Viper21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε ή να μου στείλετε Pm κάποιον που να κάνει τεχνικό έλεγχο υαλοπινάκων. Αγόρασα καινούργια αλουμίνια και οι υαλοπίνακες αρχικά μου φάινονται λεπτοι αλλά δεν ξέρω αν είναι και τόσο ενεργειακοί καθώς μπαίνει κρύο. Οκ είναι επάλληλα αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ο εσωτερικός υαλοπίνακας να είναι παγωμένος. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω έναν τέτοιο έλεγχο αν μου εγκατάσταθηκαν οι υαλοπίνακες που είχα προδιαγράψει; Έχω παιδευτεί πάρα πολύ για να βρω άκρη.
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Ενημερωτικά, για να μην περνάει κρύο απο τα αλουμίνια πρέπει να είναι σειρά που έχει θερμοδιακοπή. Δεν έχουν όλες. Επίσης για να μην περνάει απο τα τζάμια πρέπει να ειναι ενεργειακά και παράλληλα να είναι γεμισμένα εντός με ευγενές αέριο. Αυτά ισχύουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιλέγεις κ πληρώνεις. Απο κει κ πέρα απομένει η σωστή εγκατάσταση. Στα υπόψη πως αρκετοί δεν κάνουν ούτε καλή εγκατάσταση, ούτε συναρμολόγηση.
Viper21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Είναι ενεργειακά και είναι γεμισμένα με argon. Solar Guard guardian είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα