Titos301 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, andreas-d είπε εγώ το είχα πάρει 579€ απο τη samsung μαζί με το Book Cover δώρο. πολυ καλη προσφορα, απλα η οθονη ειναι TFT ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Είναι μια χαρά. πήγαινε να το δεις και ζωντανά σε κάποιο κατάστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, andreas-d είπε Είναι μια χαρά. πήγαινε να το δεις και ζωντανά σε κάποιο κατάστημα μεχρι και προσφατα δεν ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση τα tablet τα θεωρουσα αχρηστα, αυτες τις μερες το ξανασκεφτηκα και ειναι ενα πολυ ευχρηστο εργαλειο για να αραζεις καναπε πχ και να διαβαζεις απο εκει τα νεα ή να βλεπεις βιντεακια youtube αντι να τα βλεπεις απο το κινητο οπως κανω τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Το 14,6 το μεγάλο είναι πολύ καλή τιμή εγώ το πήρα το 14,6 ινζων 845 χωρίς δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theon1k Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Το 14,6 ιντσων δεν ειναι θηριο ρε παιδια? Πως το κρατατε στο χερι ? Εγω εχω το s7+ και δεν με βολευει ιδιαιτερα. Αν το ξαναγοραζα θα προτιμουσα το S7 το απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά σε όλους μια χαρά μου είναι ανάλογους τη χρήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/12/2022 στις 12:24 ΜΜ, Theon1k είπε Το 14,6 ιντσων δεν ειναι θηριο ρε παιδια? Πως το κρατατε στο χερι ? Εγω εχω το s7+ και δεν με βολευει ιδιαιτερα. Αν το ξαναγοραζα θα προτιμουσα το S7 το απλο Δεν βολευει ευτυχως δεν διαλεξαμε το 12.4 αλλα πηραμε το κανονικό 11" γιατι οσο περισσοτερη ωρα το κρατας στο χέρι μιλάμε παντα κουραζει σε βαθος χρονου. Βεβαια φαγαμε 45 ολοκληρα λεπτα στα μαγαζια δοκιμαζοντας το Plus 12.4" αλλα δεν....κουραζει με την πολυωρη χρηση στο χερι. Αν το εχεις σε γραφειο ειναι οκ ειτε το 12.4 ειτε το ultra 14.6 αλλα για καναπέ, αραγμα κλπ ειναι μη εργονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 καλημέρα και χρόνια πολλά επανέρχομαι με το θέμα του φορτιστή μου έχει έρθει 45 βατ και γράφει και samsung αλλά δεν κράτησε 15 μέρες και δεν φορτίζει πια στέλνω μήνυμα στο skroutz.gr. έχω πετάξει και την απόδειξη χθες ήρθανε και την πήρανε χωρίς απόδειξη να δουμε αν θα κάνουν αντικατάσταση έχω από την κάρτα της τράπεζας αν βοηθειση να τη στηλω καμία βοήθεια αν έχει κάποιος ευχαριστώ και καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2022 στις 11:13 ΠΜ, sankostas είπε καλημέρα και χρόνια πολλά επανέρχομαι με το θέμα του φορτιστή μου έχει έρθει 45 βατ και γράφει και samsung αλλά δεν κράτησε 15 μέρες και δεν φορτίζει πια στέλνω μήνυμα στο skroutz.gr. έχω πετάξει και την απόδειξη χθες ήρθανε και την πήρανε χωρίς απόδειξη να δουμε αν θα κάνουν αντικατάσταση έχω από την κάρτα της τράπεζας αν βοηθειση να τη στηλω καμία βοήθεια αν έχει κάποιος ευχαριστώ και καλή χρονιά Καλή Χρονιά! Δοκιμασε πρωτα αλλο καλώδιο (με τον ιδιο φορτιστη) μηπως δεν κανει καποια επαφή για τη φορτιση αν το προβλημα παραμενει και με νεο καλωδιο κ δεν ανταποκρινεται (δεν φορτιζει) επικοινωνησε με το καταστημα Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Εχω δοκιμάσει και άλλα 2 καλωδια και άλλη πριζαEκαλημέρα και χρόνια πολλά επανέρχομαι με το θέμα του φορτιστή μου έχει έρθει 45 βατ και γράφει και samsung αλλά δεν κράτησε 15 μέρες και δεν φορτίζει πια στέλνω μήνυμα στο skroutz.gr. έχω πετάξει και την απόδειξη χθες ήρθανε και την πήρανε χωρίς απόδειξη να δουμε αν θα κάνουν αντικατάσταση έχω από την κάρτα της τράπεζας αν βοηθειση να τη στηλω καμία βοήθεια αν έχει κάποιος ευχαριστώ και καλή χρονιά έχω δοκιμάσει με άλλα 2 καλωδια και άλλη πρίζα άλλα έχει νεκροση τον εστηλα πίσω χωρίς απόδειξη δεν τη βρίσκω τώρα για αντικατάσταση να δουμε τώρα τι θα γίνει καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Πιστευω θα στο αλλαξουν αφου δοκιμασες κ με αλλα καλωδια κ δεν ανταποκρινεται ο ιδιος φορτιστής. Ειναι κ λιγες οι μερες που τον χρησιμοποιεις. καλη Χρονιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 ευχαριστώ πολύ νάσαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα