kouniakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω port forward την πόρτα 22 (SSH) όμως παρόλο τις προσπάθειες είναι αδύνατο να κάνω ssh από εξωτερικό δίκτυο και τα εργαλεία όπως το https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ και το nmap δείχνουν ότι η 22 είναι κλειστή (Από εσωτερικό δουλεύει κανονικά). Έχω δοκιμάσει να βάλω allow rule στο firewall του υπολογιστή καθώς και να κλείσω το firewall γενικά. O υπολογιστής ακούει κανονικά στην πόρτα 22 και χρησιμοποιείται static ip (192.168.1.100). Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Έχω 24 ADSL σύνδεση της cosmote και ένα speedport Entry 2i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Οι παρακάτω πόρτες είναι εξαρχής κλειστές στην Cosmote και πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυξημένη ασφάλεια στο My Cosmote στις ρυθμίσεις της σύνδεσης. TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 και UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouniakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Οι παρακάτω πόρτες είναι εξαρχής κλειστές στην Cosmote και πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυξημένη ασφάλεια στο My Cosmote στις ρυθμίσεις της σύνδεσης. TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 και UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Στο my Cosmote με ποιους κωδικούς συνδέομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν το έχεις κάνει, δημιουργείς έναν λογαριασμό (Cosmote ID). Δεν γίνεται αυτόματα και ούτε ισχύουν τα credentials της σύνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stell48 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 μηπως πρεπει να πεις στον παροχο σου να σου ανοιξει θυρα puplic στην wind την ανοιγουν και ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 και επισης να μην εισαι πισω απο cgnat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouniakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 25/12/2022 στις 7:52 ΜΜ, poulinos είπε και επισης να μην εισαι πισω απο cgnat Τελικά ήμουν πίσω από την cgnat. Με ένα απλό τηλέφωνο στον οτε το θέμα λύθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 hours ago, kouniakis said: Τελικά ήμουν πίσω από την cgnat. Με ένα απλό τηλέφωνο στον οτε το θέμα λύθηκε. μια χαρα.τελος καλα ολα καλα.αυτο το cgnat εχει τσακισει κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα