Timewalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με κάρτες EUROBANK, 20% επιστροφή , μέχρι 11 / 12 .https://www.plaisio.gr/campaign/epistrofi Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από Timewalker 3
Striker4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Το θέμα είναι να υπάρχει κάποια ουσιαστική εκπτωση συγκριτικά με τιμές Ίντερνετ.
jobous Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Galaxy Watch 4 classic 46mm , το πήρα πριν μια βδομάδα στα 199 , από Πλαίσιο, τώρα 299 . Ξέρω, ξέρω θα πείτε ήταν προσφορές λόγω BF...... 3
djuan1988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στα Apple watch είναι καλές οι τιμές. Ειδικά στα Ultra. 1
stelios_2809 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) στα apple apple watch 7 45mm green : Skroutz 388€ , πλαίσιο 398€ -20% = 318 € apple watch 8 45mm black : Skroutz 482€ , πλαίσιο 558€ -20% = 446 € στο 7άρι είναι -18% vs Skroutz , σχετικά καλό deal αν σκεφτείς ότι στις αγγελίες μτχ κυμαίνεται στα 300 ευρώ. στο 8άρι είναι -7% vs Skroutz Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από stelios_2809 1
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelios_2809 είπε στα apple apple watch 7 45mm green : Skroutz 388€ , πλαίσιο 398€ -20% = 318 € apple watch 8 45mm black : Skroutz 482€ , πλαίσιο 558€ -20% = 446 € στο 7άρι είναι -18% vs Skroutz , σχετικά καλό deal αν σκεφτείς ότι στις αγγελίες μτχ κυμαίνεται στα 300 ευρώ. στο 8άρι είναι -7% vs Skroutz Τουλάχιστον στo se 44mm του 2022 που κοιτούσα γιατί με ψήνει,η διαθεσιμότητα ήταν ουσιαστικά μηδενική, μόνο αγορά από συγκεκριμένα καταστήματα έδινε σαν επιλογή (είναι εκθετισιακα κομμάτια και συμβαίνει αυτό;) για online παραγγελία δεν υπήρχε ούτε ένα για δείγμα,τουλάχιστον εχθές που κοίταξα. Το ίδιο συμβαίνει και στο 7αρι η υπάρχει διαθεσιμότητα? Επίσης αξίζει περισσότερο το 7αρι η το se του 22, μήπως τελικά πάω προς τα εκεί αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
hiiya Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τουλάχιστον στo se 44mm του 2022 που κοιτούσα γιατί με ψήνει,η διαθεσιμότητα ήταν ουσιαστικά μηδενική, μόνο αγορά από συγκεκριμένα καταστήματα έδινε σαν επιλογή (είναι εκθετισιακα κομμάτια και συμβαίνει αυτό;) για online παραγγελία δεν υπήρχε ούτε ένα για δείγμα,τουλάχιστον εχθές που κοίταξα. Το ίδιο συμβαίνει και στο 7αρι η υπάρχει διαθεσιμότητα? Επίσης αξίζει περισσότερο το 7αρι η το se του 22, μήπως τελικά πάω προς τα εκεί αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εγώ που ήμουν στην ίδια κατάσταση προτίμησα το 7αρι 45mm γιατί μου φάνηκε πιο ποιοτικό στο χέρι και με περισσότερες( νομίζω δλδ ) λειτουργίες, μέτρησε και το quick charge, σε ενα 30 λεπτο είσαι έτοιμος που δεν έχει το se. Από το πλαίσιο της ευκαρπίας που είχε ένα τελευταίο μπλε , δεν ήταν εκθεσιακό , μου το φέρανε από την αποθήκη σφραγισμένο κανονικά, υποθέτω και στα υπόλοιπα έτσι θα είναι. Επειδή και στα μτχ τόσο κινούνται τα 7αρια, καλύτερα σφραγισμένο νεο και με την εγγύηση ολόκληρη. 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, hiiya είπε Εγώ που ήμουν στην ίδια κατάσταση προτίμησα το 7αρι 45mm γιατί μου φάνηκε πιο ποιοτικό στο χέρι και με περισσότερες( νομίζω δλδ ) λειτουργίες, μέτρησε και το quick charge, σε ενα 30 λεπτο είσαι έτοιμος που δεν έχει το se. Από το πλαίσιο της ευκαρπίας που είχε ένα τελευταίο μπλε , δεν ήταν εκθεσιακό , μου το φέρανε από την αποθήκη σφραγισμένο κανονικά, υποθέτω και στα υπόλοιπα έτσι θα είναι. Επειδή και στα μτχ τόσο κινούνται τα 7αρια, καλύτερα σφραγισμένο νεο και με την εγγύηση ολόκληρη. Κατάλαβα. Αξίζει μεν αλλά είμαι επαρχία και ουσιαστικά διαθεσιμότητα δίνει μόνο σε καταστήματα Αθήνας και ίσως και Θεσσαλονίκης
stelios_2809 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (Off topic) αλλά και εγώ είμαι σε δίλλημα μεταξύ 7 45 green και 8 45 μαύρο. Αξίζει αυτό το +120€ ; νομίζω το μόνο πλεονέκτημα είναι αυτό της τυχόν μεταπώλησης σε σχέση με το 7αρι. ειμαι κάτοχος Iphone , θα είναι το πρώτο μου AW , ως τώρα χρησιμοποιούσα της amazfit. Σε καθε περίπτωση δεν βλέπω ότι αξίζει κάποιο μεταχειρισμένο με αυτά τα δεδομένα τιμών.
kaktos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε (Off topic) αλλά και εγώ είμαι σε δίλλημα μεταξύ 7 45 green και 8 45 μαύρο. Αξίζει αυτό το +120€ ; νομίζω το μόνο πλεονέκτημα είναι αυτό της τυχόν μεταπώλησης σε σχέση με το 7αρι. ειμαι κάτοχος Iphone , θα είναι το πρώτο μου AW , ως τώρα χρησιμοποιούσα της amazfit. Σε καθε περίπτωση δεν βλέπω ότι αξίζει κάποιο μεταχειρισμένο με αυτά τα δεδομένα τιμών. Ξεκάθαρα συμφέρει το 7, δεν θα δεις καμιά διαφορά, όσο εύκολη σου κάνουν τη ζωή από τη μια, τόσο περιορισμένα πράγματα μπορούν να κάνουν από την άλλη. Τα 120 που θα πάρεις από μελλοντική πώληση, τα έχεις στην τσέπη από τώρα. Εγώ σκέψου έχω το 6 εδώ και 2 χρόνια και δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει καμία ανάγκη για αλλαγή. Offtopic αλλά για εμένα το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι η έλλειψη δυνατότητας να αλλάξεις την μπαταρία σε εξουσιοδοτημένο service. Όπως ανέφερα το έχω 2 χρόνια και είμαι ήδη στο 85% (χωρίς βέβαια να καταλαβαίνω κάτι στη χρήση), αλλά αν πάω να το πουλήσω δεν θα το παίρνει κανένας (και αν το πάρει θα το δώσω 200 στη καλύτερη). Οπότε το κρατάω όσο πάει και μετά θα αλλάξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα