tsipizic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 https://www.amazon.fr/gp/product/B088BMZ41V 1
tsipizic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε Φοβερη τιμη οντως! Πάντως από μέσα Σεπτέμβρη μέχρι μέσα Νοέμβρη έπαιζε σε παρόμοια τιμή στο Σκρουτζ αλλά για κάποιο λόγο εδώ και 20 μέρες έχουν ανέβει πάρα πολύ όλες οι οθόνες.
tsipizic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε 60 HZ ουτε για πλακα Προφανώς προορίζεται για δουλειά γραφείου, όχι για gaming. Σε διαφορετική περίπτωση πας σε VA ή σε άλλες τίμες 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 υπαρχουν πιο φτηνες λυσεις για εργασια γραφειου ημαρτον
vadergr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Super οθονη ειναι. Δεν ειναι gaming ουτε συγκρίσιμη με οτιδηποτε αλλο, non calibrated. Επειδη εψαχνα προσφατα, οι μονες συγκρίσιμες ειναι οι Lenovo P32 και Dell U32 που ειναι και οι δύο ασυγκριτα ακριβότερες. Επιπροσθέτως, ειναι color accurate και calibrated και στα τρία προτυπα (οχι μονο srgb), ενω φέρει εξαιρετικό βραχίονα. Οποιος ψαχνει για κατι σχετικό, την τσιμπάει άμεσα. 1
Allan-Wake Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια να ξερετε δεν ειναι για ολους οι 32 ιντσες οταν πηρα εγω 32ρα, σε 2 μερες την πουλησα και επεστρεψα στις 27 1
whiteman7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Παιδια να ξερετε δεν ειναι για ολους οι 32 ιντσες οταν πηρα εγω 32ρα, σε 2 μερες την πουλησα και επεστρεψα στις 27 εγω από τότε που έβαλα 32'' δεν ξαναγυρναω πίσω 5
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, vadergr είπε Super οθονη ειναι. Δεν ειναι gaming ουτε συγκρίσιμη με οτιδηποτε αλλο, non calibrated. Επειδη εψαχνα προσφατα, οι μονες συγκρίσιμες ειναι οι Lenovo P32 και Dell U32 που ειναι και οι δύο ασυγκριτα ακριβότερες. Επιπροσθέτως, ειναι color accurate και calibrated και στα τρία προτυπα (οχι μονο srgb), ενω φέρει εξαιρετικό βραχίονα. Οποιος ψαχνει για κατι σχετικό, την τσιμπάει άμεσα. ολα αυτα για γραφειο εργασιες 4 λεπτά πριν, whiteman7 είπε εγω από τότε που έβαλα 32'' δεν ξαναγυρναω πίσω ειναι μεγαλη στα 32 για office work- web surfing etc
Dantε Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ολα αυτα για γραφειο εργασιες ειναι μεγαλη στα 32 για office work- web surfing etc Επιμενεις να γραφεις χωρις να εχεις καταλαβει τη χρηση της οθονης. Δεν ειναι για gaming και δεν ειναι για excelοδουλειες και χαζεμα στα αθλητικα εν ωρα εργασιας. 5 1
vadergr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατα κύριο λόγο ειναι για photo/video editing και εχει διανικο μεγεθος και ανάλυση για τον σκοπο αυτο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από vadergr
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Επιμενεις να γραφεις χωρις να εχεις καταλαβει τη χρηση της οθονης. Δεν ειναι για gaming και δεν ειναι για excelοδουλειες και χαζεμα στα αθλητικα εν ωρα εργασιας. Πες την χρήση αδερφε 18 λεπτά πριν, vadergr είπε Κατα κύριο λόγο ειναι για photo/video editing και εχει διανικο μεγεθος και ανάλυση για τον σκοπο αυτο. Πώς προκύπτει αυτό
Ashaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ολα αυτα για γραφειο εργασιες ειναι μεγαλη στα 32 για office work- web surfing etc Πηρα 32αρα 4Κ πριν κανα μηνα και απο τοτε που την εβαλα δε σκεφτομαι καν να ξαναγυρισω στην 27αρα. Οχι δεν κανω video editing αλλα γραφω κωδικα σε plsql (κυριως αλλα οχι μονο) και εχω 2 και 3 παραθυρα ταυτοχρονα ανοιχτα με TOAD & Golden & Notepad++ (και ναι και excel) και διαφορα αλλα. Αυτο ειναι κατι που οσο και να προσπαθουσα να το κανω με την 27αρα απλα δε γινοταν.
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Πες την χρήση αδερφε Πώς προκύπτει αυτό Απο πολλους που χρησιμοποιουν τετοιες οθονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις