Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ , παραγγειλα χθες ενα προιον απο το e-shop που θα ηταν διαθεσιμο απο 4-7 μερες αφοτου γινει η παραγγελια και σημερα το προιον δειχνει εξαντλημενο . Η κατασταση της παραγγελιας εχει τσεκαριστει μεχρι το σημειο του ελεγχου ομαλοτητας . Πηρα τηλεφωνο στο eshop δεν ηξεραν ειπαν ποτε θα ερθει η επομενη προμηθεια η γενικα αν ξαναρθει .

Γνωριζετε αν προλαβα ας πουμε τα τελευταια κομματια ή λογο εξαντλησης του προιοντως να κοιταξω να το παρω αλλου χωρις προσφορα , γιατι εγω με προσφορα υποτιθεται το παραγγειλα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αφού ήταν διαθέσιμο όταν το παρήγγειλες , λογικά θα σου έρθει. Προφανώς όλα τα προϊόντα, πριν εξαντληθούν, είναι διαθέσιμα. Περίμενε 7 εργάσιμες ( κάνε και κανένα τηλέφωνο 3η-4η) και εάν τότε δεν έρθει, βλέπεις τι θα κάνεις.

Δημοσ.

To "4-7 εργάσιμες" δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο αλλά ότι θα το παραγγείλουν από τους προμηθευτές τους και θα στο στείλουν όταν (και αν) έρθει.

Στην περίπτωση σου, εφόσον η κατάσταση έμεινε στον έλεγχο ομαλότητας και σύμφωνα με την απάντηση του eshop, δεν πιστεύω ότι θα σου έρθει κάτι στο εγγύς μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, micos000 είπε

To "4-7 εργάσιμες" δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο αλλά ότι θα το παραγγείλουν από τους προμηθευτές τους και θα στο στείλουν όταν (και αν) έρθει.

Στην περίπτωση σου, εφόσον η κατάσταση έμεινε στον έλεγχο ομαλότητας και σύμφωνα με την απάντηση του eshop, δεν πιστεύω ότι θα σου έρθει κάτι στο εγγύς μέλλον.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας , δε ξερω αν λεμε το ιδιο πραγμα . Αλλα ο ελεγχος ομαλοτητας σημερα επιβεβαιωθηκε ενω ειχε εξαντληθει , τωρα περιμενω τον Eλεγχο διαθεσιμοτητας προιοντος

Επισης στον ελεγχο διαθεσιμοτητας δεν υπαρχει περιπτωση να το σημειωσουν ως ακυρωμενη παραγγελια

Untitled.png

Επεξ/σία από TREDOTS
Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω καποιο θεμα με την παραγγελια σου. Την εκανες Σαββατο βραδυ. Ξεκινησε η επεξεργασια της Δευτερα, προφανως τωρα αναμενεται παραλαβη. Εφοσον υπηρχε διαθεσιμοτητα σε εως 7 μερες οταν παρηγγειλες, δε νομιζω να εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό που σου είπαν από το eshop

10 ώρες πριν, TREDOTS είπε

Πηρα τηλεφωνο στο eshop δεν ηξεραν ειπαν ποτε θα ερθει η επομενη προμηθεια η γενικα αν ξαναρθει .

και το ότι η εξέλιξη βρίσκεται στον έλεγχο διαθεσιμότητας, εγώ δεν θα περίμενα να έρθει κάτι.

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τα δεδομένα δεν είναι καλά.

Δημοσ.

Καλημερα σας , ναι μακαρι να βγεις ψευτης τη θελω τη παραγγελια ποσο μαλλον με προσφορα 🤣 .  Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο με εξαντληση αφοτου παραγγελιας ειναι λιγο περιεργο δε θα πω ψεματα , με αφηνει και το eshop με ερωτηματικα , το πιο βασικο θεμα ειναι οτι σε κανενα καταστημα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και σκευτομαι μη τυχον δε το παρω γενικα . Κατα τ'αλλα δε θεωρω σωστο να το παραγγειλω και απο καπου αλλου προς το παρων και να μη το παραλαβω γιατι το eshop αποφασησε οτι μπορει να φερει το προιον μου τελικα

Δημοσ.

Θα παραλαβεις.

Ειμαι κοντα 15 χρονια πελατης τους. Πανω απο 100 παραγγελιες. Μονο 1 φορα με γειωσαν (επι καραντινας). 

Υπομονη...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TREDOTS είπε

με αφηνει και το eshop με ερωτηματικα , το πιο βασικο θεμα ειναι οτι σε κανενα καταστημα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και σκευτομαι μη τυχον δε το παρω γενικα

Τι εννοείς; Τιποτα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα του eshop. H τρολλαρεις η δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει. 

Spoiler

Κρίνοντας από αυτά που μας λες και το πότε ανοίχτηκε το προφιλ, μάλλον το 1ο. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, filip123go είπε

Τι εννοείς; Τιποτα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα του eshop. H τρολλαρεις η δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πολλα ...παρα πολλα ειναι διαθεσιμα στο κεντρικο, δεν νομιζω οτι ειπε κατι για καταστημα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, filip123go είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μεαα

Δημοσ.
Στις 6/12/2022 στις 11:55 ΠΜ, stcp είπε

Θα παραλαβεις.

Ειμαι κοντα 15 χρονια πελατης τους. Πανω απο 100 παραγγελιες. Μονο 1 φορα με γειωσαν (επι καραντινας). 

Υπομονη...

Δεν ειναι θεμα καλης η κακης εταιριας , ειναι θεμα οτι δεν ελεγε "αμεσα διαθεσιμο" οπως αλλα προιοντα και μια μερα μετα τη παραγγελια μου ελεγε εξαντλημενο . 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, TREDOTS είπε

Δεν ειναι θεμα καλης η κακης εταιριας , ειναι θεμα οτι δεν ελεγε "αμεσα διαθεσιμο" οπως αλλα προιοντα και μια μερα μετα τη παραγγελια μου ελεγε εξαντλημενο . 

Αυτο ειπα κι εγω. Αν ειναι εξαντλημενο δεν μπορεις καν να βαλεις παραγγελια.

Αν κανεις παραγγελια 99% θα παραλαβεις, εστω και με καθυστερηση. Αυτο ειναι το δικο μου στατιστικο.

Ελεγχε την εξελιξη παραγγελιας.

Ενημερωσε μας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stcp είπε

Αυτο ειπα κι εγω. Αν ειναι εξαντλημενο δεν μπορεις καν να βαλεις παραγγελια.

Αν κανεις παραγγελια 99% θα παραλαβεις, εστω και με καθυστερηση. Αυτο ειναι το δικο μου στατιστικο.

Ελεγχε την εξελιξη παραγγελιας.

Ενημερωσε μας.

Αν μου ελεγε ετσι και το eshop καλα θα ηταν 🤣 . Γιατι μου ειπαν "μπορει" και να μην ξαναερθει .΄Θα σας πω τι εγινε με την επομενη εξελιξη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...