sankostas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Τα καινουρια samsung για s8 tablet 14,6 στην συσκευασία δεν έχουν φορτιστή τη βατ θέλει για να πάρω ξέρει κάποιος μήπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 45W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μέχρι μαξ/μέγιστο στα 45w * κανει και της Samsung στα 25w υποστηριζει το προτυπο Power Delivery Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Θα πάρω με 45w ευχαριστώ είναι και λίγο ακριβός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, sankostas είπε Θα πάρω με 45w ευχαριστώ είναι και λίγο ακριβός 30€ κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 εγώ το δικό μου s8 11" το φορτίζω με το φορτιστή μου από s20 και η κόρη μου από του xiaomi m11. μισό χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Πρε 49 λεπτά πριν, andreas-d είπε εγώ το δικό μου s8 11" το φορτίζω με το φορτιστή μου από s20 και η κόρη μου από του xiaomi m11. μισό χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα. Θα πάρω με 45w ευχαριστώ είναι και λίγο ακριβός έχω ένα φορτιστή με καλώδιο τύπου c από ταβλετ samsung μικροτερο μήπως το βάλω προσωρινά μέχρι να πάρω τα 45 w δεν ξέρω αν κάνει.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 δοκίμασε το δε παθαίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, sankostas είπε Πρε Θα πάρω με 45w ευχαριστώ είναι και λίγο ακριβός έχω ένα φορτιστή με καλώδιο τύπου c από ταβλετ samsung μικροτερο μήπως το βάλω προσωρινά μέχρι να πάρω τα 45 w δεν ξέρω αν κάνει.? μέχρι 45w είσαι οκ. ναι προσωρινα κάνει μέχρι να έρθει ο καινούριος & o 25w κανα 20-25 λεπτο παραπάνω ωρα κάνει από τον 45w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Τόσα χρήματα να καταργηθεί ο φορτιστής από τη συσκευασία και να ψάχνει ο καθενας να βρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/12/2022 στις 7:05 ΜΜ, andreas-d είπε εγώ το δικό μου s8 11" το φορτίζω με το φορτιστή μου από s20 και η κόρη μου από του xiaomi m11. μισό χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα. Η ποιοτητα της οθονης πως ειναι; εχει κολληματα καθολου ; θα το προτεινες για χρηση ελαφρυ photo editing και browsing ~μ.ο. ανοιχτων καρτελων 20 και ταυτοχρονα χρηση social? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Titos301 είπε Η ποιοτητα της οθονης πως ειναι; εχει κολληματα καθολου ; θα το προτεινες για χρηση ελαφρυ photo editing και browsing ~μ.ο. ανοιχτων καρτελων 20 και ταυτοχρονα χρηση social? κολλήματα δεν έχω δει έως τώρα η οθόνη του για εμένα είναι πολύ καλή για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω αλλά πιστεύω δε θα έχει πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Είναι προς το παρόν πολύ καλά όλα να δω τώρα και μία θηκη Είναι και ακριβές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Eιναι το μονο ταμπλετ που μπορει να θεωρηθει σχετικα ανταγωνιστης του ipad pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, sankostas είπε Είναι προς το παρόν πολύ καλά όλα να δω τώρα και μία θηκη Είναι και ακριβές εγώ το είχα πάρει 579€ απο τη samsung μαζί με το Book Cover δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα