Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας νιωθω λιγο μπουμερ με αυτή την ερώτηση! Ας πούμε ότι έχω ένα Huawei και έχει μικρο storage space και το εχω γεμίσει με εφαρμογές. Αντί να διαγράφω συνέχεια εφαρμογές , μπορώ να επεκτείνω τη μνήμη; Θυμάμαι παλια στα κινητά με κουμπάκια γινόταν 👴🧓Επίσης, γενικα όταν γεμίζει το κινητό μου πάνε όλα στον ίδιο χώρο; Πχ φωτογραφίες, μουισκη, εφαρμογές; Δηλαδή αν διαγραφω τραγούδια, θα μένει χώρος για εφαρμογες; (βάλτε ένα ευρώ στον κουμπάρα σας κάθε φορά που διαβάζετε τη λέξη ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, haokr είπε

Γειά σας νιωθω λιγο μπουμερ με αυτή την ερώτηση! Ας πούμε ότι έχω ένα Huawei και έχει μικρο storage space και το εχω γεμίσει με εφαρμογές. Αντί να διαγράφω συνέχεια εφαρμογές , μπορώ να επεκτείνω τη μνήμη; Θυμάμαι παλια στα κινητά με κουμπάκια γινόταν 👴🧓Επίσης, γενικα όταν γεμίζει το κινητό μου πάνε όλα στον ίδιο χώρο; Πχ φωτογραφίες, μουισκη, εφαρμογές; Δηλαδή αν διαγραφω τραγούδια, θα μένει χώρος για εφαρμογες; (βάλτε ένα ευρώ στον κουμπάρα σας κάθε φορά που διαβάζετε τη λέξη ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) 

Αναλογα με την συσκευη που εχεις. Καποιες παιρνουν αλλα πολλοι κατασκευαστες εχουν καταργησει αυτην την δυνατοτητα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να παίρνει μπορεί και όχι,δεν είναι όλα ίδια.Εφαρμογές λογικά δεν μπορείς να περάσεις στην κάρτα μνήμης,μονο φωτό,βιντεο ,μουσική.Ναι σβήσε ότι δεν θες να αδειάσει ο χώρος ή σκέψου ότι έφτασε η ώρα για νέο κινητό.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, haokr είπε

Ότι σου είπαν τα παιδιά.

Γι'αυτό παίρνουμε κινητό με μεγάλη χωρητικότητα και να παίρνει και κάρτα sd.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/12/2022 στις 12:46 ΠΜ, d_gkal είπε

Ποιο μοντέλο εχεις;

Huawei Y7 2019  32 gb storage λεει

Στις 5/12/2022 στις 10:12 ΠΜ, imr είπε

Αναλογα με την συσκευη που εχεις. Καποιες παιρνουν αλλα πολλοι κατασκευαστες εχουν καταργησει αυτην την δυνατοτητα

τέλεια θα το ψάξω, ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 5/12/2022 στις 12:42 ΠΜ, haokr είπε

Σχετικα ειναι ολα, μιας και ολα τα μοντελα ή μαρκες δεν παρεχουν τις ιδιες δυνατοτητες. Παντα για οσα μπορουν να παρουν sd card.

πρωτα παιζει ρολο η εκδοση του android OS. Μετα βλεπουμε τις δυνατοτητες που εχει κλειδωσει η εταιρεια του μοντελου. Θεωρητικα ολα εχουν επιλογη για format sd card. Ποσα ομως δυνατοτητα για επιλογη Portable storage ή Adoptable storage ?

εσυ θελεις το Νο2. Απο την μια θα εχεις μεγαλη μνημη, απο την αλλη θα ειναι πολυ αργη. Οποτε θα αρχισεις να κοιτας για νεα συσκευη με μεγαλη εσω. μνημη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...