billyfs7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ! Αυριο δίνω το corollaki μου και ψάχνω το επόμενο βήμα. Με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους το Astra GTC του 2005-2008. Έχω βρει και ένα με ανακατασκευασμένο μοτέρ σφυρήλατο και επισκευή στην τουρμπίνα με 30.000 χλμ. Μόνο ένα φτιάξιμο ο ουρανός από μέσα θέλει. Πρεπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο η να το αποφύγω για κάποιον λόγο ;😅 Αλλη επιλογή ειναι ένα swift sport εντελώς μαμά. Ξέρω άλλη κατηγορία βέβαια..
Tasos19s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, billyfs7 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Αυριο δίνω το corollaki μου και ψάχνω το επόμενο βήμα. Με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους το Astra GTC του 2005-2008. Έχω βρει και ένα με ανακατασκευασμένο μοτέρ σφυρήλατο και επισκευή στην τουρμπίνα με 30.000 χλμ. Μόνο ένα φτιάξιμο ο ουρανός από μέσα θέλει. Πρεπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο η να το αποφύγω για κάποιον λόγο ;😅 Αλλη επιλογή ειναι ένα swift sport εντελώς μαμά. Ξέρω άλλη κατηγορία βέβαια.. Άμα είναι σφυρί δεν πάει και πολλά χιλιόμετρα. Αντέχει πολύ στην πίεση αλλά βγάζει λίγα χιλιόμετρα Συνεχεια σε βλέπω να είσαι με το χέρι στην τσέπη Το swift μόνο θυμάμαι ρουφάει άρρητη βενζίνη. Δεν ξέρω κανένα άλλο κουσούρι 2
billyfs7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Ναι ε ; Εγώ αλλιώς το είχα στο νου μου. Δηλαδη τι ζωή έχουν συνήθως ; Σαν αμαξια γενικά αυτά τα ξέρουμε ; Εχω βρει και ένα golf 1.4 με τα 140 αλογάκια..
atrigane Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλέ μου φίλε τι τα θες τα σφυριά (και τα δρεπάνια!) Αυτά θέλουν άνοιγμα κάθε 30.000-40.000χλμ για αλλαγή ελατηρίων στην καλύτερη. Πιθανόν να καίει λάδια και αν-που λογικά έτσι θα είναι-δουλεύει σε υψηλή πίεση θα θες ανακατασκευή ή και αλλαγή τουρμπίνας πολύ σύντομα και ο,τιδήποτε άλλο προκύψει. Ναι υπάρχει πιθανότητα να είναι τόσο μάγκας ο μάστορας που το έκανε σφυρήλατο που να μην χρειαστεί "ποτέ" τίποτα. Αλλά για να γίνει αυτό σημαίνει ότι παίζει σε μαμίσια πίεση με μαμίσια τουρμπίνα που το θεωρώ απίθανο. Για τι ιπποδυνάμεις μιλάμε; 4 λεπτά πριν, billyfs7 είπε Εχω βρει και ένα golf 1.4 με τα 140 αλογάκια Τώρα έπεσες σε κελεπούρι.. απλά ξέχνα το και κοίτα κάτι άλλο 1
pananton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 από αυτά που αναφέρεις το πιο αξιόπιστο φαίνεται να είναι το swift αρκει να είναι καλοδιατηρημένο. το swift έχει τύχει να το οδηγήσω πολύ παλιά και μου άρεσε για την αίσθηση κάρτ που δίνει. ελαφρύ, ατμόσφαιρα, του αρέσουν τα ορεινά στροφιλίκια αλλά θα σε κουράσει για ταξίδι..
billyfs7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μάλιστα.. ωραία καλά πήγε αυτό. Διαφορετικα το αστρακι με το κλασσικο το 1.6T τι λέει ; Και κάτι έχω ακούσει με τος αναρτήσεις κλπ.. Μόλις τώρα, pananton είπε από αυτά που αναφέρεις το πιο αξιόπιστο φαίνεται να είναι το swift αρκει να είναι καλοδιατηρημένο. το swift έχει τύχει να το οδηγήσω πολύ παλιά και μου άρεσε για την αίσθηση κάρτ που δίνει. ελαφρύ, ατμόσφαιρα, του αρέσουν τα ορεινά στροφιλίκια αλλά θα σε κουράσει για ταξίδι.. από άποψη ήχου ; Αν ναι, το κορολακι ήταν φουλ ελεύθερο χωρίς μεσαίο και με πρόγραμμα άρα καλά θα είναι πιστεύω 😂
giorgosvet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, billyfs7 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Αυριο δίνω το corollaki μου και ψάχνω το επόμενο βήμα. Με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους το Astra GTC του 2005-2008. Έχω βρει και ένα με ανακατασκευασμένο μοτέρ σφυρήλατο και επισκευή στην τουρμπίνα με 30.000 χλμ.. 😅 Δηλαδή δίνεις το σκυλοcorolla για να μπλέξεις! Φιρι φιρι το πας... 1
billyfs7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε Δηλαδή δίνεις το σκυλοcorolla για να μπλέξεις! Φιρι φιρι το πας... Το Corolla (2005) μετά από 280.000 χλμ και τα τελευταία 50 που το είχα εγώ με πολύ πίεση, η θα το έδινα τσάμπα κάποια στιγμή η θα μου έλεγε όχι άλλο.
