just getting started Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Βασικά ο τίτλος, μετά από κάποια φάση πρόσεξα ότι οι ανεμιστήρες ακούγονται περισσότερο από ότι συνήθως και κοίταξα με hwinfo/rivatuner τα volt του πυρήνα και προς έκπληξη μου ήταν στα ~1150mv με μέγιστο reported 1170mv. Αφού αλλάξω τις ρυθμίσεις μέσω του driver overlay, όλα κομπλέ, αλλά είναι σπαστικό να το κάνω αυτό κάθε φορά. Κανονικά το έχω ρυθμισμένο στα 1100mv στα οποία είναι πλήρως σταθερό (ακόμα και σε λιγότερα, αλλά το έχω ανεβασμένο just in case). Κάρτα Rx 470 με τελευταίους drivers περασμένους με ddu, αλλά το παρατήρησα και με τους προηγούμενους που είχα 22.9.2. Η κάρτα σε στοκ καταστάσεις είναι κομπλέ, αλλά παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.
Phaethonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Έχεις βάλει τις αλλαγές σου globally η σε κάθε game ξεχωριστά;
just getting started Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Global είναι, δεν έχω προσθέσει και ποτέ κάποιο per game profile οπότε φαντάζομαι δεν θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι τέτοιο από πιο παλιά
SabotazNic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Τι περίεργο, θέμα με adrenaline. Δοκίμασες ddu πάλι? Στο κάνει σε ένα game ή σε όλα? Αν τρέξεις κάποιο benchmark?
just getting started Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Σε τρία games το έχω δει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει και άλλα Benchmark θα δοκιμάσω, αλλά γενικά αν γίνει θα είναι στο πρώτο game που θα ανοίξω μετά το boot. Αν αλλάξω το ρεύμα σε οτιδήποτε άλλο από αυτό που είχα πριν στον driver (δεν μπορώ να ξανά βάλω το ίδιο νούμερο γιατί δεν επιτρέπει apply μετά), τότε φτιάχνει για οτιδήποτε ανοίξω μετέπειτα μέχρι το επόμενο boot.
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 To fast boot των win, το έχεις απενεργοποιημένο? Επίσης, βάζεις τη ρύθμιση απευθείας στο πεδίο ή φορτώνεις το προφίλ που έχεις ενδεχομένως σωσμένο? Δεν χάνεις τίποτα να βάλεις τους τελευταίους οδηγούς με καθαρή εγκατάσταση, πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα