Screenshot_20221216-223138_Firefox.jpg.5f871a85bdeb4ddcfbe2edeaa4f166a8.jpg

Επεξ/σία από pavlitakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...