Liapisftw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Αν σε ενδιαφέρει έχω ενα άριστο mini cooper s!
Tasos19s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, billyfs7 είπε Ναι ε ; Εγώ αλλιώς το είχα στο νου μου. Δηλαδη τι ζωή έχουν συνήθως ; Σαν αμαξια γενικά αυτά τα ξέρουμε ; Εχω βρει και ένα golf 1.4 με τα 140 αλογάκια.. Από το κακό στο χειρότερο Που πας να μπλέξεις; Μήπως λες για το turbo με compressor? Αν δεν έχει ο μπαμπάς σου πετρελαιοπηγή καλύτερα άστο μην το σκέφτεσαι
billyfs7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μάλιστα. Για το golf η αλήθεια είναι απλά το είδα σε αγγελία δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Αυτο που μου αρέσει είναι το Astra και το έχω απορία από κάποιον που είχε η έχει εμπειρία με το αμάξι τι και πως. Τα swift αυτά στρίβουν καθόλου ; Εσεις με το μπατζετ με 6.000 και μην ξεφύγουμε από τα 1600cc τι θα παίρνατε ;
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με όσα είπαν οι απο πάνω για αξιοπιστία, σφυρήλατα κλπ. Πραγματικά απορώ. Δίνεις το Corolla και πας γυρεύοντας να βγάλεις τα μάτια σου. Κυριολεκτικά όλα αυτά. Να πω ότι είχες λεφτά και πήγαινες για κάτι 5-7 ετών, να έλεγα οκ. Αλλά να πουλήσεις το Corolla για να πάρεις ίδιας χρονιάς αυτοκίνητο 17 ετών με περισσότερες απο 200.000χμ, δεν καταλαβαίνω τι λογική. Εκτός αν σου περισσεύουν λεφτά για συνεργεία, που όμως αν σου περισσευαν, θα επαιρνες εξ αρχης κατι καινούργιο. Αν ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στη ζωη σου, ας έβαζες ένα VVTLI μοτέρ στο Corolla. Και αξιόπιστο ήταν και θα γάζωνε. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από sphinxgr
Tasos19s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Συμφωνώ με όσα είπαν οι απο πάνω για αξιοπιστία, σφυρήλατα κλπ. Πραγματικά απορώ. Δίνεις το Corolla και πας γυρεύοντας να βγάλεις τα μάτια σου. Κυριολεκτικά όλα αυτά. Να πω ότι είχες λεφτά και πήγαινες για κάτι 5-7 ετών, να έλεγα οκ. Αλλά να πουλήσεις το Corolla για να πάρεις ίδιας χρονιάς αυτοκίνητο 17 ετών με περισσότερες απο 200.000χμ, δεν καταλαβαίνω τι λογική. Εκτός αν σου περισσεύουν λεφτά για συνεργεία, που όμως αν σου περισσευαν, θα επαιρνες εξ αρχης κατι καινούργιο. Αν ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στη ζωη σου, ας έβαζες ένα VVTLI μοτέρ στο Corolla. Και αξιόπιστο ήταν και θα γάζωνε. Προφανώς και ψάχνει κάτι δυνατό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει σε μπελάδες Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για μια τέτοια σκέψη Ενταξει καλό το Corolla δεν βγάζει προβλήματα αλλά μόνο αυτό Δεν θα έλεγα ότι είναι και αμάξι Άλλο τα γερμανικά άλλο τα ιαπωνικά
Dinos1973 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, billyfs7 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Αυριο δίνω το corollaki μου και ψάχνω το επόμενο βήμα. Με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους το Astra GTC του 2005-2008. Έχω βρει και ένα με ανακατασκευασμένο μοτέρ σφυρήλατο και επισκευή στην τουρμπίνα με 30.000 χλμ. Μόνο ένα φτιάξιμο ο ουρανός από μέσα θέλει. Πρεπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο η να το αποφύγω για κάποιον λόγο ;😅 Αλλη επιλογή ειναι ένα swift sport εντελώς μαμά. Ξέρω άλλη κατηγορία βέβαια.. η πλακα μας κανεις η εχεις πολλα λεφτα να καψεις.... 10 ώρες πριν, Liapisftw είπε Αν σε ενδιαφέρει έχω ενα άριστο mini cooper s! εαν ηταν αριστο δεν θα το εδινες........
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Προφανώς και ψάχνει κάτι δυνατό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει σε μπελάδες Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για μια τέτοια σκέψη Ενταξει καλό το Corolla δεν βγάζει προβλήματα αλλά μόνο αυτό Δεν θα έλεγα ότι είναι και αμάξι Άλλο τα γερμανικά άλλο τα ιαπωνικά Προφανώς και ψάχνει κάτι δυνατό το οποίο όμως θα ειναι 17+ ετών!!! Και χωρίς λεφτά. Και τελικά θα αναγκαστεί να χαλάσει ένα κάρο λεφτά σε μάστορες και βενζίνες ....!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα