Προς το περιεχόμενο

idsv travel, ti paizei?

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κατ'αρχήν. Λοιπόν πήρα μέρος σε ένα διαγωνισμό στο http://idsvtravel.com/ ειναι ταξιδιωτικό πρακτορείο. Εκει λοιπόν κερδίζαν κάποια άτομα τη βδομάδα 7 ΄μέρες στην Ελλάδα με 100e και ένας δωρεάν. Με παίρνουν λοιπόν την επόμενη μέρα και μου λένε κερδίσατε τις 7 μέρες με 100e (μόνο διαμονή φυσικά) και επειδή λέει κλείνουν και 10 χρόνια έχω και δωρεάν 5 μέρες στο εξωτερικό σε συμβεβλημένα με το πρακτορείο ξενοδοχεία. Μου στείλαν εντωμεταξύ ένα πακέτο με το ταχυδρομείο το οποίο βέβαια πρέπει να πληρώσω και 100e για να το πάρω, τι σκ@τ@ μπορεί να έχει μέσα. Υπάρχει περίπτωση να είναι μούφα και μετά να πληρώνω μαλλιοκέφαλα; Το πακέτο ειναι στο ταχυδρομείο αλλα δεν έχω πάει να το πάρω.

Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοια ή και το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Κρατάω τα support σε μερικά μεγάλα ταξιδιωτικά εντός Αθήνας. Με τα παιδιά (σχεδόν) παίζουμε "σφαλιάρες". Αν έχεις την υπομονή μέχρι να τους ρωτήσω θα έχουμε μια αξιόλογη γνώμη, χωρίς πάντα κανένας να θέλει να σε πάρει στο λαιμό του.

/sc

Δημοσ.

Και εγω δηλωσα συμετοχη σε αυτον το διαγωνισμο. Την επομενη και μενα με πηραν τλ και μου ειπαν αυτα ακριβως. Δεν τους πιστεψα και δεν πηρα την προσφορα. Ελπιζω να μην την εχεις πατησει. Καλη τυχη....!!!!! Πες μας τι εγινε.....

Δημοσ.

Αν έχεις την υπομονή μέχρι να τους ρωτήσω θα έχουμε μια αξιόλογη γνώμη,

εννοείτε θα περιμένω. Αν και χλωμό το κόβω κι εγώ να το πάρω όπως και ο φίλος mazout ε μη σκάσω τσάμπα το κατοστάρικο.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά δεν πήγα να το πάρω. Το έχω αφήσει στο ταχυδρομείο, μου ρθε ειδοποίηση αλλα δεν πήγα να το πάρω. Υποπτα μου φαίνονται ολα αυτα, έχω ακούσει και πολλά...

Δημοσ.

xex kai ego eixa "kerdisei" afto to paketo prin kairo.. alla telika apofasisa otan me piran tilefono na min dexto.. sou dinoun sinolo 12 meres gia 2 atoma diamoni xoris tipota allo mono tin diamoni..

i timi fenete poli kali.. alla an den mas pei kapios sigoura oti einai ok .. diskola tha to parei o kosmos (opos kai emeis :P )

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα,

λοιπόν είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς που "κέρδισαν" το συγκεκριμένο πακέτο!

Την προηγούμενη Δευτέρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε το ποίημα. Τους λέω τις επιφυλάξεις μου, μεταξύ άλλων ότι εγώ θέλω να φύγω διακοπές τον Αύγουστο και επειδή είναι full season μήπως δεν μπορέσω να βρώ δωμάτιο και μήπως η προσφορά ισχύει για Οκτώβρη - Νοέμβρη. Με διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ότι θα πάω οπωσδήποτε διακοπές το διάστημα που θέλω. Με πείθουν και τους λέω να μου το στείλουν με courier. Μου λένε ότι την Τετάρτη θα παραλάβω αντικαταβολή το πακέτο και ότι θα πρέπει μαζί με τα έξοδα αποστολής να πληρώσω 105 ευρώ.

Ενώ περιμένω, την Τρίτη με πιάνει μανία να ψάξω στο internet πληροφορίες γιατί με έχουν ζώσει τα φίδια ότι είναι απατεωνιά η υπόθεση. Ψάχνοντας λοιπόν, και ενώ στο site τους δίνουν τις περιγραφές από τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ το όνομα των ξενοδοχείων, καταφέρνω να βρώ 3 ξενοδοχία σε 3 διαφορετικά νησιά (Μύκονο, Κέρκυρα, Λευκάδα). Παίρνω τηλέφωνο Τρίτη απόγευμα και στα τρία ξενοδοχεία και οι υπάλληλοι μου τα μασάγανε λέγοντάς μου να καλέσω το επόμενο πρωί που θα είναι εκεί ο "υπεύθυνος" για το συγκεκριμένο θέμα.

Τετάρτη πρωί πρωί καλώ και στα τρία ξενοδοχεία και οι απαντήσεις που πήρα ήταν:

1). Τί είναι αυτό; Μισό λεπτό να ρωτήσω... Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχουν δωμάτια για την περίοδο που θέλετε. -Για ποια περίοδο υπάρχουν; -Μισό λεπτό να ρωτήσω... Εεεε... Μπορείτε να μας καλέσετε ξανά από Οκτώβρη.

2). Τί είναι αυτό που μου λέτε; Πρώτη φορά το ακούω... -Του εξηγώ... -Κύριε δεν πιστεύω να δώσατε τα 100 ευρώ. -Του λέω ψέματα ότι τα έχω δώσει. -Κύριε λυπάμαι αλλά αυτό είναι μια από τις μεγάλες απατεωνιές των τουριστικών γραφείων. Βρείτε έναν τρόπο να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...

3). Πως είπατε; Α μου λέτε για τον διαγωνισμό Yashou. -Μάλιστα αυτό σας λέω. -Λυπάμαι, αλλά δεν είμαστε στο πρόγραμμα για τον Αύγουστο. -Πότε μπορώ να έρθω; -Μισό λεπτό να ρωτήσω... Ξανακαλέστε μας από Σεπτέμβρη.

Ύστερα από τα παραπάνω τηλεφωνήματα φυσικά είπα στην γραμματέα της εταιρίας μας να μην παραλάβει κανένα πακέτο στο όνομά μου από αυτήν την εταιρία και να μην τους δώσει φράγκο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Γενική Ταχυδρομική που κανονικά θα μου έφερνε το πακέτο την Τετάρτη, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε ευθέως αν πρόκειται να παραλάβω το πακέτο που είναι από Τουριστικό Γραφείο!

Πολλοί θα πείτε ότι είναι απατεωνιά. Ίσως να μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε κι έτσι. Η γνώμη μου πάντως είναι πως αν κάποιος απο εσάς έχει την δυνατότητα να πάει διακοπές όποτε θέλει και γουστάρει διακοπές σε περιόδους μη αιχμής (Σεπτέμβρη - Οκτώβρη - Νοέμβρη) δεν θα χάσει τα λεφτά του. Την διαμονή θα την πετύχει. Δεν πρόκειται να του την φάνε. Αλλά θα την πετύχει περιόδους μη αιχμής, σε μέρος που θα του καθορίσουνε εκείνοι και η διαφορά τιμής την συγκεκριμένη περίοδο δεν θα είναι μεγαλύτερη του 20%.

Ελπίζω να σας βοήθησα με τις πληροφορίες που σας έδωσα...

Καλές διακοπές ;-)

Δημοσ.

sostos o neos pisteuo mia katagkelia me to peristatiko auto sto inka tha itan kalo na tin kaneis (mias kai esy to epsakses toso kala kai pires kai tilefona sta ksenodoxia) wste na tin psaxoun kai apo ekei tin doulia

Δημοσ.

paidia auto to thema to exo anoiksei kai ego prin arketo kairo. Einai apateones oi tipoi kai exo kanei idi katagelia sto inka gia autous...

Δημοσ.

ολοι αυτοι με τα δωρα ειναι απατεωνες

σου λενε κερδισες, πας παρακολουθεις μια παρουσιαση 2-3 ωρων και μετα σου δινουν το δωρεαν ταξιδι για το οποιο ομως σε υποχρεωνουν να πληρωνεις τη διατροφη μεσα στο ξενοδοχειο η οποια κανει καμια 70αρια ευρω τη μερα

μην πηγαινετε και μην υπογραφετε τιποτα απο οτι σας δινουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...