Προς το περιεχόμενο

Έρευνα αγοράς για access point

mickael.kobol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους , θέλω να συνδέσω έναν υπολογιστή στο δίκτυο μου. Ο υπολογιστής βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρα απο το router και είναι σε υπόγειο. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο mesh η access point ;

Επεξ/σία από mickael.kobol
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mickael.kobol Αν το υπογειο όπου βρισκεται ο Η/Υ ειναι στον ιδιο ηλεκτρικο πίνακα (δηλαδη στο ιδιο ρολοι της ΔΕΗ) με τον χωρο όπου βρισκεται το ρουτερ τότε μπορεις να χρησιμοποιησεις κάτι τετοιο

Κανω ακριβως το ιδιο με το ρουτερ στον 3ο οροφο και δινω στο υπογειο.  Δηλωνω  απολυτα ευχαριστημενος. Συνδεση 50 vdsl. Επίσης  εχω συνδεσει κι  ενα δευτερο ρουτερακι , στο υπογειο, ρυθμισμενο σαν access point για να εχω κi εκεί  wifi.

Επεξ/σία από nik0laus

Επειδη εψαχνα κατι παρομοιο, διαβασα για αρκετα θεματακια που μπορει να προκυψουν με τα powerlines. 

Κατεληξα στα deco m4 v2. Θεωρητικα, το οτι ειναι σε διαφορετικο οροφο δεν θα πρεπει να δημιουργησει θεμα στην μεταξυ τους επικοινωνια μιας και εχουν καλυτερες κεραιες απο πχ το ρουτερ παροχου. Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα παντως. Το σημειο που ειναι το 2ο deco (μωβ), πλεον το μετακινησα πιο κατω, οποτε θεωρητικα εχει 2 τοιχους αναμεσα και πιανει σχεδον το 100% της ταχυτητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...