Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην ομάδα θα ήθελα την γνώμες σας για αλλαγή ελαστικών σε souzouki swift 2007 διάστασης 185/60/15 κάνω αρκετά χιλιόμετρα κ εδώ στην Κέρκυρα η δρόμοι είναι ότι χειρότερο ,από όταν το πήρα μόνο brigestoon βάζω απλά έλεγα αν αξίζει να κάνω μια αλλαγή 

Επεξ/σία από bilis1234
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Καλημέρα στην ομάδα θα ήθελα την γνώμες σας για αλλαγή ελαστικών σε souzouki swift 2007 διάστασης 185/60/15 κάνω αρκετά χιλιόμετρα κ εδώ στην Κέρκυρα η δρόμοι είναι χάλια,από όταν το πήρα μόνο brigestoon βάζω απλά έλεγα αν αξίζει να κάνω μια αλλαγή 

Πολύ σκληρά νομίζω αυτά που βάζεις 

Βρες πιο μαλακό λάστιχο αφού δεν κινείσαι και πολύ εθνική οδό δεν θα τρώγονται εύκολα και θα ζεσταίνονται και γρήγορα 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Πολύ σκληρά νομίζω αυτά που βάζεις 

Βρες πιο μαλακό λάστιχο αφού δεν κινείσαι και πολύ εθνική οδό δεν θα τρώγονται εύκολα και θα ζεσταίνονται και γρήγορα 

Δεν έγραψα χάλια αλλά ότι είναι γεμάτη λακκούβες 

Δημοσ.

κατά την άποψή σας ποιο είναι το πιο μαλακό λάστιχο σε διάσταση 185,60 r14?

barum? υπάρχει κάτι πιο μαλακό?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bilis1234 είπε

Δεν έγραψα χάλια αλλά ότι είναι γεμάτη λακκούβες 

Ναι επειδή έχει λακκούβες βρες λάστιχο μαλακό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Για να το κόψει πιο γρήγορα;

Καμία σχέση 

Το σκληρό ελαστικό σε δρόμους κακούς απλά θα βγάλει εξόγκωμα κάποια στιγμή 

Επισης καταπονεί πολύ την ανάρτηση και όλες τις αρθρώσεις 

Αν φτάσουμε να λέμε ότι θα κοπεί το λάστιχο τότε σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με πεζοδρόμια, χωματόδρομο και πολύ βαθιές λακούβες με πιθανότητα να σκάσει και το αμορτισέρ 

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε ένα φτηνό τύπου kormoran, uniroyal στην Κέρκυρα πάνω από 90χλμ δεν πιάνεις ποτέ, εκτός είσαι από αυτούς που στα Γουβιά πάνε με 120 και μπαίνουν από τον ΑΒ για να βγουν μετά το φαναρι τάπα!! 

Αν κάνεις και τα ταξιδάκια σου βάλε falken sincera sn110 και θα με θυμηθείς(τσεκαρε ytube και σαιτς για κριτικές.) 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sofiathereal είπε

Βάλε ένα φτηνό τύπου kormoran, uniroyal στην Κέρκυρα πάνω από 90χλμ δεν πιάνεις ποτέ, εκτός είσαι από αυτούς που στα Γουβιά πάνε με 120 και μπαίνουν από τον ΑΒ για να βγουν μετά το φαναρι τάπα!! 

Αν κάνεις και τα ταξιδάκια σου βάλε falken sincera sn110 και θα με θυμηθείς(τσεκαρε ytube και σαιτς για κριτικές.

Καλημέρα εγώ είμαι από αυτούς που περνενε από τον κεντρικό στα φανάρια 😂😂😂όσο για τα λάστιχα που τα έβαλες στην Κέρκυρα κ σε ποια τιμή? Αν κ μου φενετε μαλακό λάστιχο και με τους λακους που έχουμε βόρεια θα υπάρχει θέμα 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Καμία σχέση 

Το σκληρό ελαστικό σε δρόμους κακούς απλά θα βγάλει εξόγκωμα κάποια στιγμή 

Επισης καταπονεί πολύ την ανάρτηση και όλες τις αρθρώσεις 

Αν φτάσουμε να λέμε ότι θα κοπεί το λάστιχο τότε σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με πεζοδρόμια, χωματόδρομο και πολύ βαθιές λακούβες με πιθανότητα να σκάσει και το αμορτισέρ 

Δεν έχεις οδηγήσει στην Κέρκυρα ε;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Δεν έχεις οδηγήσει στην Κέρκυρα ε;

Πάντως εγώ 15 Χρόνια brigestoon στην Κέρκυρα σκληρό λάστιχο δεν είχα ποτέ θέμα για τα μαλακά πάντως λένε ότι είναι πιο εύκολο να σκιστούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...