poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 hours ago, xraxra said: Αρα το ομαδικό ήταν του τυπου,οτι το πλήρωνες ολο εσύ στο νοσοκομείο και μετά έπαιρνες οσα προβλέπονταν? Επίσης δεν τους ενημέρωνες πριν μπείς για επέμβαση? Ηταν τοτε οκευ στην επικοινωνία? πηγα στο ννα εγω για επεμβαση. δεν πληρωσα κατι.πηρα απο την ασφαλιστικη χ ποσο επειδη εκανα την επεμβαση και χ ποσο που εκατσα μια μερα στο νοσοκομειο.δεν ενημερωσα τιποτα πιο πριν. αν πληρωνα νοσοκομειο θα ηταν αλλιως.εγω πηρα το ποσο που επρεπε με βαση την βαρυτητα της επεμβασης και τις μερες νοσηλειας
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tzotzo είπε Καλισπαιρα. Τω καλιταιρω θα όιταν να ροτυση τον ασφαλειστοι. Το μπουκλαιτ που λαιται ινε σινιθος αίnα δυσαιλυδο pdf. Δεν σας χρειάζεται εσάς, εσείς ειδικά είστε χιουμορίστας (και εμμονικός, όπως έχω αναφέρει κάτι σε άλλα ποστ). Θα την βρείτε την άκρη σας και χωρίς μπλακλάιτ. Το δικό μας από την άλλη, μάλλον αποτελεί εξαίρεση : είναι καμιά δεκαπενταριά σελίδες. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
JDimi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Πάντα να μιλάς με τον ασφαλιστή (ζητά το τηλέφωνο του από το hr), για χειρουργείο ζητάς από πριν προέγκριση ώστε να μην έχεις το άγχος αν θα σε καλύψει η όχι. Πάντα μιλας με ασφαλιστή από το ασφαλιστικό γραφείο ώστε να σε κατευθύνει και να γλυτώσεις πιθανά λάθη, το γραφείο θέλει ικανοποιημένους πελάτες όπως είπαν παραπάνω. Η ασφαλιστική εταιρεία θέλει να πληρώνει τα λιγότερα προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα