MirelaS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Χελόου! Διεξάγω μία έρευνα για την διπλωματική μου εργασία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου εξετάζω την εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες για τους προορισμούς αναψυχής και τον βαθμό ικανοποίησής τους! Αν έχετε 10 λεπτά και σας αρέσουν τα ταξιδάκια, συνδράμετε στο μικρό ακαδημαϊκό μου εγχείρημα 😇 https://forms.gle/cYBSr6dkyEsxn6XJ7 Μπορείτε να συμμετέχετε στην έρευνα είτε έχετε επισκεφθεί τον προορισμό ενδιαφέροντος είτε όχι Σας ευχαριστώ πολύ πολύ🤗 2 1
tasoe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Τι διπλωματική είναι αυτή που στην ερώτηση "τι φύλο σας προσδιορίζει?" δίνεις την επιλογή "other"? Ότι τι δηλαδή? Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από άντρας ή γυναίκα? Δεν πρόκειται να σου δώσει πτυχίο κανένα πανεπιστήμιο με τέτοια ερώτηση στη διπλωματική σου. 1
Dark_panel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tasoe είπε Τι διπλωματική είναι αυτή που στην ερώτηση "τι φύλο σας προσδιορίζει?" δίνεις την επιλογή "other"? Ότι τι δηλαδή? Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από άντρας ή γυναίκα? Δεν πρόκειται να σου δώσει πτυχίο κανένα πανεπιστήμιο με τέτοια ερώτηση στη διπλωματική σου. Υπαρχουν πλεον αρκετοι που αυτοπροσδιοριζονται ως non-binary και διάφορα άλλα τετοια κουραφεξαλα..κι οχι μόνο αυτο, αλλά το θεωρουν και προσβολη να επιλεξουν κατι μόνο μεταξυ αρσενικου-θηλυκου..go figure.. 2
vaggos231 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Είχε πάρα πολύ πλάκα το γεγονός οτι συμπλήρωνα το ερωτηματολόγιο και κάπου στη μέση ξεκινάς να ρωτάς για την Ρόδο. Ως ροδίτης που μένω αλλού κάποιες ερωτήσεις ήταν ενδιαφέρουσες. "Πόσες φορές έχεις επισκεφθεί τη Ρόδο;" χαχαχαχα 1
MirelaS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαχαχα πέτυχα στην περίπτωση🤣 Αλλά τουλάχιστον ήξερες τα πάντα για τη Ρόδο καλύτερα από όλους! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! 9 ώρες πριν, tasoe είπε Τι διπλωματική είναι αυτή που στην ερώτηση "τι φύλο σας προσδιορίζει?" δίνεις την επιλογή "other"? Ότι τι δηλαδή? Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από άντρας ή γυναίκα? Δεν πρόκειται να σου δώσει πτυχίο κανένα πανεπιστήμιο με τέτοια ερώτηση στη διπλωματική σου. Αν σας έλεγα ότι η διπλωματική γίνεται με την επίβλεψη επίκουρης καθηγήτριας που την ενέκρινε; Λέτε να μου δώσουν το πτυχίο; Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν άτομα που δεν προσδιορίζονται ως άντρας ή ως γυναίκα στο πλαίσιο πολλών ακαδημαϊκών ερευνών, ο προσδιορισμός του φύλου γίνεται έτσι. Λυπάμαι αν αυτό σας προσβάλει 🤗 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από MirelaS 2 1
velociraptoras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, tasoe είπε Τι διπλωματική είναι αυτή που στην ερώτηση "τι φύλο σας προσδιορίζει?" δίνεις την επιλογή "other"? Ότι τι δηλαδή? Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από άντρας ή γυναίκα? Δεν πρόκειται να σου δώσει πτυχίο κανένα πανεπιστήμιο με τέτοια ερώτηση στη διπλωματική σου. Αρχικά υπάρχουν και τα intersex ατομα που βιολογικά δεν ανηκουν σε κανένα από τα 2 φυλα. Επίσης υπάρχουν τα διεμφυλικά ατομα που ασχετα αν ανατομικά εχουν τα χαρακτηριστικά ενός φύλου νιώθουν να ανήκουν στο άλλο. Τέλος υπάρχουν και άτομα που για δικούς τους λόγους δηλώνουν κάτι ακυρα από άφυλοι μέχρι ελικόπτερα. Οκ αυτοι οι τελευταίοι είναι του γιατρού, οι άλλες 2 κατηγορίες όμως χρειαζονται την αποδοχή και το σεβασμό μας 2
ncrp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/12/2022 στις 11:50 ΜΜ, tasoe είπε Τι διπλωματική είναι αυτή που στην ερώτηση "τι φύλο σας προσδιορίζει?" δίνεις την επιλογή "other"? Ότι τι δηλαδή? Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από άντρας ή γυναίκα? Δεν πρόκειται να σου δώσει πτυχίο κανένα πανεπιστήμιο με τέτοια ερώτηση στη διπλωματική σου. Άλλαξαν τα πράγματα πατριώτη... Σε λίγο μάλιστα ΔΕΝ θα μπορείς να πάρεις πτυχίο αν δεν έχεις τέτοιες επιλογές. Η αλήθεια είναι πως είναι και αρκετά πουριτανική μόνο μία εναλλακτική επιλογή 😂. Εγώ στην πτυχιακή μου (UK) έπρεπε να έχω τις εξής επιλογές sex: male, female, trans male, trans female και other και όλα αυτά μετά από αυστηρή σύσταση της supervisor. Δες και εδώ: https://www.ons.gov.uk/economy/environmentalaccounts/articles/whatisthedifferencebetweensexandgender/2019-02-21
yannis27gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Πολλές ερωτήσεις για τη Ρόδο. Και γω που δεν έχω πάει, που να ξέρω τις δημόσιες συγκοινωνίες ή άμα κάνει για οινοτουρισμό; Σε κείνη τη σελίδα ομολογώ ότι τα έβαζα στην τύχη.
MirelaS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, yannis27gr είπε Πολλές ερωτήσεις για τη Ρόδο. Και γω που δεν έχω πάει, που να ξέρω τις δημόσιες συγκοινωνίες ή άμα κάνει για οινοτουρισμό; Σε κείνη τη σελίδα ομολογώ ότι τα έβαζα στην τύχη. Καλησπέρα, μετράμε perception και όχι απαραιτήτως την πραγματικότητα για τον προορισμό αυτό. Ευχαριστώ για την συμμετοχή 😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα