life is music Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα στο φόρουμ ..Επειδή δεν θυμάμαι κάτι ..και θέλω να το ξανά θυμηθω ...Πείτε μου μια ....το 1156 σοκετ παίρνει double sided μνήμες ....ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 ΕΘΞ = ένας θεός ξέρει 😂🤣 Επειδή και εγώ δεν ενθυμούμαι, Θα πω το εξής: μια δοκιμή θα σε πείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μόνο ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Tenshi είπε Μόνο ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του! και μια τελευταία ερωτηση εχω την συγκεκριμένη μητρικη Asus p7h55-m pro...σε περιπτωση που παρω κουτι που εχει μπροστα usb3 θύρα ..θα πρεπει να αγορασω ανταπτορα για να παιξει η μπροστινη usb3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, life is music είπε και μια τελευταία ερωτηση εχω την συγκεκριμένη μητρικη Asus p7h55-m pro...σε περιπτωση που παρω κουτι που εχει μπροστα usb3 θύρα ..θα πρεπει να αγορασω ανταπτορα για να παιξει η μπροστινη usb3 https://www.amazon.com/Duttek-2-pack-Motherboard-Adapter-Converter/dp/B072ZV1566 Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο μιας και η μητρική σου δεν έχει internal υποδοχη για usb 3.0. Ωστοσο θα δουλευουν με ταχυτητα usb 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, sarpan είπε https://www.amazon.com/Duttek-2-pack-Motherboard-Adapter-Converter/dp/B072ZV1566 Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο μιας και η μητρική σου δεν έχει internal υποδοχη για usb 3.0. Ωστοσο θα δουλευουν με ταχυτητα usb 2.0 O i7 860 κάνει για δουλειές γραφείου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, life is music είπε O i7 860 κάνει για δουλειές γραφείου? ναι, μια χαρά, αρκεί να έχεις τουλάχιστον 8GB RAM και SSD πλέον τα 8GB RAM είναι το minimum. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, duffyduck είπε ναι, μια χαρά, αρκεί να έχεις τουλάχιστον 8GB RAM και SSD πλέον τα 8GB RAM είναι το minimum. σε ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, duffyduck είπε ναι, μια χαρά, αρκεί να έχεις τουλάχιστον 8GB RAM και SSD πλέον τα 8GB RAM είναι το minimum. αν βρω μητρικη 1156 με 4 σλοτ που να δεχεται ως 16gb ram ...θα μπορω εγω στην συγκεκριμενη μητρικη να βαλω μια μονη 8αρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μια 8αρα λίγο δύσκολο. Πρέπει να δεις στο compatibility list της μητρικής αν υποστηρίζει μια 8αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, duffyduck είπε Μια 8αρα λίγο δύσκολο. Πρέπει να δεις στο compatibility list της μητρικής αν υποστηρίζει μια 8αρα. Τρατζικ!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τρατζικ!!!! Τζατζίκι!!! Αν θυμάμαι, η πλατφόρμα 1156 έπαιρνε max 16GB. Ήταν μια ιδιότροπη πλατφόρμα. Οι 4αρες με το ζόρι να μπουν σε 4 x 4 = 16. Δεν θυμάμαι να έπαιρνε 8αρες μνήμες (χλωμό). Οι haswell (1150) έπαιρναν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, duffyduck είπε Μια 8αρα λίγο δύσκολο. Πρέπει να δεις στο compatibility list της μητρικής αν υποστηρίζει μια 8αρα. Τότε έχετε να μου προτείνεις 2 4αρες ραμ 1600 double sided Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/2516284/Patriot-8GB-DDR3-RAM-με-2-Modules-2x4GB-και-Ταχύτητα-1600-για-Desktop-PV38G160C9K.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, duffyduck είπε https://www.skroutz.gr/s/2516284/Patriot-8GB-DDR3-RAM-με-2-Modules-2x4GB-και-Ταχύτητα-1600-για-Desktop-PV38G160C9K.html Σε ευχαριστώ πολυ για της ραμ ... Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής που έχω είναι καλύτερος από τους xeon για αυτό το socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα