Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jmmys είπε

Από 1800 κυβικά ξεκιναει,μέχρι 1600 είπε ότι ψάχνει.Έπειτα είναι λιγα τα 143 άλογα για το βαρος του και για τη χρήση που το θέλει.

Τα ανταλλακτικά τα γνήσια,φθηνά δεν είναι.Κάτοχος clk230 από το 2003.Αξιόπιστα και σκυλιά είναι όντως.

Γενικά δυνατό μοτέρ,μέχρι 1600 κυβικά και μέχρι 6000 ευρώ δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου επιλογές για τη χρήση που το θέλει.

Μόνο πειραγμένα αν βρει,που δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος να πληρώσει έστω και ένα ευρώ για πειραγμένο 1600αρι 15+ ετών.

Ε ας παρει 1800 που τα τελη ειναι πανω κατω ιδια. Οσο για τα ανταλακτικα , γτ να παρεις γνησια? Υπαρχουν αφτερμαρκετ μαρκες ,swag ,febi, ina κτλ ,που ειναι ισαξιες των γνησιων.

Και γω κατοχος του w203 ειμαι. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jmmys είπε

Από 1800 κυβικά ξεκιναει,μέχρι 1600 είπε ότι ψάχνει.Έπειτα είναι λιγα τα 143 άλογα για το βαρος του και για τη χρήση που το θέλει.

Τα ανταλλακτικά τα γνήσια,φθηνά δεν είναι.Κάτοχος clk230 από το 2003.Αξιόπιστα και σκυλιά είναι όντως.

Γενικά δυνατό μοτέρ,μέχρι 1600 κυβικά και μέχρι 6000 ευρώ δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου επιλογές για τη χρήση που το θέλει.

Μόνο πειραγμένα αν βρει,που δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος να πληρώσει έστω και ένα ευρώ για πειραγμένο 1600αρι 15+ ετών.

1800 είναι κι αυτό που λέει 

βγαινει c180, c200, c230

143hp, 163hp και 192hp

Το facelift δεν παίζει μέχρι 6000€ όμως. Το pre facelift όμως σε αυτά τα λεφτά είναι τίμια επιλογή 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tasos19s είπε

1800 είναι κι αυτό που λέει 

βγαινει c180, c200, c230

143hp, 163hp και 192hp

Το facelift δεν παίζει μέχρι 6000€ όμως. Το pre facelift όμως σε αυτά τα λεφτά είναι τίμια επιλογή 

Ο TS ομως είπε οτι ψάχνει μέχρι 1600 κυβικά.Τώρα αν θέλει να πάει στα 1800,τότε το C230 με τα 192 αλογα είναι αρκετά σβέλτο.

Πιο κάτω δεν θα του κάνει κέφι,

πιο πάνω σε Sportcoupe W203 πρεπει να πάει στα 2.3, 2.5, 3.2 λίτρα ή το C32AMG,όποτε μένει μόνο το 1800αρι C230K.

Παραδοξως είναι η μόνη σειρά,η W203 γενικά όπου το 230 βγαίνει και σε 1800 κυβικά,αλλά και σε 6κυλινδρο 2.5 λίτρα,αλλιώς μόνο σε 2.3 λίτρα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jmmys είπε

Ο TS ομως είπε οτι ψάχνει μέχρι 1600 κυβικά.Τώρα αν θέλει να πάει στα 1800,τότε το C230 με τα 192 αλογα είναι αρκετά σβέλτο.

Πιο κάτω δεν θα του κάνει κέφι,

πιο πάνω σε Sportcoupe W203 πρεπει να πάει στα 2.3, 2.5, 3.2 λίτρα ή το C32AMG,όποτε μένει μόνο το 1800αρι C230K.

Παραδοξως είναι η μόνη σειρά,η W203 γενικά όπου το 230 βγαίνει και σε 1800 κυβικά,αλλά και σε 6κυλινδρο 2.5 λίτρα,αλλιώς μόνο σε 2.3 λίτρα.

Δεν έχει επιδόσεις όπως τα turbo αλλά είναι πολύ καλύτερο κατά την γνώμη μου 

Ειναι γρήγορο μετά την 3η ταχύτητα και δεν παθαίνει ζημιές 

Για γούστα όπως τα turbo όμως δεν είναι 

Δημοσ.

Καλά τα opel αλλά εγώ προσωπικά τα φοβάμαι πολύ. Δεν ξέρω αν έλυσαν εν τέλει την ανάμιξη του λαδιού με το νερό με αποτέλεσμα να τα κάνουν μαγιονέζα στη μηχανή. Η αδερφή μου με το corsa σκέφτεται να το δώσει δρόμο. Χάλασε η πολλαπλή εισαγωγής και δεν βρίσκει παρά μόνο αντιπροσωπεία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Καλά τα opel αλλά εγώ προσωπικά τα φοβάμαι πολύ. Δεν ξέρω αν έλυσαν εν τέλει την ανάμιξη του λαδιού με το νερό με αποτέλεσμα να τα κάνουν μαγιονέζα στη μηχανή. Η αδερφή μου με το corsa σκέφτεται να το δώσει δρόμο. Χάλασε η πολλαπλή εισαγωγής και δεν βρίσκει παρά μόνο αντιπροσωπεία. 

Πολλαπλή βρίσκεις 

Υπαρχουν δεκάδες καταστήματα με μοτέρ και όλα τα παρελκόμενα τους μεταχειρισμένα 

Δημοσ.

Εν τέλη μετά αππ ψάξιμο αρκετό κατέληξα σε κατο εντελώς διαφορετικό.
Βρήκα ένα golf 6 του 10 1.2tsi με 170.00χλμ, το παίρνω μέσα στην εβδομάδα. 
Για να δούμε…
Μπορεί να μην έχει τα άλογα τα πολλά και να πατάει τα 150-170 άλογα αλλά είναι πιο καινούριο ωραίο και σφιχτό αμάξι.

Δημοσ.
Στις 8/12/2022 στις 10:27 ΜΜ, billyfs7 είπε

Εν τέλη μετά αππ ψάξιμο αρκετό κατέληξα σε κατο εντελώς διαφορετικό.
Βρήκα ένα golf 6 του 10 1.2tsi με 170.00χλμ, το παίρνω μέσα στην εβδομάδα. 
Για να δούμε…
Μπορεί να μην έχει τα άλογα τα πολλά και να πατάει τα 150-170 άλογα αλλά είναι πιο καινούριο ωραίο και σφιχτό αμάξι.

Ελπιζω να μη καιει πολυ λαδι. Να το κοιτας τωρα στην αρχή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lele322 είπε

Ελπιζω να μη καιει πολυ λαδι. Να το κοιτας τωρα στην αρχή.

Γνωστή καραμέλα πριν από 10 έτη. Διαμαντάκι είναι ο εν λόγω κινητήρας με προσοχή στην καδένα. Λάδι δεν καίει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Γνωστή καραμέλα πριν από 10 έτη. Διαμαντάκι είναι ο εν λόγω κινητήρας με προσοχή στην καδένα. Λάδι δεν καίει.

Όχι και διαμαντάκι 

Εχουν τα θέματα τους με ελατήρια πιστόνια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...