airtrelomike13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. εργάζομαι στο δημόσιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Η σύμβαση είναι για 5 μήνες, και εγώ μπαίνω στον 4ο μηνα. Δηλαδή σε ένα μήνα απολύομαι. Σε περίπτωση που τους πω στην υπηρεσία ότι θέλω να φύγω νωρίτερα, δηλαδή να παραιτηθώ, έχω κάποια ποινή? Η αλήθεια είναι ότι θέλω να φύγω ένα μήνα νωρίτερα , γιατί βρήκα εργασία στον ιδιωτικό τομέα, με καλύτερες αποδοχές και μου έχουν πει να τους απαντήσω άμεσα.
dionisis1925 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα σας. εργάζομαι στο δημόσιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Η σύμβαση είναι για 5 μήνες, και εγώ μπαίνω στον 4ο μηνα. Δηλαδή σε ένα μήνα απολύομαι. Σε περίπτωση που τους πω στην υπηρεσία ότι θέλω να φύγω νωρίτερα, δηλαδή να παραιτηθώ, έχω κάποια ποινή? Η αλήθεια είναι ότι θέλω να φύγω ένα μήνα νωρίτερα , γιατί βρήκα εργασία στον ιδιωτικό τομέα, με καλύτερες αποδοχές και μου έχουν πει να τους απαντήσω άμεσα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/773929-ερώτηση-για-σοχ/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα