Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μετά από 2-3 χρόνια αποφάσισε το τροφοδοτικό Corsair του υπολογιστή να τα "φτύσει". Μετά από υπομονή σχεδόν 3 βδομάδων επιτέλους έλαβα απάντηση από τη Corsair όπου περιλάμβανε κάποιες οδηγίες και μια προπληρωμενη ετικέτα για αποστολή μέσω UPS.

Το θέμα μου είναι πως στο καλό το στέλνω? Έψαξα να βρω πληροφορίες για σημεια της UPS στην Ελλάδα και δε μου βγάζει κάτι.

Θα πάρω μερικα τηλέφωνα το απόγευμα (δε μπορώ νωρίτερα λόγω δουλειάς) σε ups/ελτα/κλπ, απλά αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία θα βοηθούσε πολύ απο το να ψάχνω στα τυφλά.

Ευχαριστώ

ΥΓ. Επειδή δεν είμαι σίγουρος, σωστά άνοιξα το θέμα στο μπλα μπλα ή έπρεπε σε άλλη κατηγορία?

Δημοσ.

Τηλεφωνεις στην ups και τους λες να έρθουν να παραλάβουν το δέμα σου. Όταν το έχεις ετοιμάσει βάζεις την ετικέτα πάνω και το δίνεις στον υπάλληλο της ups χωρίς να πληρώσεις κάτι 

• Like 1
Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση με προϊόν Microsoft, τηλεφώνησα στα κεντρικά της UPS και τους ρώτησα που να πάω το δέμα καθώς στην επαρχία δεν υπάρχουν καταστήματα UPS. Μου είπε ότι να το δώσω στην Γενική Ταχυδρομική και μου ζήτησε το tracking της ετικέτας για να ετοιμάσει την εντολή προς την Γενική Ταχυδρομική. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δε ξέρω αν θα προλάβω να το ετοιμάσω σήμερα, ίσως τηλεφωνήσω στη ups για να μου πουν πως θέλουν να το παραλάβουν.

Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.

-

Όλα καλά, πήραμε τηλέφωνο στα κεντρικά και κλείσαμε ραντεβού για να πάρουν το δέμα. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.

Επεξ/σία από Chachanoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...