marsele Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση σε ram από 8gb σε 16 gb. Οι μνήμες που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή φαίνονται κάτω στην υπογραφή μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτές που έχω πρέπει να τις καταργήσω και να αγοράσω ένα νέο σετ 2x8gb η μπορώ να προσθέσω ένα dimm 8gb συμπληρωματικά? Τέλος θα ήθελα να προσθέσω κι έναν nvme 512gb και θα ήθελα τις προτάσεις σας. Η χρήση του pc είναι browsing,office,YouTube και παιχνίδια (tomb raider,rdr2,f1 και άλλα). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από marsele
triplex1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Nvme χρειαζεσαι με ψυκτρα https://www.e-shop.gr/ssd-adata-agammixs11p-512gt-c-xpg-gammix-s11-pro-512gb-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331565 μνημες θα παρεις ενα ζευγαρι G.Skill στα 16gb οτι καλυτερο για την Ashrock που εχεις , στα βαζω κι αυτα απο το eshop και πουλας αυτες που εχεις https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f4-3200c16d-16gvkb-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-ripjaws-v-dual-channel-kit-p-PER.557818 1
nickol-us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δύσκολα θα ταιριάξεις μνήμες χωρίς πρόβλημα,. Θα πρέπει να βρεις ίδιο κιτ ή μνήμες με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά ενώ ακόμη και με όλα αυτά έχεις κίνδυνο να μην παίξουν σωστά. Πούλα αυτές που έχεις και πάρε ένα κιτ 2x8gb σαν αυτό που σου λέει ο triplex1 Για nvme δε θεωρώ οτι χρειάζεται ψύκτρα απαραίτητα(φυσικά είναι καλό αν υπάρχει), για τη χρήση που κάνεις δε χρειάζεται γενικά κάτι ακριβό, οι επιλογές είναι πολλές, ανάλογα του budget και του επιδιωκόμενου στόχου. Στη χρήση που κάνεις δε βλέπω καμία απαίτηση ή κάτι που θα καταλάβεις τις διαφορές ενός πολύ ακριβού nvme. Διαλέγεις ανάλογα του τι θες 1
triplex1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Σ'εβαλα eshop γιατι εχει καλη τιμη τον Nvme και πανω απο τα 90 ευρω ερχονται σπιτι σου χωρις μεταφορικα 2
marsele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Αποτελέσματα από Crystal Disk Mark: Ο ssd που έχω είναι ένας patriot burst 240 gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα